sifoneaza substratul cum ti-a spus siliconu' la fiecare schimb de apa (nu o sa poti sa-l sifonezi pe tot o data, dar sifonezi de fiecare data alta portiune a acvariului) ....
am eu geamuri pt un acvariu de 160 litrii brut. dimensiuni 100X40X40. sticla este de 10 mm cumparata de la delta glass. pe ea am dat 850 mii lei. iti mai dau si un tub de silicon. tot ansamblul (sticla + silicon) 1 milion. (am cumparat sticla si siliconul ca sa-l fac pt mine .. dar m0-am razgandit pe ultima suta de metrii)
poti sa pui ancistrusi .. ei se descurca destul de bine la 30 de grade ....
eu am avut odata 34 de grade in acvariu (incalzitorul se transformase in fierbator) iar ancistrusii nu au avut nici o treaba ....
aseara cand am ajuns acasa am scos bucatile de morcov din acvariu .. si i-am trecut la post negru si rugaciune (adica alge de pe geam si echinodorus) .... daca aseara le cam plangeam de mila, azi dimineata erau mai vioi .. sper sa-si revina
te-as ruga sa detaliezi un pic problema castravetelui .. le face rau? cat de des pot sa le dau? e mai bine sa-l scot din dieta lor? .. si inca o intrebare ... e bine sa le las ceva de rontait (morcov, mazare ..etc) tot timpul in acvariu? .. cum ma sfatuiti sa-i hranesc? (precizez ca daca le e foame, tabara pe echinodorus si-l fac sita ... deci de mancat, tot manaca, de aceea am preferat sa le dau eu mancare ....)
la sfarsit, eu si ancistrusii mei, vrem sa va multumim tuturor pt sfaturi
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
The problematic instruction:
----------
==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm]
----------
Java backtrace for programmers:
----------
freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic
at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167)
at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428)
at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102)
at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92)
at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199)
at freemarker.template.Template.process(Template.java:259)
at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262)
at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206)
at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191)
at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437)
at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366)
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
Messages posted by cristi_ionescu_79
Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor