[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: eugen2265
Forum Index » Profile for eugen2265 » Messages posted by eugen2265
Cred ca ma lipsesc sa mai tzin peshti Betta.Nu am noroc .Dar pina la urma cum se inmultzesc ashtia frate daca nu trebuie sa stea impreuna ? Se tzin cumva impreuna intr-un acvariu cu temperatura mare?? doar asha se inmultzesc ?
Cred ca ma lipsesc sa mai tzin peshti Betta.Nu am noroc .Dar pina la urma cum se inmultzesc ashtia frate daca nu trebuie sa stea impreuna ? Se tzin cumva impreuna intr-un acvariu cu temperatura mare?? doar asha se inmultzesc ?
Am o pereche betta splendes, masculul cit si femela au cozile si inotatoarele cam franjuri,tocite,la femela e mai putin.Stau intrun acvariu de 90L plantat, impreuna cu:5tetrazona barbus,3F.gupy,1F xifo cu 6 pui,1pereche Kribensis,1 pereche gurami albashtri
Scrie frate-n romana.Suntem Romani nu .............Englezi
lasa-mi un numar de telefon pe PM te rog
Salut Alex ! vreau shi eu POMACEA
Filtrul il vroiam
se poate sterge de aici? Am gresit postarea
Scuze ! am vazut numarul tau de tel. Te sun miine pe la 10-11
Vin eu miine sa le iau ? lasa-mi te rog un numar de telefon
Aiko iti multumesc mult pentru tetrazone.Imi plac la nebunie.Ia zi te bag in lista mea de mess sa putem tzine legatura . Vreau neaparat ramirezi
cumpar betta halfmoon shi ramirezi
scuze CcC !
-Sau dat. se poate inchide.
Vreau sa donez pui de molly shi xifo maturi.
Cumpar ramirezi si betta halfmoon
ai mesaj de la mine pe PM
Dar endlery ? Ca shi eu am un acvariu de 25L cu creveti RCS si asi vrea sa bag citiva endlery
Cred ca ai dreptate ! nici eu nu sunt decis sa il cumpar. Mi se pare ca are debitul de 150L/h> Ma gindeam ca poate pot eu sa ii schimb pompa
are absolut totul complect

Forum Index » Profile for eugen2265 » Messages posted by eugen2265
Go to: