Message |
|
La mai muuuulti ani ! La mai multi, din ce in ce mai muuuulti litrii de apa in mai multe bazine ! La multi pesti !

|
 |
|
Alte variante :
ILIE si NADIA
ARTHUR si VICTORIA
CAROL si ELISABETA
FRODO si LEIA
|
 |
|
Multumesc tuturor pt aprecieri, dar de data asta am placerea de a imparti aceste aprecieri alaturi de maestrul Pomi, care a facut pozele si le-a si postat in locul meu.....eu fiind putin ocupat cu sarbatorirea zile de 5 mai 
|
 |
|
pomi wrote:Deci ma uit la mbunele mele, ma uit la pozele cu mbunele tale si apoi ma uit la monstrii lui Cristi.....
Deci nu stiu cum sa zic, dar parca mbunele sunt fasaite rau pe langa aia
Ori asta, ori faptul ca sunt aia mari rau, ies mai bine in poze si mai in detaliu, nu ca la mbune, unde sunt toti gramada, unii peste altii.
repet ce am zis si la crys in topic : "ca si concluzie pt acest 1mai, este faptul ca monstruleti lui crys ma surprind de fiecare data cind ii vad. sunt din ce in ce mai mari, mai frumosi si mai interesanti. a trebuit sa stau/stam cu ochii lipiti de geamul acvariului aproape 1 ora ca sa ne potolim placerea de ai admira."
|
 |
|
koala wrote:......si nici nu vreau sa ma cert cu fii-mea (aia mica le-a dat nume: Pletosu', Blondu, Ciufulitu', etc. si ii verifica zilnic  )
fica-ta e cea mai tare
sper sa iti iasa asa cum ti-ai propus cu reorganizarea acvariului.
|
 |
|
pomi wrote:Pun doar una momentan, ca un "teaser".
Nu va ingrijorati, nu e ceea ce pare

CE MAESTRU !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
|
bobesku wrote:Acvariul domnului Pesticu m-a lasat masca. Mai frumos decat ma asteptam. O idee cam mic ce-i drept
Dar lasand gluma la o parte, comportamentul pestilor m-a lasat masca. Super si felicitari!
PS Pesticu, na ca a castigat Higgins finala... La naiba... Ai avut gura aurita.
ma bucur ca v-a placut micul meu colt de malawi, cit despre comportamentul pestilor.......ce sa zic.....or fi vazut si ei cum e stapinu'.....prietenos, zic
despre nenea Higgins, mult prea experimentat.....daca pot sa zic asa, "l-a facut din vorbe" 
|
 |
|
pomi wrote:... noi poze in curand 
pomi stie !!!!!!!!! 
|
 |
|
eu consider ca a fost un 1 mai prea scurt  ......ar fi trebuit sa tina cam 48 de ore  .
ma bucur tare mult ca am reusit sa ne stringem si la mine, si va anunt pe acesta cale ca sunteti oricind bine venit, si la orice ora.
ca si concluzie pt acest 1mai, este faptul ca monstruleti lui crys ma surprind de fiecare data cind ii vad. sunt din ce in ce mai mari, mai frumosi si mai interesanti. a trebuit sa stau/stam cu ochii lipiti de geamul acvariului aproape 1 ora ca sa ne potolim placerea de ai admira.
pina la urmatoare intilnire, sa ne-auzim cu bine.
|
 |
|
pomi wrote:Mai am un singur dor - un Tanganyika de 4 metri, populat cu Foai, Calvus, Brevis, Kilesa......
....hai si niste blue zaire p-acolo 
|
 |
|
|
 |
|
...a bagat stiuci la alimentara
felicitari !!!! sa-ti traiasca.
|
 |
|
SRT-ii nu prea se vad in filmare..... ???
|
 |
|
pomi wrote:Eu as vrea sa vad si o filmare cu "Ciocolatele", nu doar poze.
...filmare, si povestit pe fundal cu ceea ce se intimpla zi cu zi in loc de scris
ai un topic demential !!!!
te pricepi de minune sa povesteti si sa surprinzi in imagini tot ce se intimpla.
RESPECT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

|
 |
|
bobesku wrote:Bravooo! In sfarsit o sa ai un acvariu plin-plin! Pestii zici ca sunt d`acolo, ce mai.
Super!
eu zic ca inca mai e loc
te-ai miscat repede domnule  .......arata intr-un mare fel !!!!!!!!!!!!!!
daca pastrezi totii aceii de acum, intr-un an o sa ai un bazin de culoare albastra-movulie cu coada galbena
|
 |
|
repet : "...nu ca zic, dar vreau sa spun....."
|
 |
|
Bravo Crys !!!!!!!!!!!!
Felicitari pt premiu, si pt filmare. Masculu' de stiuca s-a facut intr-adevar frumos...........si cind te gindesti ce uriti sunt cind sunt mici...
Super 
|
 |
|
malawi_crys wrote:dar ca sa te necajesc oleaca...mi se pare cam mic
.....si eu am vrut sa zic, dar m-am abtinut. acum ca mai e cineva care observa acelasi lucru, spun si eu : CAM MIC !!!! 
|
 |
|
frumos !!!
cred ca mai incap citiva pestani pe-acolo....mi se pare ca treimea din stinga a acvariului e "neexplorata"....toti par a fi concentrati in mijlocul bazinului (sau mi se pare mie ?)
|
 |
|
Alex.B wrote:Aceii sunt incredibili ca si colorit, dau foarte bine cu verdele de pe pietre. Nisipul e spartura de corali?
Nu, nisipul e luat din Hornbach - granulatie 1
|
 |
|