[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MishuM
Forum Index » Profile for MishuM » Messages posted by MishuM
Ma intereseaza cca 10-15 exemplare, in zona Drumul Taberei - Moghioros (nu am timp sa ma deplasez.......)

Multumesc frumos. Astept pm

Imi trebuie 3-4 poturi de Phoenix si cca 2 de christmas, eventual pot da la schimb microsorium var. windelov cam 3 tufe. Rog pm doar pentru bucuresti. Multumesc anticipat

Set complet, cumparat in februarie (deci in garantie). Am atasat o carcasa de Biobox 2 in spate pentru a creste eficienta filtrarii biologice.

Pret 150 RON

Cine are de dat m-ar interesa 10-15 bucati pentru un nano. Doar din Bucuresti va rog, nu am timp sa merg la posta in timpul saptamanii. Astept pm.

Multumesc anticipat
ma intereseaza cateva fire....sper ca am scris corect varietatea (ma intereseaza sa fie cu frunzele rasucite ). De asemenea ma intereseaza fertilizanti macro si micro (PPS parca era denumirea). Locuiesc in Drumul taberei (Piata Moghioros) sau in timpul zilei Piata Romana.

Multumesc anticipat. Astept pm cu oferte
Doresc un pot de flame moss, cine are de oferit rog pm. Doar din Bucuresti, preferabil zona Drumul Taberei (imi este foarte greu sa ma deplasez datorita traficului).

Multumesc anticipat.
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
as mai avea o intrebare si anume in loc de moss pot sa folosesc Hemianthus callitrichoides? adera sufficient de bine la lemn sau ma voi trezi cu ea ceva gen Riccia.......
Buna ziua tuturor,

M-am decis sa-mi fac un acvariu nano pentru creveti (userul Sebaka a fost extrem de amabil si ma va ajuta cu micutii) si m-am oprit la Aquael shrimp 30 litri (sper sa fie OK.....m-a atras designul simplu, chiar minimalist). Acum, m-am uitat pe forum si pe internet si in ceea ce priveste plantele/decorul am identificat doua posibilitati si anume:

1. substrat inert culoare inchisa, ceva pietre si moss/Microsorium pe lemn : pentru aceasta varianta, care este varietatea de moss/Microsorium cu o culoare mai deschisa (mi-as dori un verde mai......cum sa zic...mai "crud"). Si pentru lemn - cel de mangrove este OK? am vazut ca Mopani e mai deschis la culoare, deci nu prea s-ar potrivi....

2. substrat fertil - ei, aici m-am blocat de tot, in sensul ca nu prea ma pricep si am zis sa intreb : am vazut ca exista un substrat special pentru creveti (ma gandesc in special la duritatea apei, pH etc). Merita sau mai stiti voi alternative? Si ca plante easy pentru un nano la 11W cat are lampa.....ce anume?

3. Alte sugestii daca mai sunt pentru amenajare........sunt mai mult decat binevenite

Multumesc tuturor
Ma intereseaza un acvariu de 25-30 litri cu capac si instalatie de iluminat, preferabil de firma.

Astept pm. Multumesc
Topicul se poate inchide, multumesc pentru gazduire.
energy fish wrote:cam neserios man.ti-am dat 2 pm-uri cand inca nu dadusei nimic din donatie si nu mi-ai raspuns.mi se pare cam nepotrivit.macar imi puteai raspunde cu orice.

Am vazut mesajul de la tine. Ideea este ca inaintea ta au fost altii (mai rapizi....mai norocosi....) si binenteles ca ei au avut prioritate. Cred ca ar fi mai bine ca micile frustrari sa nu se transforme in acuze gratuite.
A mai ramas femela de scalar.
Ancistrusul si melcii sunt rezervati, la fel si acvariul.
Acvariul este rezervat userului radu_dragan

Anubias-ul si neonii cel mai probabil pleaca astazi.

Restul valabil

Scuzele mele pentru colegii din provincie, va rog sa aveti intelegere ca nu pot sa ma/va incurc cu trimisul - NU am timp!!!

Si......pfffff, va rog seriozitate!!!!!!!!
Donez urmatoarele:

PESTI

Scalar matur, femela - varietate Koi (este femela pentru ca, chiar daca e singura in acvariu, a depus de 2 ori)
Neoni tetra - 2 buc (atatia mi-au ramas, rataciti prin acvariu)
Ancistrus albino - 1 buc
Kuhli - 1buc
Guppy masculi - 3 buc

PLANTE

Valissneria - o cantitate apreciabila
Anubias - 3-4 plante
Microsorium windelow - 3-4 rizomi

MELCI

Pomacea - cca 8 adulti (cochiliile nu sunt aspectuase, suspectez ca au depus oua frecvent si sunt decalcifiate) si cca 10 juvenili

ACVARIU - Aquael, dimensiuni L100/l30/h40 - se da fara Capac si rama de jos

Doritorii va rog contact pe pm
Melcii si-au gasit o noua casa. Multumesc pentru gazduire, se poate inchide
Nu are nimeni nevoie? Mentionez inca o data ca anuntul e valabil pana maine seara si e valabil pentru cei ce pot sa vina sa-i ridice. Daca nu e nimeni doritor...pet shop

0744635374 pentru contact
Asa cum spune si titlul, am cca 15 melci tineri de care vreau sa scap. Cei interesati pm. Prefer sa-i dau in acest weekend.
Multumesc
Din cate stiu (nu am avut carasi) nu merge acvariu plantat si carasi.....ori una ori alta (fie vor papa plantele fie le vor smulge din substrat). DAR nu poti tine carasi in 60 litri!!!! Asta e volumul minim net pentru unul singur. Asadar....eu as adopta urmatoarea solutie : un acvariu mai mare pentru carasi si cel de 60 litri plantat. Si pentru inceput plante easy (microsorium pe pietre/lemn, valisneria in substrat pietris etc). Asa......iti testezi indemanarea si rabdarea si SUNT PLANTE MINUNATE
Am rezolvat cu pestii si melcii, multumesc mult pentru gazduire. Topic inchis.

Forum Index » Profile for MishuM » Messages posted by MishuM
Go to: