[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AOL
Forum Index » Profile for AOL » Messages posted by AOL
De acord cu @johnny6600, eu am un acvariu de 350 litri, 250 l net, si am 160 w pe el si nu observ nimic daunator, ci chiar merg plantele bestial.
eu am un acvariu de 100 l 60L 50h 40l.

Da, imi cer scuze, am fost indus in eroare. Virgula, bat-o vina!
As prefera totusi sa fie in interior, nu vreau sa risc sa ajunga apa la vecini, am 300 litri de apa, nu ma joc cu chestii de astea.
Am tot citit topicuri, am prins ideea cum se confectioneaza, dar tot nu stiu din ce sa il fac.
Momentan folosesc un ractor facut de mine, functioneaza perfect, dar e prea mare... ocupa mult loc si se si vede urat, asa ca as dori niste idei din ce sa il fac. Reactorul momentan e facut dintr-o sticla prigat 1,5 l, cu 2 intrari, pe sus CO2 si umpic mai jos perpendicular apa, niste bio-balls-uri, si cateva starturi de bureti fini.
V-as ruga daca puteti sa imi dati ceva idei din ce sa il fac sa iasa mai mic si cu un design mai frumos.
M-am gandit sa il fac din sticla dar cum prind eu furtunele de sticla?
Astept mai multe idei, multumesc.
Si eu am un acvariu cam ca ala, si am pus pe el 3 neoane de 30w, 2 tld 830 si un Osram Fluora. Tld-ul a fost 150 mi/buc, fluora 300 mi/buc.
Misto acvariu, la banii aia as cumpara si eu unu. Nu are doua?
georgian wrote:facem unu pe masura, cam ce acvariu te-ar interesa? adica ce sa contina cit e mare etc......

Si daca spun... cum mi-l trimiti din Bucresti?
Pentru 350 mi cat costa o priza progrmabila nu stiu ce te stresezi atat.
Eu am un acvariu exact ca al tau, numai mai inalt cu 10 cm, facut din sticla de 8, cu ranforsari in H, si nu am nici o problema. Adevarul este ca sticla de 10 mult mai rezistenta.
in sfarsit am terminat de siliconat geamurile,..dar am o problema

"Geamurile" alea sunt tot alea securizate? Daca da, aia e marea ta problema! Sa strangi si niste bani pt cheltuiala care o vei avea cand va trebui sa zugravesti apartamentele vecinilor (in caz ca ai vecini ). O a doua problema pe care o vad eu din proprie experienta este lungimea, care este cea mai nepotrivita, un 1,2m - 1,3m ar fi fost bestial. Si lumina bate altfel la o asa lungime...
Deja ma dispera @lazarginel. Stimate domn ia incearca tu sa te duci la niste cursuri de gramatica ca deja ma dispera ortografia ta, ca sa nu mai aduc vorba de birotica. Ca sa nu mai spun de raspunsurile care le dai....
Pentru banii nostri e scumpete, dar ce am vazut eu pe dincolo nu erau sub 40-45 euro alea manuale si alea automate net mai mult.
Eu folosesc pilule de turba exact ca alea ca tip, probabil difera producatorul (sau nu). Eu le-am rupt si le-am pus in ciorap de dama sa se poate "umfla" in voie. Sunt foarte multumit de ele! Eu le-am cuparat dintr-un magazin de acvarisitica si tin minte ca (,) cutia era galbena. Le recomand cu placere!
Observ pareri pro si contra. La acvariul de 250 litri care acum e populat si plantat am observat ca daca cresc doza de co2 peste nivelul normal plantele incep sa "dea cu" bule de aer aproape instantaneu si procesul este de durata. Pe de alta parte am pierdut 1 peste foarte drag mie din aceasta cauza. Dar in lipsa de pesti sunt foarte curios care ar fi rezultatele...
Ideea e ca am 2 acvarii, unul de 250 litri si altul recent facut de 350 litri si in ala mic (care acum functioneaza) vreau sa pun numai plante. Am instalatii de co2 pt ambele acvarii, deci nu ar fi o mare problema co2. Si ma gandeam sa bag mai mult co2 decat arata pe tester. De aia am intrebat...
Eu zic sa incepi sa la tunzi spre Timisoara.
Cumpar si io o buturga ceva mai mare....
NO COMMENT...
As dori sa imi fac un acvariu numai cu plante. Intrebarea mea este daca nivelul de co2 din apa ar mai conta atunci. Multumesc
Schimb amplificator audio de AKAI AM - 37, 2 X 120 W, impecabil, valoare 100 euro, cu acvariu.

Forum Index » Profile for AOL » Messages posted by AOL
Go to: