[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Ce material filtrant ai in sump! Baga si tu o poza cu sumpul.
Nu fii dezamagit ,bine ca nu sa intamplat mai rau .Tot raul spre bine Acuma ai timp sa te gandesti la o casuta mai mare pentru ei. Succes
Eheim 20 80 are total canistra de 25 litri.Dar are decat 3 sertare de 4 litri .Pe cand Dl Hercule este un gigant
Da posibil ca ai dreptate ,pentru sanatatea ei sa gandit ca e bun .Am vazut clipul cu tipul cu iepurele.
Doua chitala ornata ,dar sunt mari rau Decat se mai ciondanesc
Sper sa aibe zile.
Si au stat impreuna peste 3 ani ,nu sau certat deloc .Ce drak o fi apucat-o Si mai nou acum 3 zile a prins nebuna o faseta de plastic (soricel) si a inghitit-o.Am scos-o afra cu chin si nu se vede nimic in ea. Plm se vede un tunel in ea dar nimic.Sper sa o de afara ,ca a mai avut 3 tentative si a vomat la 4-5 zile.
Incerca nebuna sa il inghita ,si era destul de lung peste 30 cm.Noroc ca a bagat mana si la scos din bazin ca murea si ea daca il inghitea
Am uitat sa va zic ce mia facut Arowana anul trecut. Ma sunat sotia sa vin acasa sa scot pestele din bazin Aveam un cutit asa frumos
Sincer nu trebuiesc chiar toate Mie imi place sa am apa curata ,mult prea curata.Da voi pune cateva poze .
Da nu stiu ce sa zic .m-am atasat de ei si sincer mereu miau placut pesti mari.Cine stie ce ne rezerva viata si poate trecem si la marin.
Eu merg de ceva ani cu Purigen .Este bun se va vedea diferenta la bazin.
Strange omul ca furnica Sincer nu prea,am primit cadou sticla pentru un bazin de 226x60x80 latime .Dar nu ma mai apuc de el ,ma streseaza ideeeaSticla de 15 mm cantuita Plm este prea lat pt apartament imi ia tot locul.
Multumesc se poate inchide.
Despre asta este vorba.
Deoarece am cumparat altul dau un sistem de senzori de nivel .Faunctioneaza ok ,l-am avut eu de nou.100 leihttp://www.adelaida.ro/regulator-de-nivel-2-praguri-pz-829rc-230vac-2x16a-cu-sonda.html
Azi avand ceva liber am zis sa montez reactorul,Mam umplut de draci si de spume De kkt a trebuit sal mut pe cel de carbune si sa pun pompa si pe cel nou. Ma mancat in c.. sa iau rowa .Am reusit sa le dau drumul la amandoua ,si ceva apa am baut de la ele.Oricum am reusit voi posta niste poze cu ele.Am bagat bere la greu sa sting nervii
Foarte frumos

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: