va multumesc ptr intampinare!
da, sunt convinsa ca putem avea si copii si acvarii cu pesti

cu putina grija, atentie si rabdare pentru a explica totul va fi bine. Trebuie totusi sa fac o alegere inspirata in privinta locului acvariului.
Koala - citesc de ceva vreme vrute si nevrute si din ce citesc imi pare mai frumos dar si mai complex domeniul si mai dificit. de intrebat...nu imi spuneti a doua oara..ca incep sa torn intrebi (probabil prostesti multe) pe banda rulanta
cum spuneam..am avut cu ani in urma un acvariu. pana sa gasesc forumul as fi spus cu pesti fericiti pentru au trait mult. dupa ce v-am gasit realizez cat au fost de chinuiti. asa ca mi-am pierdut putin din curajul de a incepe. daca totusi indraznesc o voi face cu un acvariu micut (lipsa de spatiu) cu pesti si plante f f usor de intretinut. asta pana mai invat. in viitor (poate chiar peste 2 ani) un proiect mare si indraznetz..dar e alta poveste.
Scorpionul - sa iti traiasca fetita. si fetitza mea tot 2 ani si 3 luni face peste cateva zile. si baietel de 4 luni.
voi discuta si cu Sefu pentru sponsorizare

insa nu vor fi probleme...cand copilul va cere tati, vreu pestisori sigur vom avea.