[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AOL
Forum Index » Profile for AOL » Messages posted by AOL
Hai ca am gasit unu cu 30$ pentru acvarii mari, sa il iau sa vad ce zice. Acolo scrie ca transportul e 6$, dar m-as mira sa fie pana in ro 6$. Merci de link. Keep in touch.
Ala mere pana in 55 galoane, adica 200 litri. Si eu cam am 340 net.
Na ca mi-au dat tzapa astia de pe ebay, nici din UK nu avenit, nici din DE, nici din IT. Cred ca inca sunt speriati de noi. Drept urmare sunt nevoie sa imi fac alt reactor, care credeti ca e cel mai eficace? Intre timp am incercat cu un Aqa fan3 + o chestie cu bioballs-uri, dar nu prea mere nici asta ok. O poza cu unu care merge 100% m-ar ajuta enorm.
Pai de 3 ani de cand o am s-a deschis ea de multe ori. Acuma am ajuns home si am incercat sa bag in priza, pare ca arunca co2 din sistemul de dupa ea... pt a nu crea presiune. Interesant, am sa studiez fenomenul mai pe seara cand e racoare.
O sa probez mai tarziu... mai e o chestie interesanta. La electrovalva cand se inchide se aude cum "lasa" niste CO2 afara, ca si cum s-ar dezarma. Numa la mine e asa?
Mai silicoane... nu am nervi sa stau 10 ore in fata acvariului sa vad daca scapa bule. Daca ii dau drumu si stau 10 min nu iese nici o bula. Poate pe undeva, dupa 3 zile de functionare se acumuleaza ceva gaz si iese, dar nu am vazut. De aceea si din lipsa de nervi imi voi lua un co2 reaktor si pa.
Deja l-am comandat.
Asta:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140085706567

Este mai ieftin ca cele din UK si poate fi montat in afara acvariului.
Scuzati graba, am vrut sa scriu profestionisti... Si apoi am vrut sa ma adresez Porcului.
http://cgi.ebay.co.uk/Sera-Co2-Reactor-with-Integrated-Bubble-Counter_W0QQitemZ320118902979QQihZ011QQcategoryZ66794QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem#ebayphotohosting

http://cgi.ebay.co.uk/Juwel-Aquarium-Co2-Reactor-for-use-in-planted-aquarium_W0QQitemZ320034019561QQihZ011QQcategoryZ66794QQtcZphotoQQcmdZViewItem

Unu e 10, altu 20, transportul e pt oricare 12 lire. Sera nu are si pompa, pe cand juwelu PARE sa aiba si pompa. Nu pot sa imi dau seama. Am cautat pe net si nu am gasit juwel co2 reactor. Oricum iese mai ieftin decat de la noi de pe site-uri. Inainte sa comand astept si parerea unui profesionist. Si apropo unde e poza in care erai in acvariu ca am vrut sa o arat actualei pretene si nu am mai gasit-o.

Cristi
Design in primul rand. Si apoi, ma gandesc ca sigur e mai bun ca a meu si pt 100-150 ron nu mai are rost sa imi bat capul de ce merge sau de ce nu merge. Deja m-am plictisit sa pierd vremea pt chestii home-made, care oricum in timp le anulezi pt a avea ceva profi.
Nu par sa pierd bule.. dupa cum am zis. Filtru am unu de ala lung intergat in capac cu 7 medii de filtrare, gen tren. Nu stiu exact cum ii zice, ducd 2000 l pe ora, mere super bine.

http://cgi.ebay.co.uk/Sera-Co2-Reactor-with-Integrated-Bubble-Counter_W0QQitemZ320118902979QQihZ011QQcategoryZ66794QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem#ebayphotohosting

M-am decis sa cumpar asta, astept mail privind transportul.
image

Aqua fun 3 sau 4 + un palalelipiped sticla cu bio-balluri si ceramica (mica + mare) si la fund un burete. Imi scapa vreun pas? De pierdut nu pierde pe niciunde....
Dupla delta 400 e set intreg, eu am tot in afara de ractor, inclusiv buble counter, electrovalva, furtune speciale co2, etc. Reactorul de la setul recomandat de tine este: Dupla CO2 Reaktor 400. Asa este?
Continui si eu aici, dupa ceva vreme. Mi-am schimbat vechiulk acvariu de 260 l net cu unu nou, facut de fabrica, cu capac de aluminiu, de 363 l net. Are 3 neoane de 40 w (mi se pare destul de putin).
Acuma la obiect, ce reactor de CO2 recomandati, reactor facut de fabrica, nu home made, ca de alea am de toate, si tu gofrat, si reacot cu bio-balls si etc+1, dar niciunul nu are eficienta buna, oricare imi termina un tub de co2 de 8 kile in 1 luna jumate, ceea ce mi se pare f mult.
Ti-am dat pm`u pt filtru.
M-am mutat in casa noua, drept urmare am si un acvariu nou. Care din timisorenii (si nu numai) acvaristi au de donat niste plante?
acvariu.ro connecting people

ha ha, asta chiar a fost buna!!!
Mai eu am unul da nu e de 60, e de vreo 110. E din sticla de 6, 100x35X35.. sau ceva de genu, cu tot cu capac. Vreau 1.500.000. Daca te intere baga un pm.
Schimb un discus albastru (nu stiu ce "model" e) cu plante sau cu 1 papagal. Eu am avut 2 si unul a plecat si acesta a ramas singur. Il am de vreo 8 luni.
Am un acvariu de 300 litri gol (100L, 50l,60H) si vreau sa pun o pereche de ciclide care sa fie frumoase. NU vreau discusi si nici scalari. Mai doresc si plante in acvariu, deci nu as dori pesti care sa mance plantele. Cine are ceva sugestii sa le arunce aici! Multumesc.
Le-am folosit cam juma de luna, deci ca nu sunt noi, is spre noi. Eu am dat 250 mi pe unu, le dau cu 150/buc. La schimb pesti papagali sau plante.

Forum Index » Profile for AOL » Messages posted by AOL
Go to: