[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Tomk
Forum Index » Profile for Tomk » Messages posted by Tomk
Un mascul la 3-4 femele,apa schimbata regulat sincer cred ca o data pe saptamana.pt 12 l recomandabil ar fi 2 masculi 4 femele.Si specia platy,xifo si molly se reproduc mai repede.Temperatura poate fi 24-28°.Eu o tin pe 28 deoarece incalzitorul sa stricat si incalzeste 26° dar poti tine pana la 28 °.Lumina soarelui poate produce alge brune care se indeparteaza cu mana de pe plante dar foarte usor freci frunzele de la plante intre degete si cu un burete de pe geam.Plantele de deasupra sunt recomandate deoarece pui se ascund sus mai mult dar nu ezita sa iei si alte plante care le fixezi in substrat.Alege guppy sunt mai colorati si se inmultesc rapid.Daca am gresit ceva sigur o sa ma corecteze alti cunoscatori.
Succes!
Guppy ,Molly,Xifo,corydoras,,zebre,neoni,Platy(are fata lui Mickey Mouse pe coada).Gurami si mai sunt,poti sa-i iei de la orice petshop ,mai e si somnul de sticla cum au zis si cei de mai sus.
Multumesc mult.pentru sfaturi! smilie smilie
Care culoare ar fi mai naturala?
Nisipul sa fie Maro,Negru,Bej,Gri,Kaki?
Sfat?
Nisipul sa fie Maro,Negru,Bej,Gri?
Scoicile le scot acuma,intr-un minut,///carasi îi dau.Iar nisipul pe ce culoare sa fie?asa mai potrivita!
Nisipul am zis ca o sa-l schimb cand am timp,dupa remarcile voastre care au fost ca nu pare natural si coloritul e prea tipator.
Carasii o sa dispara ,îi vand la petshop,au fost de acord cei de la petshop.
Eu am cerut sfat pt o planta de tip gazon ca pui de guppy ,xifo ...sa se ascunda in ea.Am renuntat la maternitate fiindca streseaza femele.cam asta ar fi.
??
Renunt la maternitate de asta,am vazut chiar eu ca streseaza femelele
Plante recomandate pt gazon in care se pot ascunde pui de pesti?
Plante recomandate pt gazon in care se pot ascunde pui de pesti?
Am zis daca_nu stiu daca o sa si faca asta
Da bine_am înteles ca acesta nu se prinde de scoici_daca se va inmulti o sa-l prind de pietre sau busteni.
Pietrisul o sa-l schimb cand am timp.
O sa incerc sa cumpar niste plante care sunt folosita pt gazon_daca acesta este pt decor pe pietre _busteni_chestii
Multumesc pt raspunsuri!

Forum Index » Profile for Tomk » Messages posted by Tomk
Go to: