Message |
|
Marius am un Betta asa de cuminteeeee !! pe cuvint,am 3 gupy care nici nu ii baga-n seama.AM SCAPAT SI DE CARASI
|
 |
|
Luna trecuta am cumparat o lampa de iluminat acvariul (neon, tub fluorescent subtirel ) de 14w. T5, cu lungimea de 56cm. L-am cumparat din Piata de la Big ( castani) de la electrice.Oare o fi compatibil?
|
 |
|
Lexxx ce model de filtru ai si la ce volum de acvariu il folosesti ?
|
 |
|
Multumesc mult GEOREO! Si ape limpezi la toti acvaristii
|
 |
|
Georeo sa stii ca si eu m-am cam gandit la carasi, fiind maricei . La acvariul meu de 90L cam ce numar de pesti este indicat sa am?
|
 |
|
multumesc mult pentru sfat Alber. Vreau sa scap de carasi, si nu stiu ce specie de pesti sa pastrez
|
 |
|
Dragii mei prieteni ! Imi dispari pestii din acvariu. dimineata cind ma trezesc sa plec la munca gasesc cite un peste in minus. Asta se intimpla numai in timpul noptii. Din 10 neoni mai am decit unul, mi-a mai disparut si un pui de xifo ( aproximativ 3cm , cam de marimea unui neon ) la un mascul de guppy i-am gasit coada ciufulita ( dar nu stiu care din ei este de vina, am 4 gupy - 2 perechi ; 3 molly ; 3 xifo ; 2 beta ( pereche ) 2 platy; 2 carasi si 2 sanitari mici la un acvariu de 90L
|
 |
|
BOBESKU de la ce magazin le-ai cumparat? Mar interesa si pe mine
|
 |
|
Bobesku ! dupa cum inteleg eu tu nu mai lasi apa la declorinat, o pui direct in acvariu? ce fel de filtre folosesti? ce rol au filtrele tale?
|
 |
|
Va multumesc mult pentru sfat  Nu mai stiu pe ce site am citit. O vinzatoare de la un PET SHOP ( patroana) spunea ca ea pune in acvarii apa calda racita,si pestii o duceau foarte foarte bine
|
 |
|
|
 |
|
Am pui de xifo ! fatati simbata seara. sunt tinuti intr-un acvariu de 25L cu incalzitor si cu o pompa de aer cu burete.Am inteles ca trebuie apa schimbata mai des. Daca o schimb mai des nu are timp sa elimine clorul. Daca iau apa fiarta de la robinet si o las la racit 2 zile este bine ???
|
 |
|
Am avut 10 neoni, din care au ramas 7.Am banuit ca au fost devorati de scalari.Am facut tot posibilul shi am scapat de iei (i-am donat ) Astazi de dimineata am vazut ca mai sunt decit 5 neoni  dintr-un neon mai ramasese doar capul, din care minca un xifo. In acvariu de 90L. am gupi, beta ,molly, carasi 2 si 3 xifo.
|
 |
|
e 900 e seria lui sau te referi ca pret?
|
 |
|
-Multumesc mult CLAW93 pentru sfat. Ai idee cumva cam ce filtru sar potrivii
|
 |
|
-Salut elven ! ai incalzitor? la cite grade lai setat??
|
 |
|
Am un filtru intern ( RESUN SP-1100L;50L/h ) il folosesc la un acvariu de 80L. Daca scot furtunasul de aer (care face bule) sa nu mai faca bule,sa faca doar valuri, oare filtrul mai aspira ceva?
|
 |
|
Dragi mei prieteni,in primul rind salut pe toata lumea de pe acest site si ape limpezi cu peshti sanatosi !!  Am si eu doua intrebari; Am un acvariu de 90L. dar apa in acvariu am pus 83-85L.Nu am substrat.Am nisip cu o granulatzie de 3-5 mm. Merge plantat acvariul ? shi la cit timp pot spala nisipul?
|
 |
|
va multzumesc mult
|
 |
|
Cred ca am greshit ca am scris aici
|
 |
|