[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: eugen2265
Forum Index » Profile for eugen2265 » Messages posted by eugen2265
Cam cit timp se lasa la frigider ?
Salut Petrutz !! Am shi eu o rugaminte la tine te rog.Imi spui shi mie care este retzeta la amestecul de drojdie cu zaharul? shi daca mai este nevoie sa bag amestecul la frigider
Al meu este;eugen2265
El nou este 105 Lei,dar am vazut pe site ca vindea un coleg de al nostru cu 80Lei.Am shi eu un filtru HAILEA bt 400 shi imi fac shi eu unul.Dar tu ai lipit capacele de la filtru?
Sorin eshti de acord sa te bag in lista mea de mess sa putem discuta mai bine?
Salut Sorinele Imi place filtrul tau . Cred ca mi-ai dat o idee buna sa imi fac shi eu unul pentru acvariul meu de 25L. Eu am un filtru extern BOYU EF-05 shi e foarte bun shi asta,chiar da randament Dar la al tau ar fi de minune
Tot o data pe zi le dau si eu
Salut Liviu Am fiert la radacini de m-am saturat shi totul e ok eu am fiert radacina timp de 2-3 ore cu sare gunjoasa.Am fierto de vreo 4-5 ori.O fierbi pina ce nu mai iese acea culoare bruna.(doar o data o fierbi cu sare )Dupa aceea timp de o saptamina o tzii in apa shi schimbi apa o data pe zi sau la doua zile
Are dreptate Narcis
N-ul m-ai vind.
cred ca ai uitat sa scri ce dimensiuni are acvariul , citzi litri,in ce stare se afla,daca are capac.
Salut Tony !! Ashi vrea shi eu pui de xifo voalatzi ( cind ai. Bine-ntzeles )
Rezervat pina miine seara colegului nostru Adyy
Acvariul a fost folosit timp de 8 luni de zile, nu are zgirieturi.
Vind acvariu HAILEA 60L,capacul lui original dar nu are neon.Dimensiunile acvariului L58;l30;h40 PRET50 lei
cred ca nici el nu stie ce vrea.
Sa rezolvat ! Se poate inchide
ashtept nerabdator
Eshti de acord sa te bag in lista mea de mess? pentru a putea conversa mai bine.

Forum Index » Profile for eugen2265 » Messages posted by eugen2265
Go to: