Message |
|
Cred ca ma lipsesc sa mai tzin peshti Betta.Nu am noroc .Dar pina la urma cum se inmultzesc ashtia frate daca nu trebuie sa stea impreuna ? Se tzin cumva impreuna intr-un acvariu cu temperatura mare?? doar asha se inmultzesc ?
|
 |
|
Cred ca ma lipsesc sa mai tzin peshti Betta.Nu am noroc .Dar pina la urma cum se inmultzesc ashtia frate daca nu trebuie sa stea impreuna ? Se tzin cumva impreuna intr-un acvariu cu temperatura mare?? doar asha se inmultzesc ?
|
 |
|
Am o pereche betta splendes, masculul cit si femela au cozile si inotatoarele cam franjuri,tocite,la femela e mai putin.Stau intrun acvariu de 90L plantat, impreuna cu:5tetrazona barbus,3F.gupy,1F xifo cu 6 pui,1pereche Kribensis,1 pereche gurami albashtri
|
 |
|
Scrie frate-n romana.Suntem Romani nu .............Englezi
|
 |
|
lasa-mi un numar de telefon pe PM te rog
|
 |
|
Salut Alex ! vreau shi eu POMACEA 
|
 |
|
Filtrul il vroiam
|
 |
|
se poate sterge de aici? Am gresit postarea
|
 |
|
Scuze ! am vazut numarul tau de tel. Te sun miine pe la 10-11
|
 |
|
Vin eu miine sa le iau ? lasa-mi te rog un numar de telefon
|
 |
|
Aiko iti multumesc mult pentru tetrazone.Imi plac la nebunie.Ia zi te bag in lista mea de mess sa putem tzine legatura . Vreau neaparat ramirezi
|
 |
|
cumpar betta halfmoon shi ramirezi
|
 |
|
scuze CcC !
|
 |
|
-Sau dat. se poate inchide.
|
 |
|
Vreau sa donez pui de molly shi xifo maturi.
|
 |
|
Cumpar ramirezi si betta halfmoon 
|
 |
|
ai mesaj de la mine pe PM 
|
 |
|
Dar endlery ? Ca shi eu am un acvariu de 25L cu creveti RCS si asi vrea sa bag citiva endlery
|
 |
|
Cred ca ai dreptate ! nici eu nu sunt decis sa il cumpar. Mi se pare ca are debitul de 150L/h> Ma gindeam ca poate pot eu sa ii schimb pompa
|
 |
|
are absolut totul complect
|
 |
|