[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Inca nu veni vremea de sarata , Era decat o mica achizite la sump de material filtrant.Nu am apucat inca sa il pun ,voi posta si niste poze cu sumpul .Nu am umblat la el decand lam pus in functie si are cred ca 3 ani .Lenea si comoditatea
Sper sa fie bune .
Mia ajuns in sfarsit si mie cutiuta cu bomboane Am zis sa mai suplimentez filtrarea un pic.
Cand imi ajunge iti pot da si eu MarinePure Spheres ,Daca te ajuta cu ceva.
Nu stiu ce vrei sa faci tu cu 4-5 bucati ,mi se pare ca nu vei reusi nimic .Succes oricum .
Din poze banui dar daca le vad in fata iti pot spune
Este diferenta mare intre piatra ponce si matrix seachem.
Eu am mers cu o pompa eheim 1250 la doua canistre de 19 litri si nu mi-a facut figuri deloc .Inca cred ca mai merge pompa si decat lua apa din canistre si o ridica sus in bazin. Posibil sa aibe ghinion cu ea.
Nu,mie imi mergeau dar la turatie mica .Si am reusit si au iesit fum din ele ,din vina mea .
Capac la bazin ,dar se mai arunca apa prin el de la pestii.Ma gandeam sa iau sa tina si la apa.
Dar nu gasim si un ventilator la 12 volti sa reziste si la apa si la praf Un IP 67? DE 80mm
Multam bree
Simple fara nimic decat 12volti Sau le afum si pe ale.
Merci ,dar nu mai bine imi zici ce sa iau sa nu ma mai complic cu pwm .Eu nu am nevoie de controller de turatie ,simple dar zgomot mai mic.
negru si mirosea frumos
Si sa dus si fratele lui Am sa comand altele fara pwm.
Unul si -a luat zborul ,a mai ram unul
Am comandat niste ventilatoare de 12 volti dar vad ca sunt cu pwm.PureWings2 ,cum il alimentez sa mearga decat pe 2 fire la 12v
Help Sau nu merg.
Am reusit si am pus la treaba reactoarele .Am avut noroc si sau asezat bine in camera pompei.Am scos pompa jebao si o sa o montez pentru chiller ,si la fel si reactorul aquaforest momentan nu stiu ce voi face cu el.Posibil il voi da .
Deoarece nu merg cu mult rowa ,am sa mut carbunele in reactorul de phosban ca folosesc ceva mai mult. Si am comandat si si mia ajuns un reactor mai micut si mai inalt pt rowa. Si un magnet care vad ca merita banuti si nu stiam de el.Se vad rezultate cu rowa. in bazin.

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: