| Message |
|
|
|
si mie mi se pare cel putin INTERESANT lemnul. dar ca e bun sau nu ......nu ma bag. iar razbora galaxy .....cam scump mai ales fiind vb si de 10 bucati. eu zic ca poti sa bagi linistita 10 galaxy pentru ca sunt pesti de talie mica
|
 |
|
|
|
salut si bine ai venit pe forum.
nu ne-ai spus nimica despre numaru total al pestilor si nici despre filtrare
|
 |
|
|
|
ma mir ca au sarit guppy afara. problema cu microrasbora galaxy este ca ii gasesti mai greu iar daca vei reusii anuntama te rog si pe mine pt ca as fii ineresat si eu de acesti pesi.
P.S. ce fel de lemn ai tu acolo?
|
 |
|
|
|
nu se intelege mare lucru din ce ai scris tu acolo. nu ai scris despre filtru si lumina si nici despre numarul si marimea pestilor. de cite ori pe zi si mai les ce le dai de mincare.
|
 |
|
|
|
salut si bine ai venit. ce sa zic interesant mai mult de cit frumos. in primul rind eu as lua jos posertul ala din spate ca nu se potriveste(este marin si lipit aiurea) in al doilea rind ai prea multe decoruri scoatele si pe acelea si incearca sa mergi pe decoruri mai naturale de ex, lemn. mai rareste putin din numarul de pesti si adauga citeva plante naturale. bine astea sunt doar pareri , tu decizi si faci ce vrei
|
 |
|
|
|
da . i-am vazut .... ma bucur ca au ajuns la tine si se vede ca le mege bine. cu siguranta vei avea si pui.
|
 |
|
|
|
bravo. tu la cei 12 anidori ai tai te-ai bagat profnd in treaba asata. apreciez si imi place cea ce faci tu. dar pe bune ca nu am auzit ca macropodus operculari sa fie peste de mlastina. iar cea ce pot sa iti spun de profesorul de biologie......lasal cine stie cum a devenit profsor. cu siguranta il vei depasii daca continui asa.
|
 |
|
|
|
Pina la urma il scoti tu la adevar. eu iti tin pumnii. nu vad crevetii ..... ii mai ai ?
|
 |
|
|
|
toti te ajutam cu mare placere . sau ne ajutam reciproc
|
 |
|
|
|
pune si citeva poze daca se poate
|
 |
|
|
|
vreau sa cumpar L333. ASTEPT OFERTE SAU INDRUMARI spre un vinzator. ma mai intereseaza o femela de L144 OFERTE IN MESAJ PRIVAT. MULTUMESC
|
 |
|
|
|
nu pare sa fie suprapopulat, dar totusi nu inteleg rostul la fatatoarea acea..... puii pica in acvariu intre ceilalti ?
|
 |
|
|
|
pe linga astea la punctul 4 nu este ceva in regula. cu termostatu...... poate vroiai sa scrii incalizitor cu termostat
|
 |
|
|
|
nu poate fi asa de complicat am pus la eclozat oua de artemia ani de zile la rind, chiar de la diversi producatori si nu am avut probleme nici odata. poate nu is ok ouale ce le ai tu. eu foloseam sare dura ne iodata din aia ce este si la sac de 25 kg. foloseam apa direct de la robinet.
|
 |
|
|
|
poi ar trebuii nicte poze. asta er fi el mai indicat . ca sa vedem si noi cum sunt ARSURILE.
|
 |
|
|
|
la fel ca si stefanp pot sa iti spun si eu acelas lucru . SCOATE caracatita ......
|
 |
|
|
|
eu nu inteleg de ce ai nvoie si de incalizitorul ala.
folosesc si eu un flakon de cola la care am taiat fundul flaconului. am pus capacul pe flacon , am gaurit capacul cu un burghiu de 4 mm si am ajustat furtunu pe capac .pui apa direct de la robinet si nu mai ai nevoie de incalzitor. eclozeaza cam in 36 de ore. aerarea laso cit mai puternica .
|
 |
|
|
|
in primul rind is multi pesti iar despre filtrare sau schimb de apa nu ai scris nimik. asa nu te putem ajuta.
|
 |
|
|
rokarul2006 wrote:da. isi fac cuibul din spuma in care o sa isi puna icrele.
ce doi masculi ?
|
 |
|
|
stefanp wrote:Foarte misto exemplarul!
ai tai ce mai fac stefan ?
|
 |
|
|