[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kata
Forum Index » Profile for kata » Messages posted by kata
Care ar fi lungimea si latimea cea mai apropiata de ce vreau eu?
Ma intereseaza un capac de ala ca in magazine.
Ceva gen acvariile Jewel, negre, cu fanta de vizitare. De obicei la lungimea de 120cm latimea va fi de 40cm. (posibil 125cm lungime)
Dimensiuni acvariu?
Vinzi si separat? As fi interesat de capac!
As fi interesat de capac! Poti sa-mi spui un pret?
Eventual pret capac+acvariu?
As fi interesat sa achizitionez un capac acvariu la 120cm lungime si 40cm latime!
Eventual alte variante!
Nu caut capac Home made!
Am si eu un acvariu de 70litri. Dupa ceva timp a intrat virusul mai adanc si acum vreau un acvariu mai mare si bineinteles un filtru mai mare.
Cumpara un filtru mai mare de exterior! In primul rand face treaba foarte buna si in al II-lea rand daca vei dori un acvariu mai mare folosesti acelasi filtru!
Ma scuzi. 80litri apa.
La cat de populat este acvariul tau ar merge si un Aquaell Fan 1.
Eu am avut un filtru de asta la 40 litri de apa cu aproximativ 35 pesti.
Era cam suprapopulat acvariul dar filtrul facea fata.
Incalzitor am avut un Aquaell de 100wat cu termostat. E foarte bun. Temperatura apei nu a fluctuat de loc.
Am avut Vallisneria in acvariul meu si i-a mers foarte bine atata timp cat am avut pentru iluminat neoane de astea "normale" care se gasesc in fiecare magazin. Dupa ce am pus TLD 830 se inmultea foarte repede dar nu mai crestea in inaltime (un fel de iarba pitica).
Si inca ceva: o data rupte varfurile ele nu se mai inalta.
Detalii despre acvariu gasesti mai jos (pozele mele).
GATA! Vandut, semnat, parafat, stampilat.
SAU
Cred ca e mai usor si iese mai bine. Poti pune si ghivecele alea pentru plante si nu in ultimu rand timpul de asteptare se reduce, adica te poti bucura de fundal intr-un timp mai scurt.
660.000lei/mp sticla de 10.
Zona Energia

E sticla float? Taie bine?
Chiar nu este nimeni din Constanta sa-mi furnizeze informatiile necesare?
Eventual si o adresa-doua la un pet shop cu pestisori? Si accesorii acvariu?
Sunt curios si de preturile care sunt practicate comparativ cu magazinele din zona mea.
in tg neamt, sau prin "imprejurimi" ni ai sanse sa gasesti ? suceava , pascani, piatra neamt?
Nici o sansa!
Singurul loc in care gasesc aproape de mine e Bacau.
De transport nu ar fi probleme ca merg cu masina, iar sticla, impachetata bine (polistiren intre sticle), ar rezista transportului, mai ales ca e de 10mm. Doar nu-s pahare de alea cristal sau cine stie ce fel de sticla usor casanta.
Vreau si eu ca tot romanu sa ajung in vara asta la mare si m-am gandit sa amestec placerile cu placerile. Visez de mult timp la un acvariu mai mare (de 200-250litri) dar e mai greu cu sticla float de 10mm.
Unde pot gasi in Constanta sticla float de 10mm si la ce pret?
In cazul in care nu gasesti TLD 830 Philips de 30W la 90cm lung. dispun eu de 3 tuburi de astea nou noute (nu au fost deloc utilizate); cu tot cu suportul lor.
Daca esti interesat de achizitionarea lor da un PM sau yahoo messanger!
La dimensiunile astea vei avea nevoie de neoane de 90cm lungime. Am eu 3 bucati la 90cm lungime TLD830 de vanzare cu tot cu suporturi.
Daca esti interesat: PM, yahoo mesanger si rezolvam!
Daca mai esti interesat de TlD-uri 830 Philips incearca sa iei legatura cu mine - PM, yahoo mesanger. Rezolvam problema!
In cazul in care nu te-ai edificat inca in linii mari tuburile Philips tld 830 si aquarele sunt varianta mai ieftina pentru neoanele Osram, Aquaglo sau celelalte tuburi speciale pentru acvarii.In principiu neoane gasesti la lungimile 60cm, 100cm, 120cm. In functie de lungime difera si puterea lor.
Ca fapt divers link.
Chiar nimeni nu vrea? Multi se plangeau ca nu gasesc codul asta la neoane, mai ales lungimea asta!

Forum Index » Profile for kata » Messages posted by kata
Go to: