[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cristi_ionescu_79
Forum Index » Profile for cristi_ionescu_79 » Messages posted by cristi_ionescu_79
daca vreti sa vedeti live o chestie d-asta ciudata, puteti sa mergeti la acvarii de vis (statia de metrou grivita) .. si tot acolo o sa vedeti si niste cilindrii de 1 metru juma inaltime pe post de acvarii ..... si o sa va opriti din ras cand o sa vedeti biletelele lipite de ele pe care scrie "Vandut" ....
pe cel mic l-am gasit mort vineri seara cand am ajuns acasa. dupa cum arata banuiesc ca ar fi vorba despre un surplus de proteine.

rog un admin sa inchida topicul pt ca nu mai este de actualitate. (momentan nu mai este de vanzare nici celalalt. daca e cazul .. am sa revin cu un alt anunt peste cateva zile/saptamani).
unul are cam 4-5 cm (banuiesc ca e femela) iar al doilea are cam 3-4 cm. pret: 250.000 lei
evelin wrote:
cristi_ionescu_79 wrote:
yoyo-pet - unul e la gorjului altul undeva la iancului cum mergi catre stadionul national (am uitat cum se cheama bd-ul ala)

Cred ca e soseaua MIHAI BRAVU cum vii de la obor cu 34 pe partea stanga la prima sau la a doua de la iancului (e intr-un bloc la parter).

din intersectie de la iancului (unde e si statia de metrou iancului) se merge catre stadionul national (in directie opusa cu pro tv)
animax - strada turda (statia turda a lui 41)
animax - carrefour
zoo plus - cora pantelimon
carrefour baneasa
la fosta statie de autobuz ho si min - drumul taberei
in piata amzei
la unirii lana pizzeria acapulco
la statia de metrou muncii - magazinul dl Oprea
yoyo-pet - unul e la gorjului altul undeva la iancului cum mergi catre stadionul national (am uitat cum se cheama bd-ul ala)

daca imi mai aduc aminte .. mai scriu
rezolvat. topic closed
sk_bruce wrote:Eu stiam ca prin obor se cam intalnesc furumistii...

asta e cu totul alceva ...credeam ca vrei sa cumperi de la comerciantii din obor ... mea culpa ...
chiar daca nu-i omoara imediat, intoxicatia cu clor si nitriti ii afecteaza fff grav scurtandu-le perioada de viata. pt a grabi ciclarea poti sa folosesti solutiile minune cu bacterii sau poti pune cateva plante .... asta daca chiar nu ai rabdare ....

sk_bruce: oborul e cel mai prost loc in care te poti duce. cel mai bine spune pe forum ce vrei si atunci cand vii in buc te intalnesti cu lumea ... sau daca nu gasesti iti putem spune noi (daca vrei iti pot face eu o scurta lista cu petshopurile mai serioase) din bucuresti
au cam 4-5 cm. pret: 200.000 toti trei.
acvaristii adevarati nu omoara 3 pesti .. ba nu .... 5 de dragul de a cicla mai repede un acvariu ....

dar ce stiu eu? eu nu sunt acvarist adevarat .... asa ca .. sorry pt offtopic ...
3 pesti de sacrificiu... ba nu... 5... 1 cory, 2 ancistrusi si 2 gupi(yi)...

imi trebuie niste acvaristi adevarati.. cu sufrageria transformata in puiernita... stiiti voi...

nu vreau sa fiu rau .. dar te cam contrazici singur .....
ce idee buna de la hans ...o sa ma duc cu ia intr-o intersectie sa o donez ... poate ma fac cu un abonament gratuit la spalatul parbrizului ....

cat despre cumparat lucruri inutile ... asta e ... acasa am aflat ca nu imi e de folos .... sau ar fi trebuit sa ii intreb p-aia de la petshop: "as vrea sa cumpar ustensila asta ... da' imi dati voie sa fac cateva manevre cu ea prin acvariile dvs? sa vad daca sunt compatibil cu ea .... "
BLeeD wrote:c`mon...tu nu ti-ai cumparat nimic useless doar ca sa ai, sau sa vezi cum e?

si ca sa nu fiu offtopic...o vreau eu, daca-i galbena Sau schimb cu una albastra !?!

ghinion total ... e albastra ... daca nu o vrea Dolly, ti-o dau tie .... si le dai pe amandoua la schimb cu una galbena ....
Dolly wrote:
cristi_ionescu_79 wrote:pe o parte are un burete, pe cealalta o lama ca de stergator auto ... si o coada de vreo 40 cm. eu nu sunt suficient de dibaci sa o manuiesc ....

Si tu cum cureti geamurile acvariului? Iar daca nu esti priceput la astfel de ustensile, de ce ai mai luat-o? Mai bine te-ai stradui sa inveti, nu sa cumperi lucruri care se dovedesc apoi inutile.

cu ancistrusii .. si cu un burete de vase (e muuuuult mai comod pt mine ... mana mea e muuuult mai flexibila decat coada aia ... si pot apasa muuuult mai bine cu buretele de vase unde e cazul, pt a obtine efectul dorit, decat cu minunea aia inginereasca) ... daca tu o vrei ..ti-o donez cu placere ... si nu, nu trebuie sa-mi arati cum se face cu ea ... chiar nu ma mai intereseaza ... sunt foarte multumit de buretele meu (sper ca stii proverbul ala: nu-i stricat, nu repara) ....
pe o parte are un burete, pe cealalta o lama ca de stergator auto ... si o coada de vreo 40 cm. eu nu sunt suficient de dibaci sa o manuiesc ....
codul filtrului este FF1200. filtrele sunt noi, sigilate (2 bucati) in cutie. pret: 7,5 RON.

PS: ideea e ca am cumparat ca smilie filtrele astea, eu avand un ex 600, pretul de vanzare este cel de achizitie (lipt pe cutie)
multumesc pt raspuns ... m-am linistit .... am sa-i tin sub observatie si daca petele persista, am sa mai postez tot aici ....
pe 2 din cei 4 ancistrusi pe care ii am intr-un acvariu de 70 de litrii (in care pe langa cei 4 ancistrusi se mai zbenguie 4 filigera) am observat niste pete albe. petele sunt destul de maricele (3-4-5 mm), nu au o forma regulata (cerc ..etc) ... si arata ca si cum pestele ar fi decolorat in portiunea aia. nu am vazut mucegai ... solzi zburlitzi ... sau ceva acolo ... arata ca si cum ar fi fost stropit cu ceva si pielea i s-a decolorat capatand o culare gri spre alb ....

ce sa fie? costia cumva?

precizez ca pestanii au un comportament normal .. sunt vioi, mancaciosi ..etc
sunt bucurestean ....
acu cam o luna, cel mult doua intentionam sa-mi fac un acvariu mai mare. am comandat sticla la delta galss, am cumparat silicon .. si evident .. m-am razgandit.

asa ca am de vanzare urmatoarele:
- sticla float pt acvariu cu dimensiunile de mai sus. sticla este de 10 mm (luata de la delta glass)
- un tub de silicon pt acvarii nedesfacut (luat din cora)

am dat cam un milion (850.000 sticla, aproximativ 150.000 siliconul) .. si tot atata vreau inapoi

daca exista doritori ..astept pm

PS: ofer transport in jurul cartierului Dr. Taberei

Forum Index » Profile for cristi_ionescu_79 » Messages posted by cristi_ionescu_79
Go to: