[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cristi_ionescu_79
Forum Index » Profile for cristi_ionescu_79 » Messages posted by cristi_ionescu_79

merci INTROS ... se pare ca sunt pe drumul cel bun ....

am sa masor si nitratii din apa de la robinet sa vad ce si cum ....
va multumesc pt reaspunsuri. de ieri CO2-ul este up and running, acu sa vad cum tin PH-ul oarecum constant. in acvariu am anubias nana (cel din poza) o bucata si vreo 3 bucati anubias pettite. Ieri am mai adaugat si 8 fire de Hygrophila polysperma 'Rosanervig' (cred ca asta e .... e hygrophila cu frunze rosii/roz)

azi dimineata am adaugat 1 ml de sera florena. (am sa vad cum continui cu fertilizantul (dozaj/periodicitate) in functie de ce se intampla in acvariu)

cat priveste nitratii, ma invart inre 20 si 40 mg/l

perioada de iluminat e ok? ar trebui sa o reduc?

va multumesc anticipat,
Cristi Ionescu
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=random&cat=12415&pos=-6070

cam asa arata anubiasul meu. cum pot sa rezolv problema? (algele sunt ca niste puncte mici vrede-inchis spre negru)

acvariu: 70 litrii
lumini: 1x15W sera plant + 1x15W sun-glo 13 ore pe zi
populatie: 5 ancistrusi si vreo 5 pomaceea
CO2: pana in prezent NU, dar mesteresc la o sticla cu gelatina (nu folosesc nici un fel de fertilizant)
apa: ph:7,5; kh:4; gh:12
mai am si o femela, tot voalata, ....
deci daca e cineva interesat de o pereche tanara de ancistrusi voalati, astept pm cu o oferta de pret.
romani pana in maduva oaselor .... cu pretentii, nerecunoscatori si totul mura in gura. era mai bine daca nu-ti raspundea nimeni si asteptai dupa mitica? (sa presupunem ca mitica se mai uita la tread-ul asta peste vreo luna)

ia scrie tu "magazin online" si foloseste CTRL+F pe pagina asta ... sa vedem ce se intampla ....

PS: il las pe urmatorul (eventual admin) sa te ajute spunandu-ti cum se foloseste functia search ....
ok .. pretul este negociabil ca a inceput sa se cam alerge cu alt mascul .... dati-mi pm cu oferta voastra .. (presupunand ca e cineva interesat de el)
masculul este tanar, abia ii dau mustatile. pret: 25 RON
de cand au aparut punctele? intreb asta pt ca, in cazul grisului, la incepurt sunt doar cateva punte ..si apoi se tot inmultesc .....
gata. s-au donat.
imi pare rau Rochi, altcineva a fost mai rapid ....
gata. s-au donat.
imi pare rau Rochi, sltcineva a fost mai rapid ....
astept pm

Cristi
Sal,
eu ti-am trimis comanda mea pe pm. Partea proasta e ca sambata noaptea plec in strainatate si ma intorc pe 10 februarie. Daca poti sa mi le pastrezi pana atunci, zic sarut-mana, daca nu .. ghinionul meu.

Cristi
Eu unul nu am sa ma abonez (deocamdata ...sper) la aceasta revista. Consider ca sunt mult prea incepator pt a folosi (si de ce nu .. a aprecia) la adevarata valoare informatia din aceasta revista. Informatia existenta pe net si raspunsurile primite pe diferite forumuri sunt deocamdata arhi-suficiente pt nivelul meu actual.

Dar nu-i nimic, las' ca ma fac eu mare .....

multumesc,
Cristi Ionescu

PS: nu am votat, doar mi-am exprimat parerea (data fiind invitatia lui Sandu la dialog)
am trimis pm ....
eu ma chinui sa gasesc cacatuoides ...
slabe sperante sa gasesti ce cauti .. cel putin nu prin petshopuri ....
PS: daca gasesti, da-mi si mie un pm, te rog ....
ati vazut pe undeva prin buc urmatoarele tuburi: osram fluora si osram 12-950 de 15 W?
ideea e ca eu am fost pe la cativa distribuitori, am dat cateva telefoane ..etc, dar nu am gasit nicaieri de 15W (aveau de 18 sau mai mult)

multumesc anticipat,
Cristi Ionescu
rezolvat. multa bafta noului proprietar.
mda ... si eu am patit la fel cu un aquael ... s-a transformat din incalzitor in fierbator ... eu l-am observat la 34 de grade .....

dar in schimb altii le au de ceva ani si nu au nici o problema .....
.. ieri mi-am luat si eu un incalzitor sera, de 100 de W. inca nu pot sa-ti spun decat un singur lucru despre el : are gradatiile din 2 in 2 (26, 28, 30 de grade ..etc). oricum eu cred ca e mai bun decat aquael (d-asta am avut si s-a transformat din incalzitor in fierbator)
daca as fi in locul vostru eu l-as bana pe individ dintr-un singur motiv: sunt convins ca se amuza teribil (in prostia lui) cand vede reply-urile voastre ...

dar asta e doar parerea mea

Sorry pt offtopic,
Cristi Ionescu

Forum Index » Profile for cristi_ionescu_79 » Messages posted by cristi_ionescu_79
Go to: