[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Folosesc de 2-3 ani dar sincer mi sa propus sa il regenerez Nu am incercat si am apa dulce Intradevar este mult mai solid decat altele.Eu am fost multumit de phos guard.
Am inteles merci . De ce nu ai mers pe altceva si ai ales asta Am inteles ca sunt si produse mai eficiente,asta parca nu merge sal pui in reactor .
Ce cantitate ai bagal la bazinul tau? Si eu inca mai folosesc ,mai am ceva din el inca si nu vreau sa il arunc.
Bagal intr un ciorap de la nevasta Ca merge ok.
Mia ajuns si pompa pentru rectoare,sper sa ma apuc de ele .Am luat un jecod de 3000 vreau sa le pun pe amandoua pe ele.
Si eu am avut un denitrificator de la ei si nu am fost multumit deloc de el .Am renuntat sa mai iau firma asta.
Si noul reactor pentru RowaPhos
A ajuns reactorul,sper sa fie bun
Ma sunat ca nu mai e pe stoc Asa ca am luat PhosBan 550.
Am dat comanda la AquaMedic L. Sper sa fie bun.
Am inteles.Merci de ajutor.
Merci frumos de informati.Pai sa inteleg ca AquaMedic si Phosban sunt bune,pentru rowa.
Inca nu am apucat sa comand ,am gasit si un AquaMedic L reactor .Ceva sfaturi.Inca sunt in dilema.
Da seamna ,oricum nu prea sunt adeptul cumparaturilor de peste hotare.Prefer sa iau de la noi ,ajung si mai repede.
.Da e cam scump ,dar este mai calitativ
Da ala e ,De la Ionut Echipamente acvarii. Il are pe stoc.
Vreu sa imi iau un reactor pentru rowa si nu stiu ce sa aleg.Ceva recomandari ,eu am ales intre PhosBan 550 si HydraAquaticsReactor.Ce imi recomadati si mie.
Imi plac marinele ,dar inca nu pentru mine Nu e momentul.

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: