[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cristi_ionescu_79
Forum Index » Profile for cristi_ionescu_79 » Messages posted by cristi_ionescu_79
sau in cada de la baie ... sa faci dus cu mult iubitii tai pestisori ....
sau apistogramma cacatuoides
zappii wrote:cand esti nervos nu cred k poti scrie corect!! cel putin nu mai te concetrezi la scriss!! eu asa zic!!

chiar ca esti copil ..... penibila scuza ... cand ai sa cresti mare poate ai sa inveti sa te controlezi mai bine, sa numeri pana la 10 ...etc

Iar cat priveste mesajul tau, ai partial dreptate ... eu am facut o data ce ai spus tu ... si cred ca am procedat corect, sau cel putin asa mi-a dat de inteles cumparatorul (trebuia sa ii vand 2 ancistrusi albino si cu o zi inaintea vanzarii am gasit unul mort in acvariu. Am vb cu omul si i-am spus ce s-a intamplat, si i-am zis ca pe celalalt il bag in carantina si mai vb peste o saptamana. pestanu a asupravietuit si am rezolvat problema).

Asa ca nu mai fi tu revoltat. In caz ca nu ai aflat, acvaristica costa ... chiar si minute la telefon ....
walkeri, beckettii sau willisii.
Iulius, probabilitatea ca cineva (din craiova) sa aiba ceea ce cauti tu este zero. nu cred ca are cineva prin case un geam cu exact dimensiunile pe care le vrei tu. cel mai simplu e sa te duci la o geamgerie in craiova si sa-l comanzi+cumperi. daca nu stii unde sa gasesti asa ceva, poti sa deschizi un topic "geamgerii in craiova" si sa intrebi acolo ... precis se gaseste cineva sa-ti raspunda

ai ales cea mai prosta solutie .. si rezultatele nu au intarziat sa apara ....

sorry pt offtopic
sau orice alta planta care haleste din masa apei
Leo, detaliaza un pic te rog .... ce doza se pune?
o sa cred ce scrie pe net .. cand o zbura porcu' ....
o sa raman la fel de circumspect ca si pana acum ....

multumesc frumos pt corectura .... eu unul am bagat la cap ce trebuia sa bag ....
poti sa mai incerci 3 metode:
- adaugarea unei lingurite de bicarbonat de sodiu la 50 de litrii de apa va creste kh-ul cu 4 grade fara sa afecteze prea mult ph-ul
- mareste tulburenta apei la suprafata (piatra de aer, filtru cu evacuarea apei in sus..etc)
- opreste aditia de CO2 (in caz ca ai)

nu am experimentat nimic din ce am scris mai sus ..... sunt luate de pe net.
stiam eu ca-mi trebuie neoane "speciale" ... de la alea normale nu le cade parul ... eu ii duc mereu la coafor ... cu pisica si catelul .....
mda .. numai ca se aduna destul de multe ... si optureaza circuitul apei ....
naspa la filtrele externe sunt furtunele si coturile de plastic ... te chinui ceva pana la cureti .... dar acesta e un dezavantaj muuuuult prea mic ....
da ... e sub forma de granule (cam 2-3 mm diametru)

eu am luat saculetul cu carbune activ, l-am golit, si am pus turba in el .. si l-am cusut la loc.

nu se gasesc saculeti d-astia separat .... sau cel putin, eu unul nu am gasit
eu folosesc turba de la sera ... la cat am pus eu intr-un saculet pe care l-am bagat in filtru (tetra ex 600) ... ma tine cam o luna. (am bagat cam 1/6 din totalul de turba din cutia cumparata)
nu este aceiasi planta. sunt varietati diferite (ambele au fost de la inceput in acelasi acvariu, au avut aceleasi conditii ..etc)

mda .. e cam naspa cu alga asta .... dar stii povestea cu speranta .. sper sa moara dupa alga ...
mda .. e plin de alge ... sper sa dispara ....

dar sa revenim: exista mai multe specii de echinodorus tenellus? ca mai am o specie care e mai mare, are frunza mai lata ....etc
postez si eu aici ... ca sa nu mai fac un topic nou.

ce planta este cea din link?
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=774&pos=1
am si eu .... sunt micuti .. da las ca se fac ei mari .....

http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=random&cat=12415&pos=-5692

http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=774&pos=3

[/url]
am fost vineri .. nu are ....
as fi interesat de un mascul si doua femele. astept pret si eventual poze....
sau, daca stie cineva pe unde as putea gasi de cumparat, recunostinta va fi deplina....

multumesc anticipat,
Cristi Ionescu

Forum Index » Profile for cristi_ionescu_79 » Messages posted by cristi_ionescu_79
Go to: