[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pesticu
Forum Index » Profile for pesticu » Messages posted by pesticu
koala wrote:Mi-am gasit urmatorii pesti ... the giant Tilapia zebra (Tilapia buttikoferi).

la dimensiunile alea o sa manance cam cat un om si cred ca o sa fi obligat sa il treci la intretinere
lacusta77 wrote:Deja am comandat unul ... 1 x Tub Neon T5 JBL Solar Marin Day - 54W (1150 mm) (7) = 86,76RON

eu folosesc in momentul de fata 2 buc T5 JBL Solar Marin Day - 54W (1150 mm), si e ok. creste alga mai repede pe pietre
wow !!!! ce decizie brusca si radicala !!!!
pacat, dar in acelasi timp felicitari pt ce ai realizat intr-o perioada scurta
se pare ca ciorba de tanganikani nu e asa gustoasa ....te intorci la supa de ierburi
bafta cu noul setup.
hop si io - a fost exact ce trebuia : gazde minunate, un acvariu frumos, bere rece, barfa multa amestecata cu caterinca, si aer conditionat .......altfel nu cred ca se putea.
multumim pt invitatie !!!
dl pomi - un maiastru !!!
filmarea, super !!!!!!!!!!!!!!!!
Am sa fiu in asentimentul colegilor acvaristi/forumisti (cum ar zice boby) , si am sa-ti spun ca imi pare rau ca a trebuit sa renunti la un asa acvariu (unic prin partile noastre, pana la proba contrarie), insa imi vine mai mult sa ma bucur pt tine si alaturi de tine, stiind ca se apropie ziua cand o sa pleci din mizeria asta de tara, si stiu cat de mult iti doresti treaba asta. Cu siguranta nici in Italia nu umbla pestii cu covrigi in coada (doar suntem pe un forum de specialitate ), dar am convingerea ca e mult mai bine ca in romania.
Ma bucur tare mult ca te-am cunoscut, si ca intr-o perioada asa de scurta am devenit destul de apropiati formand alaturi de Pomi si de Boby o mica bisericuta . Iti doresc ca acolo unde mergi sa dispui de suficient spatiu astfel incat sa reusesti sa faci un bazin de 2 ori mai mare fata de cel in care ai avut stiucile......iar cand o fi gata populat sa ne dai de stire, ca Italia nu e asa departe, si intr-un weekend poate te trezesti cu noi acolo .
Multa bafta !!!
Frumos.
bobesku wrote:Hm, domnu` Pesticu, unde-s alea doua cuvinte?...

cele doua cuvinte au fost scrise aplecat (ca sa zic asa) intentionat, incercand sa ma inspir dintr-o zicere celebra
....ca sa vin putin in ajutorul lui Boby, in viziunea lui, pitroaiele de fundul lacului Malawi arata aranjate exact asa cum au cazut pe fundul acvariului lui .........................chestie de imaginatia fiecaruia
acvariul arata super. bravo dl. Boby .......acu' asteptam algele, si berea ce se vrea consumata atunci cand ne vom lipi ochii de sticla bazinului

...cat despre domnul Cristi si ai lui pestani, doua cuvinte : RESPECT !!!!!!!!!!!!!!!
tind sa cred ca ai derptate......."Cre' ca Boby m-a fentat si mi-a dat ca ii bateau lui pestii din acvariu"
....si mai cre' ca o sa ai meciuri frumoase in bazin....asteptam sa creasca in categorie
pestii.....pestii dom'le ? unde sunt ?
.....nu nu, la mine se serveste ciorba de peste
daca vorbim de malai, ne indreptam catre saramura.......iti dai seama ce saramura ar iesi ?...cu cateva boabe de NLS - sa dea gust
bobesku wrote:.....Si apoi spre finalul saptamanii vor intra si pestanii in paine.

bagi paine in acvariu ???
.....iar criticile nu se lasa asteptate
lasa nisipul acolo......or sa se ocupe micutii de el.
da domne' !!!!!!! .......deci, se poate .....desi, mai e loc de cateva pietre
cred ca au devenit parinti prea grijulii.......grijulii pana la stadiu de : "mai bine ii mancam pe ceilalti decat sa ne facem probleme"
MULTA BAFTA CU PRINSU' !!!!!!!!
...... maica precista, dita'mai kitchu' ......al doilea e mult mai reusit
insa, pun pariu ca la noi in magazine s-ar fi vandut ca painea calda
....puteai sa spui ceva si de tatuajul de pe brat
succesuri depline maine la umplere.

Forum Index » Profile for pesticu » Messages posted by pesticu
Go to: