[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kata
Forum Index » Profile for kata » Messages posted by kata
Cine cumpara toata "marfa" primeste reducere!
Vand 3 neoane TLD830 de 30W la 90cm lungime la pretul de 200 000 lei/buc. + suportul aferent lor la pretul de 250 000lei/buc. Produsele sunt marca Philips. (+taxe postale)
Relatii pe yahoo messanger sau 0740012442.
Still Glass Bacau
Tel. 0234/576992
Au doar sticla float si oglinzi de cea mai buna calitate
Float de 10mm = 616 000lei/mp
Slefuit cantul sticlei (cant-muchie-cant este denumirea cred)=1,8euro/ml
Am inteles ca taie sticla foarte bine si in general fac treaba foarte buna.
Imi pare rau dar mai multe detalii (gen adresa, pret la alte grosimi etc) nu stiu.
Mi se pare foarte buna ideea ta si chiar astept sa vad si firme din alte orase! Eventual si preturi!
Eu i-am hranit cu:
-- galbenus de ou (da intradevar strica apa);
-- cu tubifex de ala congelat si uscat la cubulete (le dadeam firmiturile care ramanea in punguta tubifexului si incerca sa le mai sfaram);
-- cu fulgi (sfarmati foarte bine intre degete ca si cum ai pune sare in mancare);
-- cu mancare de asta vitaminizata speciala pentru pesti (este pe granulatii -am folosit pentru ei granulatia 0-);
-- pastilute de spirulina da sfarmate intre degete (se sfarama foarte usor si se formeaza un fel de praf);
Atentie! Orice mancare ai folosi nu le da prea mult o data ca nu dovedesc cu mancatu si tre' sa le faci curatenie foarte des pe urma!
Eu am tinut puii in 2 caserole (din plastic) gaurite foarte des cu un burghiu de 3 (te orientezi sa nu iasa afara prin aceste gauri) iar caserolele puse in acvariu si legate de buza lui. Astfel pestii din acvariu incep sa se obisnuiasca cu ei si dupa 2,5-3 luni i-am lasat liberi in acvariu si sa stii ca nici unul nu s-a atins de ei (am si tetrazora in acvariu)!
MII DE MULTUMIRI!
Deci in privinta fundului chiar nu mi-ar trebui fund dublu?
Ar fi bine sa folosesc pentru fund o grosime de 12mm?
Totusi eu cred ca e mult mai usor de pus lateralele acvariului pe un fund dublu! Sngura problema e intradevar cu aerul dintre cele doua placi de sticla dar o data rezolvata problema asta...........
Asa ma gandeam si eu dar totusi la un asemenea acvariu...........
Oare mai primesc un raspuns de la cei care au facut asa ceva?
Fundul dintre laturi se lipeste cu silicon de celalalt fund?
Care este procedura (ordinea) de lipire a unui acvariu cu fund dublu?
Primul fund intre peretii acvariului iar pe al II-lea vor sta toate (peretii si fundul - :-) -dintre ei)?
Am cautat si pe forumul vechi si tot ce am gasit sunt doar imagini; explicatii mai putin!
Si care ar fi marca de silicon cea mai indicata la un acvariu de 200 litri (L100, l40, H50) din sticla float de 10mm.?
Daca tot s-a schimbat subiectul: apa din filtrul exterior se poate scoate cu ajutorul unei pompe de aer!
Am un astfel de filtru si functioneaza excelent de vreo 2-3luni!
Poze cu el gasiti la POZELE MELE (linku e la semnatura)
Pai si normal ca apare galeria asta noua cu pozele mele ca doar eu le-am pus acolo! Logic!
Pe pagina forumului unde apare link-ul cu galeria foto?
Unde apare link-u?
Va rog frumos sa-mi stergeti topicu! Am reusit sa postez cateva poze!
Scuze!
Va rog explicati-mi si mie cum de nu apare link-ul galeriei foto in pagina asta?
Pe cand se remediaza situatia?
Am gasit noua galerie dar nu am gasit nicaieri "instructiuni" de folosire (crearea unui nou album, incarcarea pozelor).
Se va transfera vechea galerie pe noul forum?
Chiar nu am stiut unde sa postez intrebarile astea, asa ca daca deranjez pe cineva rog moderatorii sa-mi mute topicu sau sa-l stearga!
Multumesc!
Nu ar fi bine daca s-ar crea un stiky doar cu retete de mancare (pentru pesti bine inteles) home made?
Sau macar daca as primi cateva raspunsuri (retete) la acest topic va rog!
Nu imi venea sa cred cand am vazut ca forumu e din nou activ. Multumesc si eu pe aceasta cale moderatorilor care isi sacrifica din timp ca noi sa ne delectam, sa avem unde discuta. Da pana la urma www.acvariu.ro va reveni la normal? Pe cand? Baza de date care era pe forum?
Eu am urmatoarea idee: te duci in padure sau eventual din gardul vecinilor si faci rost de un PAR si ii pusti o mama de bataie nevesti de sa-i sara contabilitatea din cap
Glumeam! Nu te supara! Incearca sa-ti aduci sotia pe site-ul asta si pune-o sa citeasca sfaturile care le-ai primit; poate o indupleci.
E pacat de pestii aia! Ii chinui intradevar!
Sal! Eu sunt din Tg. Neamt ("la o aruncatura de bat de Piatra Neamt") si am cumparat plante din Piatra Neamt de la petshop-ul ala alaturi de BCR si sa stii ca nu am avut probleme cu ele si nici cu pestii.
Si inca ceva daca te intereseaza si pesti sa cumperi este cineva la tine in oras care are. Am luat si eu de acolo si nu am avut probleme!
Pentru detalii PM sau messanger!

Forum Index » Profile for kata » Messages posted by kata
Go to: