[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Saracutii mei Betta  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
eugen2265
Member
[Avatar]

IP:

Am o pereche betta splendes, masculul cit si femela au cozile si inotatoarele cam franjuri,tocite,la femela e mai putin.Stau intrun acvariu de 90L plantat, impreuna cu:5tetrazona barbus,3F.gupy,1F xifo cu 6 pui,1pereche Kribensis,1 pereche gurami albashtri
[Email] [Yahoo!] [MSN]
HumanFace
Senior member
[Avatar]

IP:

E posibil sa fi fost atacati de ceilalti pesti (mai ales de tetrazoana) sau sa aiba finrot de la calitatea proasta a apei(ceea ce ma indoiesc la betta).
Pesti betta se tin SINGURI, nici macar mascul+femela de cat in perioada de inmultire!

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/40/13235.page Amazon
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20174.page Nano plantat
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/80/16583.page Nanoreef
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

HumanFace wrote:... Pesti betta se tin SINGURI, nici macar mascul+femela de cat in perioada de inmultire!

Si eu cred ca femela si masculul de betta "s-au rezolvat" unul pe altul. Se tin impreuna doar pe perioada imperecherii si dupa depunere femela se scoate si ramane masculul singur sa aiba grija de cuib.

Femela poate fi tinuta in acvariul comunitar, cu viviparii care ii mai ai pe acolo... dar masculul e foarte teritorial si mofturos, nu accepta pe oricine, asa ca de regula se tine singur sau cu pesti mai mici si pasnici care nu il tulbura in treimea superioara a acvariului unde isi petrece el majoritatea timpului (daca are unde sa se adaposteasca acolo).

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
eugen2265
Member
[Avatar]

IP:

Cred ca ma lipsesc sa mai tzin peshti Betta.Nu am noroc .Dar pina la urma cum se inmultzesc ashtia frate daca nu trebuie sa stea impreuna ? Se tzin cumva impreuna intr-un acvariu cu temperatura mare?? doar asha se inmultzesc ?
[Email] [Yahoo!] [MSN]
eugen2265
Member
[Avatar]

IP:

Cred ca ma lipsesc sa mai tzin peshti Betta.Nu am noroc .Dar pina la urma cum se inmultzesc ashtia frate daca nu trebuie sa stea impreuna ? Se tzin cumva impreuna intr-un acvariu cu temperatura mare?? doar asha se inmultzesc ?
[Email] [Yahoo!] [MSN]
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Cauta pe forum, sunt multe topicuri care contin mai multe sau mai putine informatii despre reproducere la betta... De ex asta e unul dintre ele, luat asa la repezeala: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/802.page#p35477

Chiar zilele astea un coleg a pus pe forum o carte despre betta si are acolo informatii si despre reproducerea la betta, doar ca e in limba engleza...

Stiu ca e mai usor sa te dai batut decat sa te documentezi, dar cred ca e mai interesanta provocarea decat regretele

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
popescu.cristian10
Member

IP:

sal si eu zic sa nu te lasi batut,betta e un peste superb,eu il tin singur impreuna cu alti pesti si se simte super,doar daca vrei sa il imperechezi il pui cu 2-3 femele apoi le socoti.eventual documenteazate inainte sa regreti apoi.bafta
[Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: