[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pesticu
Forum Index » Profile for pesticu » Messages posted by pesticu
bobesku wrote:Tari rau imaginile, felicitari. Acu, sa vedem cat tii verdeata prin acvariu, ca pe masura ce se maturizeaza un bazin... din verde se face maro...

indiferent cit de maro o sa fie pe pietre, o sa pot afisa pozele cu verdeata pe pietre.....totul e din "white balance"
pomi wrote:@koala:

Cu vizita la IMGB ce se mai aude?

ma inscriu si eu la vizita in IMGB.
oooo, arata bine bine......sa fie intr-un ceas cu cuc .
BRAVO !!!!!!!
pina o sa apara pestanii in el, muuulta rabdare si tutun
koala wrote:
pesticu wrote:koala, 'multam fain......lenea-i mare. dau o bere cu prima ocazie

Tre' sa dai berea aia "cu naveta", ca am stat si ti-am corectat toate linkurile...

PS: Frumoase foc imaginile, bravo!

...cu naveta sa fie

OT Bai ce misto se vad pestii la tine. Ai cam multi, dar e superb. Abia astept sa-i vad pe viu. mai ales ca unele persoane, s-au plans ca nu ai setat white balance-ul corespunzator

sunt cam multi ce-i drept, insa o sa vina si vremea cind o sa mai triez din ei....cit depre white balance, il astept pe maestrul pomi sa vina sa-l regleze
asociatie sau nu, club sau gasca, important e sa reusim sa ne stringem la o birfa....o bere....s.am.d.p
are si pomi dreptate .....zic sa veniti cind vreti voi, e mai sigur asa.
clar dupa sarbatori.....si-asa va amenint de mult.
Alex.B wrote:Incredibil, ma faceti sa fac ori un acvariu ori sa renunt la plantat

eu zuc sa nu mai pierzi timpul
koala, 'multam fain......lenea-i mare. dau o bere cu prima ocazie
Hai cu lipeala !!!!!!!!!
Mare atentie inasa, berea dupa lipeala, DA ?
dupa 3 luni de la ultimele imagini, acvariul arata asa :

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

edited by koala: de data asta, ti le-am aranjat eu ca sa se vada in pagina... hai, ca nu e greu!
foarte misto plantele alea .......ori de cite ori au baietii chef de un joint, nu trebuie decit sa culeaga niste frunze
eu spun ca ai un bazin de ciclide jamaicane ............chiar daca bazinul este mic, cu atita iarba or sa fie tot timpul relaxati
uite si o melodie pe masura : http://www.youtube.com/watch?v=KJjmK9aAodI&feature=related
bobesku wrote:Iti urez mult success la proiectul asta! Am vazut niste acvarii plantate de vis in galeria ta. O sa te cam plictisesti de africani, nu tu CO2, nu tu fertilizare si scheme, fara foarfeci... Si cu alge
Oricum ar fi iti doresc spor la treaba.

PS Sper sa te apuci si sa termini cat mai repede, poate mai apuc sa ma inspir si eu inainte sa incep propriul proiect malawian

boby, io zic ca nu e bine...............ai ramas tot la stadiu de proiect ?....hai, fa ceva
welcome to the club !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asteptam povesti despre stadiul proiectului, si neaparat poze
frumos frumos la adunare !!!!!! multumiri lui crys pt gazduire
acum ramine sa stabilim data la care mergem peste pomi ..............dupa care va astept si pe la mine.
cred ca o ocazie buna ar fi sa ne vedem cind zice bobesku ca a venit mincarea.
un mic amendament as avea pt viitoarele intilniri - poate reusim sa venim fara masini, astfel incit sa putem ciocni citeva beri .......parca atita suc nu face bine....
dan_dan wrote:
pomi wrote:Pe invins poti sa il scoti de pe acum din acvariu, ca o sa si-o ia mereu de la celalalt si o sa stea mai tot timpul decolorat. Exista posibilitatea sa si ramana in urma cu cresterea, fata de celalalt.

pomi ,m-am gindit si eu la asta dar nu sint sigur care din ei si-a luat-o ,daca ai notat ,ala mai puscarias (care i se vad dungile mai bine ),se pare ca ar fii invinsul ,dar totusi trece pe linga celalalt cu creasta sus si fara frica, cred..... ca va urma runda II.....

daca urmeaza runda II, femele mai ai ? trebe sa se aleaga si invingatorul cu ceva.....
altfel, frumos bazin !!!!......pacat ca nu poti sa culegi niste pietre de prin moeciu - ar fi iesit super.
un filmulet :
http://www.youtube.com/watch?v=YrIz2U2Z1Y4
nu da nimeni cu pietre, dar chiar 2000 de lei pt 180 litrii ??? PACAT ......iti faceai unul de 400 litrii cu tot cu filtrare si lumina. imi aduc aminte ca au fost citeva oferte super, pe forumurile de specialitate, sub 2000 e lei. in fine...
1. subscriu si eu la operatiunea de scos nisipul rosu din acvariu.
2. 10-12 bucati pestisori sunt maxim ce poti baga in acvariul ala
3. combinatia pe care o spune calin e perfecta - eu o am in acvariu si e de mare efect
4. pregateste pt urmatorul acvariu .....cu siguranta o sa vrei unul mai mare
cum ar zice metallica : sad but true !.......selectia naturala....
un lucru e cert. cind or sa ajunga pestanii la maturitate poti sa stai linistit daca iti intra hotii in casa , iar tu trebuie sa te porti frumos cu ei

Forum Index » Profile for pesticu » Messages posted by pesticu
Go to: