[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: eugen2265
Forum Index » Profile for eugen2265 » Messages posted by eugen2265
Da, dar nu toate plantele,merg ,doar Egeria, cabomba.
Va salut dragi acvaristi Vind doua filtre externe.BOYU Ef-05.Cu 3 medii de filtrare.Sunt ideale pentru acvarii pina-n 40L.Eu l-am folosit la un acvariu de 30L. In prospectul lui scria ca se poate folosi la acvarii de la 10L. la 70L.Eu il recomand pina in 40L.Se da cu Kitul complect.
Va salut dragi acvaristi.Donez 2 carasi aurii ,deoarece stau intr-un acvariu de 40L( Acvariul fiind al unui coleg de serviciu ) ceea ce e cam foarte mic pentru ei. Eu ii am de un an de zile.La cumparare aveau cam 3-4 cm.Donatia se face in zona Cringasi. Atasez si o poza. Tel. 0730 14 22 36 Eugen
Ai dreptate Geani. Eu folosesc tot butelie stingator si merge formidabil.Si unde mai pui ca ma costat mult mai putin.Am o butelie tip G2 si la pretul de 160 lei,reductorul cu electrovalva ma costat 300lei.Am scapat mult mai ieftin
Salut Marius De unde ai cumparat acel balast?
e foarte mic acvariul de 10 L.Daca ai un acvariu de 10L si mai pui si nisipul cu o planta, o piatra sau o radacina ,oare locatarul mai are loc ?
Multumesc mult pentru melci.Deja au inceput sa hoinareasca prin acvarii
Salut Generale!! Multumesc mult pentru pestisori.Sunt super OK
Salut GENERALE !! Te salut cu stima si respect.Eugen te deranjeaza. Sunt interesat de tot ce ai pe acolo.Am un acvariu si este populat cu 10 neoni,stau in acvariu de 90 L.
Te salut Misu !! Mai este de actualitate anuntul? Mar interesa Valisneria shi vreo 10-15 melci
Salut Severus !! anuntul mai este de actualitate? Cum pot lua legatura cu tine?
Au aripioarele cu negru ? chiar daca sunt complect de culoare rosie m-ar interesa.Lasa-mi te rog un numar de telefon sa te pot contacta
Va salut dragi agvaristi Dupa cum spune si titlul ,vind o pereche scalari cu 5 depuneri la activ. Pretul 20 lei. EUGEN 0730 14 22 36 ( au culoarea argintie ,si aripioarele cu o tenta albastruie )
Endlerii sunt rezervatzi
Donez 7 masculi shi vreo 6 femele ( 2 femele sunt gravidutze) EUGEN= 0730 14 22 36
anuntzul ramine valabil
Dupa cum spune si titlul, vind o pereche kribensis.Maturi cu depuneri la activ Pretul este 30 lei Tel. 0730 14 22 36
Salut Alber Ai PM de la mine
din ce localitate eshti ?
Sebaca te salut Scuze de raspunsul intirziat,se datoreaza faptului ca eu lucrez schimbul doi shi la ora 23;00 ajung acasa.Am citit PM-ul de la tine cam tirziu Filtrul tau e cam mare pentru acvariul meu de 25L.

Forum Index » Profile for eugen2265 » Messages posted by eugen2265
Go to: