[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: johnny
Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Multumesc frumos ,sa ai parte de el sa iti aduca reduceri de no3.
Pai trebuie sa il pui la treaba ,sa isi intre in drepturi..Adica sa inceapa munca grea la apa din acvariu.
Multumesc frumos ,mai ales pentru caldura cu care tratati acvaristii.
Nu cred ca au obosit inca ,oricum cand le mai curat nu prea sunt murdare rau.M a ajuta cantitatea mare de filtrare.
Neavand ce face ,fiind si cam urat afara ma m apucat sa inlocuiesc reactorul de 4 litri cu denitrate cu cel de 12 litri.Am folosit un Y si lam legat pe retur la 2080 ,rezervorul are robinet pentru debit pe retur.Ca sa am debitul max 200 litri.Am pus ceva stability in cavariu pentru o ciclare mai repede,la cel de 4 litri cred ca renunt.
Vand reactor extern 4 litri cu tot cu material filtrant Denitrate de la seachem ,a fost folosit de mine si am trecut la altul mai mare .Este bun pentru a scadea no3.300 roni(numai denitratul ma costat 200 roni)
Eu folosesc purigen de la inceputul anului mai exact din ianuarie,o singura data lam regenerat Dar cred ca mai mergea ,Daca se merita in acvariu raspunsul este da se merita. Folosesc o cutie de 500 ml in ciorap bagat in fx5 .
Chiar azi am facut schimbul de apa si am facut o poza la rezervorul de carbune ,Este un rezervor de 12 litri de inox de la un denitrificator umplut cu 12 litri carbune ,se leaga la dus si returul se duce la un butoi de 120 litri.Carbunele il schimb cam la 6 luni.
Un clip mai recent cu acvariu.
Interiorul rezervorului scuze nu interiorul acvariului.
Da intradevar are o teava care duce aproape de fundul rezervorului si are sita de platic si intrarea si iesirea in interiorul acvariului,este de 1/2 .Mancare diversificata uscata zilnic si la 2 zile fileu merluciu scoici si creveti.
Nu au fost folosite ,eu decat am aruncat sarea din ele ,miam facut reductile din poliuretan (nu am mers pe alama )Ce sa zic ieftin ca bani,Miam mai achizitionat si cateva din inox de 12 si 8 litri.
Eu trec apa de la chiuveta prin filtru de 12 litri de carbune activ ,o decantez in butoi de 120 litri apoi o mai tratez cu alpha de la seachem si ceva minerale .O trimet in acvariu cu o pompa de 4000 litri .Si nu am avut problema pana acuma.
Sunt de la expresoare de cafea ,filtru dedurizator Brita mai exact.Dar nu mai arte tipul de la care leam luat. Sunt super merita bani .
Salut am revenit si eu pe forum,dar nu am stat degeaba Am achizitionat doua rezervoare de 12 litri din poliuretan imbracate in rasina si am cuplat unul la iesirea de la eheim sa treaca prin el .Este umplut cu 2 litri micromec 2 roca vulcanica si restul matrix ,este deja ciclat Lam ajutat cu stability de la seachem un pic Celalat butoi lam umplut cu denitrate de la seachem 12 litri si astept ca azi sau maine sa il montez.In rest bine ,pesti cresc totul normal.
Am in el in jur de 4 litri de denitrate ,vad ca momentan merge dar nu sa ciclat in totalitate.Debitul este sub 100 litri,montat pe returul de la eheim cu robinet.Nitrati in jurul valori de 40 -60.
Schimb de apa saptamanal 70 litri tratata cu alpha seachem ,aspirare substrat .Completare apa scoasa bazin cu saruri americane de la sechem ,blackwater sera 15ml ,frunze catappa xl cel putin o frunza la 2 saptamani adugata in acvariu ,Cam asa procedez eu .PH6.8 temperatura 26.5 C constanta Apa de la chiuveta .Teste saptamanale de no2 no3 khsi ph
Imi cer scuze Bucuresti
Inca nu sa dat drumul la sezonul de pescuit.Multumesc de incurajeri baieti
Da postez ceva poze.

Forum Index » Profile for johnny » Messages posted by johnny
Go to: