[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu Luchian
Forum Index » Profile for Radu Luchian » Messages posted by Radu Luchian
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Radu Luchian
o sa iasa, daca ai vreo 26 grade cel putin si aerare la ele... de fapt le aeriseste masculul... eu zic ca o sa apara pui...
chiar ma gandeam ca e mai misto de 125, din cate stiu neoane sunt 60 / 120 cm cam peste tot, deci merg pe varianta 125 lungime, restul dimensiunilor sunt ok, nu?

La iluminare ma gadeam un tld 830, aquarelle si un osram fluora, se gasesc la 120 cm ?

Si stai asa... am invatzat ceva: apoi am sa beau berea...
Din acvariul de 120, pe care, by the way, nu l-am mai facut (epuizare de fonduri ), am fost convins sa fac unul de 270L si ca sa ii mai dau si latime dupa plac, fac corpul la comanda. Acvariul este de: L: 110, l: 45, h: 50. Ma gandesc sa ii pun fund dublu (cu placa de sus mai mica decat cea de jos, ca sa joace si rol de intaritor jos pentru fete), sus pun doi intaritori pe lungime, trei pe latime, iar toata sticla sa fie de 8. E suficient, sau ar trebui sa merg pe varianta sticlei de 10?
Am dat ancistrusii...
Rezolvat!
Eu unul am avut cryptocorine cu caraseii si nu au fost probleme, nici cu echinodorusul si nici cu alte cryptocorine pitice... nici macar dezradacinarea... urmeaza sfaturile de mai sus si totul va fi
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index