[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Nici la mine nu au facut nimic pesti in bazin.Eram treaz . Rocky sa speriat rau se agita si a cazut de pe bat ,inainte sa inceapa cutremurul .Simte rau de tot ,vb de papagal.
Mergi cu diferite medi filtrante Eu unu sunt mult mai multumit de cum se comporta micromec fata de siporax.Si am peste 110 litri de material filtrant. Diversifica materialele filtrante,siporax ,metrix micromec .
De la hornbach prous Gardena
Are doua sorburi sa le pui in doua locuri,stanga dreapta.Eu am avut doua eheim 2080 si am renuntat la doua inuri.A m pus un y si pot spune ca tragea la fel .http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/23471.page
Bine ca nu ai murit pana acuma
Tu stii mai bine , un sfat e bine venit .Sau nu
Se putea si mai bine Prizele 3 de jos bagai iesirile catre tablou ,printr,e cele doua .Si cele doua le bagai cu iesirile prin interior .Si arata mai elegant.Oricum poti schimba usor Nu ma injura ,apucate si fa cum ti-am zissi arata elegant
Merci Dl Koala,sincer nu ma asteptam la asa onor Bine ar fi sa nu le treaca prin cap sa ma mumifice
In veci nu renunt la ea
Da stiu ca am cam ce trebuie.Inca nu sunt pregatit pentru marin.Nu renunt la fata mea Arowana
Am de gand sa incerc si eu produsele rowa,am inte;es ca sunt bune!
Am reusit sa montez si eu azi tunze ato ,nu ma asteptam sa fie asa simplu .Super ok merita banuti. Voi pune nite poze maine ,am largit si gaura la sump si am schimbat si teava de supraplin cu una mai mare .
Mi la recomandat un prieten ca ar fi ok,un produs fiabil.
Si mia ajuns in sfarsit si Tunze 3155 ,sistemul de completare Dupa 3 saptamani
Multumesc se poate inchide.
Pompa de valuri pleaca la colegul Opincarul Ramas mancarea.
Donez o pompa valuri mica ,si o cutie mancare .expira luna asta .Am facut curat prin casa si nu imi mai folosesc ,le dau cu placere.
Nu am mai postat demult pe forum,nu am renuntat la acvariu Merge bine nu am avut probleme cu el ,pestani cresc.Am in proiect sa il inlocuiesc cu unul mai mare la inceputul anului viitor .Am mai achizitionat una alta .Pompa de valuri mai noua si mai micuta .pompa de recirculare mai silentioasa ,am luat si un reactor de carbune .Am renuntat la ciorapi pentru carbune.Si am zis sa incerc sa chimb si ceva la lumina.Daca sunt multumit de ea probanil ca va veni si sora ei.
Mustumesc se poate inchide

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: