Message |
|
Eu am avut pete albe pe 2-3 femele de xifo ,aveau o ciuperca,a trebuit sa le fac tratament,dar pete rosii nu am vazut.
|
 |
|
Eu am luat nisipul pt. ca imi place culoarea,scoicile le-am pus drept ascunzatori.pietrele sunt pt muschii ,scoicile mai putin importante,eu am vrut sa aflu dc. nu imi naste mai repede,a stat aproape o luna!
|
 |
|
Pesti din acvariu sunt bine cumparati,xifo si molly stau mai pe fundul apei,gurami in mijloc,sanitari jos,cand mananca mai urca sus,guppy sus,carasi stau peste tot.neoni stau tot prin mijloc apei.Toti sunt foarte bine crescuti si sanatosi
|
 |
|
Carasi nu pot sa-i dau,n-am cui si in plus sunt amuzanti in acest acvariu.Sunt foarte prietenosi.
|
 |
|
Ce sa omoare pesti?
|
 |
|
Acvariul acela nu mai era bun,se desprindeau marginile(era de 5-6 ani).Pesti in acvariul se impaca.Pana acum carasi nu s-au decolorat.Era Plecostosum,culoare inchisa cu ventuze,la fel cum e si cel mic pe care-l am.
Eu stau la bloc in Bucuresti.Nu am ce face cu in iaz.
|
 |
|
Mai am toti pesti care i-am zis inafara de pestele acela de vreo 20 cm si femela aceea de guppy
|
 |
|
Cam 100litri pe acolo.
|
 |
|
Acum 3 sapt. Am avut 2 acvarii de aceeasi marime.Unul era cu carasii (aia2),un peate care curata geamul de vreo 20 cm care a murit (batranete) si un sanitar leopard care curata nisipul si un alt acvariu cu un sanitar de geam mic inca il am 3 xifo ,3 guppy, si vreo 3 neoni.o femela de guppy a nascut pui acolo,dar dupa a murit.Dc?apa era curata.stres?
Era perfect sanatoasa femela.Dupa acest incident am unit toti pestii intr-un acvariu.
|
 |
|
Carasii mei sunt de vreo 5-7 cm
|
 |
|
Pietrisul acela il am de ceva timp iar plantele se dezvolta bine si pe el.Plantele cand le-am luat aveam 3-5 cm.acum daca le scot unele au 40-45 iar unele 15-20 cm.
|
 |
|
Pietrele sau scoicile nu le pot scoate,am muschii care se inmulteste doar pe astea,carasi mei in schimb nu se ating de plante.
|
 |
|
Da ms,carasi au mancat aproape o serie intreaga de pui acum 2 randuri,de gurami nu stiam.am schimbat apa de mai multe ori.
|
 |
|
In plus in poze burta pare mica dar in acvariu e uriasa,pata aceea e bine conturata si burtica e patratoasa in spate.Nu puteam face poze mai clare pt. ca se misca.
Poti sa-mi zici ca nu are pui,asa era si cealalta femela chiar avea burta mai mica si pata aproape ca nu se vedea ,am pus-o tot in maternitate si a nascut vrei 20-30 de pui....
|
 |
|
Daca o pun in acvariu inapoi ce pui sa vad cand am 4 gurami 2 carasi ,2 xifo preche toti,2 molly un sanitar si inca unul de geam +inca un mascul guppy si inca 2 femele tinere.E logic ca ii mananca imediat ce ies pui.LOL!
|
 |
|
Are pui,in poze nu se vede bine burta si pata gestatiei.
|
 |
|
.
|
 |
|
.
|
 |
|
Ok
|
 |
|
Femele cat timp nasc nu-si mananca pui,dupa o iau eu cu plasa din maternitate.
|
 |
|