[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AOL
Forum Index » Profile for AOL » Messages posted by AOL
Float? Ce e aia? E mai inchis la culoare geamul. O sa ii fac o poza sa iti arat... si... numa 80 litri?? Cam mic...
Mai vreau sa imi fac un acvariu. Am primit de la cineva 4 bucati mari ( 2X2 metri) de sticla de termopan. De aia de culoare inchisa. Sticla e de 4 (am masurat-o). Daca poate cineva sa imi zica care ar fi marimile maxime ale acvariului care as putea sa il fac din aceasta sticla?
Eu am dat pe o butelie co2 de 10 litri + manometru nou 1.500.000 si nu m-am chinuit cu oxigen si prostii. Si mere super fain...
Mondostyle?? Huh... aia au preturi triple la termopane, deci implicit la geamuri. Al meu acvariu 1m /55/45 este facut din sticla de 8 de la oglinda si are deja 3 luni si no problem cu el. Si e umplut peste limita de 50. Pentru asta jos palariu Vio. Trateaza cu Vio, poa iti face el.
Detin 8 papagali, 6 culoare naturala (inca micuti) si 2 rosi mai maricei umpic. Ceva tips-uri stiti pentru o viata cat mai normala a respectivilor?
@levi de 5 luni tot faci acvariul ala. Cand e gata sa il vad si eu?
Ce conteaza garniturile atat timp cat gasesti manometru pt ea? Ea se poate umple si cu CO2 in loc O2. Am vazut 2-3 butelii de O2 umplute cu CO2. Alea de salvare.

Forum Index » Profile for AOL » Messages posted by AOL
Go to: