[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MishuM
Forum Index » Profile for MishuM » Messages posted by MishuM
Datorita faptului ca mi s-a ales o pereche si au inceput sa depuna donez urgent trei exemplare varianta marmorata (negru/argintiu/un pic de galben). Mentionez ca nu stiu ce sunt (masculi / femele).

Doritorii pm sau 0744635374 Mihai

P.S. as dori sa-i dau la cineva care are un acvariu adecvat ca dimensiuni/specii pesti
am vazut ca au in oferta pe nevertebrate.ro. Nu-mi amintesc pretul dar cred ca merita contactati si vazut ce si cum. Sau cu putin noroc, poate un coleg din Timisoara......
apropos de copii, am un nepotel in varsta de 2 ani si 5 luni si pot spune ca nu am probleme cu el in ceea ce priveste acvariul. Pentru restul, colegii mei au spus ce era de spus, asa ca nu-mi ramane decat sa-ti urez bun venit si mult succes.
Multumesc mult Sorin pentru melci si pentru ponturile de intretinere, i-am cazat in acvariu si vad ca s-au apucat de treaba
asta chiar n-o stiam....doi masculi sa se tolereze si sa formeze un trio asa de reusit.......
Merci Severus, acum am vazut ca a precizat omu' ce si cum :-B. Merci si tie pentru transformare in cm )
ce lungime are lampa (ma intereseaza daca merge la acvariul meu de 100cm)
daniel12 wrote:Sump-ul vreau sa-l evit cat pot. Nu am unde-l pune. O sa ajung eu si la sump pana la urma, daca le pun cruce bazinelor dulcicole

Daniele, sa nu cumva sa ne faci asta . Lasa dulcicolele-n pace, altfel eu de la cine mai iau plante

Mult succes cu proiectul
doar cateva remarci, restul las pe altii mai experimentati sa te ajute:
1. 126 blitri pentru discusi e cam putin, gurami+creveti nu merge
2. Sylvania este o firma OK, probabil ca va trebui sa schimbi un singur neon ca sa pui unul special cu spectru pentru plante (Grolux parca-i spune de la aceiasi firma)
3. SintoMec-ul cred ca ar fi bine sa-l pui dupa burete, altfel o sa se colmateze destul de repede
4. Ciclarea poti sa o faci cu sau fara plante (cea de-a doua varianta binenteles ca presupune si lipsa luminii, din moment ce nu ai plante - si in general am vazut ca e preferata de unii colegi reputati de pe forum)
5. gazon cu lumina asta standard e cam greu.......
6. bomba aia "fancy" - in principiu poti folosi furtunul si reactorul de CO2, restul mergi pe reteta consacrata sau butelie+toate cele. Si daca tot o ai, cand bagi plante eu zic sa o folosesti. Eventual niste Easy Carbo

Mult succes
Imi permit o sugestie, desi cred ca e un pic cam tardiv....ar fi bine sa pui un autocolant in spatele acvariului, ceva inchis la culoare. Schimba complet aspectul acvariului. Si pompa de aer cred ca poate fi scoasa (sau luat o piatra din aceea mai lunga pentru perdele de bule). Acum, daca ar fi dupa mine, as mai pune o buturuga/cioata sau ceva lemne interesante - partea superioara este cam goala (sau ceva lemn de salcie din aceea rasucita - bineteles tratata inainte)
Salut si bine ai venit! sper in primul rand ca cel mic este bine, asta asa ca sa aveti un an nou....linistit . Am citit ce ai scris inclusiv la rubrica "noastra" Coltul incepatorului, asa ca m-am gandit sa-ti impartasesc din experienta mea de incepator:

1. am observat ca doresti niste pesti mai maricei la maturitate si pe buna dreptate Daniel ti-a recomandat Dicusii. Problema e ca sunt totusi niste pesti un pic cam pretentiosi, eu m-as gandi initial "sa-mi fac mana" si dupa aceea sa merg pe asa ceva (repet, acesti pesti sunt intr-adevar superbi, dar cred ca e un pic cam devreme..). Asadar, daca-ti surade ideea, eu as merge pe vivipari mai precis Xipho pentru inceput - sunt pesti rezistenti, prolifici (o sa ai in scurt timp o populatie frumosasa....obtinuta in acvariul tau), frumos colorati (rosu, negru, verde si combinatii intre acestea), o mare varietate de "modele" (asta ca sa evit varietate), sunt pesti activi etc etc etc. Totodata cred ca ar merge de minune si un card de Corydoras (gasca de sanitari atat de necesara intr-un acvariu). Binenteles ca poti sa asociezi si cu niste Platy, eventual Guppy
Am rezolvat, multumesc pentru gazduire. Se poate inchide
Am o radacina la schimb daca esti interesat

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/22881.page

Da-mi pm daca esti interesat
Multumesc Mos Daniel pentru plante si pentru sfaturi, sper sa pot sa le aclimatizez la mine in acvariu.
Oferta de sarbatori - 50RON (a costat aproape 100RON). Valabila pana vineri, daca nu doreste nimeni se retrage din vanzare. Doar pentru Bucuresti (nu lucreaza posta in aceasta perioada)
Salut

Nu, nu sunt voalati, sunt albino simpli.

Sarbatori fericite si tie si tuturor colegilor de pe forum
Se poate inchide, am mutat ce a ramas de tranzactionat la sectiunea vanzari. Multumesc
Am spre vanzare o radacina din lemn de mar luata din Hornbach acum aproximativ 2 luni, este deja tratata, dar din pacate nu-si mai gaseste locul in noul setup. Mentionez ca se preteaza la pozitionarea in cel putin 3 moduri dupa cum reiese si din poze. Pretul este de 70 RON.

Accept si scimburi cu material de filtrare biologica, reflectoare, lampi acvariu etc

image

image

image
reducere de pret 70RON, restul variantelor de schimb raman prioritare si valabile:
- medii de filtrare biologica gen siporax
- reflector de neon cu lungimea minima de 75cm
- neon T8 de 75cm cu spectru pentru plante
- sistem de curatat furtunele pentru filtrul extern
tehrez wrote:Daca nu-i vrea nimeni la schimb, mai exista si varianta donatiei.

asta-i tare . Pe acelasi principiu, ti-i iau eu, te servesc.........

Forum Index » Profile for MishuM » Messages posted by MishuM
Go to: