| Message |
|
|
|
Treaba este aproape gata, aseara tarziu, am terminat de confectionat si masa ... Pe langa vechiul schelet au mai aparut 4 intaritoare 2 in spate si 2 pe laterale, masa este stabila acum ... Ultimul rand de apa a fost pus aseara iar sambata daca nu intervine ceva neprevazut va urma amenajarea acvariului ... nisip, pietre, buturugi ... Capacul in principiu va fi facut vineri, am liber de la job iar toate materialele sunt acasa ...
|
 |
|
|
tropikana wrote:
PS: Pentru mine personal chiar nu conteaza numarul de posturi. Si sunt multi ca mine aici 
Cam la fel gandesc si eu ... oricum in ultimul timp sunt 3-4 useri care posteaza de dragul posturilor ... in 2-3 luni au strans aproape 200 ... de topicuri deschise aproape inutil nu mai vorbesc  ... administratorii sa incerce sa fie mai "duri" la capitolul acesta ...
|
 |
|
|
Ca o curiozitate Radu, cati rummy ti-ai cumparat ?
In rest faine pozele, dar mult mai frumos in realitate  .
Later edit: Acum ti-am vazut postul cu numarul de rummy si anume 12 buc.
|
 |
|
|
|
pai sa-ti dau eu o idee, nu e asa practica dar eu asta fac in momentul asta ... furtune lungi si vibratorul dus in alta locatie, al meu este in balcon si n-am probleme cu sunetul, bine oricum se aude sunetul de la "spargerea" bulelor la suprafata, dar asta se poate rezolva cu reglaje ... din punctul meu de vedere pompe silentioase nu exista, noaptea e liniste iar orice zgomot este deranjant asa ca muta-l din camera ...
|
 |
|
|
|
Multam' si eu Radu
|
 |
|
|
|
ai PM, parca la un mom dat vroiai red cherry, cred ca as putea sa-ti dau ceva diverse dimensiuni, oricum putin mai micuti ca aia mari inca nu-s asa multi
|
 |
|
|
|
cu galeria ce se aude ?!
|
 |
|
|
Incearca Rummy nose tetra - Hemigrammus bleheri - http://www.twoofakind.info/images/fish/freshwater/AG3516.jpg ...
Eu mi-am luat de curand vreo 6buc si chiar stau in banc (nici nu se compara cu neonii) ... prin acvariu aveam si eu cativa red cherry, n-am vazut sa se dea la ei ...
|
 |
|
|
frumos ... sper ca in cel mai scurt timp sa pot posta si eu un filmulet care macar sa se apropie de al tau ... 
|
 |
|
|
merci de raspunsuri ... in principal aspiratorul se dorea pentru acvariul cel mare, deci voi lua de bun sfatul lui minnardy si voi renunta la achizitionarea lui ... inca n-am pus pe picioare acvariul cel mare si deja ma gandesc la accesorii, tre' sa trag tare in saptamanile urmatoare pentru a respecta termenul stabilit 
|
 |
|
|
datorita numarului mare de acvarii as dori sa incerc un aspirator de substrat electric ... Are cineva aspirator electric eheim?
http://www.zooplus.com/shop/fish/water_and_plant_care/cleaning_equipment/water_exchange_and_floor_cleaning/126245
se merita cumparat asa ceva sau raman la cel clasic ? isi face treaba sau este doar o "fita" ?
|
 |
|
|
adriancalotescu wrote:La mai mare !!!!!
La ce bani ai agsit sticla de 10 si de 12?
Pai la acvariu eu doar am dat dimensiunile si banii, iti pot da costul total al acvariului, detalii nu prea cunosc ...
La o privire mai atenta a aparut o noua "problema" ... in latimea acvariului din stanga (cea cu bucatica de decor pe ea) se reflecta spatele decorului (cam 3 cm de alb pe langa marginea decorului), se vede albul polistirenului din care a fost facut decorul ... ca solutie m-am gandit la mai multe variante:
- vopsirea geamului pe interior in partile unde nu exista decor intr-o culoare inchisa ... Cu ce as putea sa-l vopsesc ?
- aplicarea unui autocolant pe interior in partile unde nu exista decor ... Oare rezista autocolantul pe interior ?
- o noua bucata de decor de data asta aproape perfect plana si f. subtire pentru acoperirea in totalitate a sticlei ... Aici ma descurc desi nu agreez aceasta solutie.
- lipirea unei bucati de plastic (ceva gen coperta de caiet) de culoare inchisa, cu silicon in puncte, modelata pe conturul din exterior al decorului deja lipit ... cam pe unde as putea gasi asa ceva ?
Daca ar mai fi vreo solutie e binevenita ...
Termenul limita se apropie 27.10.2009, cu cat mai multe sfaturi si idei cu atat mai bine.
|
 |
|
|
momentan decorul este lipit de acvariu, acvariul umplut cu apa, 1 filtru extern bagat in el si 2 pietre de vibrator ... cu intariturile inca studiez cum sa le fac, sigur vor aparea intarituri dar sa vad cum ... referitor la greutate, probabil se va apropia de 1 tona cu pietre si cu nisip ... capacul m-am gandit sa-l fac cum il are si lofty (din lambriu pvc) cu o lampa multilux de 1m sau 1,2m ...
sper ca maine cand vin de la munca sa gasesc acvariul in aceeasi pozitie ca si azi 
|
 |
|
|
nu are stabilitate  .. oricum e ceva minor, posibil ca odata cu "inchiderea" suportului cu pal sa nu se mai miste ... totusi o sa fac niste intarituri probabil ..
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
stiu asta ... probabil o sa impart un acvariu in 2 sau 3 si o sa pun diverse varietati ...
|
 |
|
|
|
As incerca cu niste Snowball ... par destul de interesanti ...
|
 |
|
|
|
bamse o intrebare ... ai luat si alte varietati ? sau numai red cherry ?
gengis daca le merge bine alor mei in cateva saptamani cred ca te pot ajuta cu ceva exemplare ...
|
 |
|
|
ReBella wrote:Tot n-ai zis de ce folosesti carbune si daca stii ce efect are
m-ai inchis  din cate stiu ajuta la eliminarea rezidurilor organice si pt claritatea apei ....
fiind multumit de tetratec am incercat sa fac si jbl asemanator 
|
 |
|
|
"vata" e impropriu spus, ceva gen perlon ... un fel de vata care se pune la filtrele de la autocare daca nu ma insel ...
pana acum sunt multumit de tetra asa ca am incercat sa fac si cu jbl ceva asemanator ... sa vedem ce-o iesi ... momentan testam 
|
 |
|
|