[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Tomk
Forum Index » Profile for Tomk » Messages posted by Tomk
Sta in incordata ,in colturile acvariului.nu prea vrea sa stea langa ceilalti guppy ,xifo....etc.
Este asemanatoare ca aceasta.
Mai are mult pana se face burta patratoasa si foarte umflata.
Buna seara!Am o femela de 3cm-3:50cm de guppy si inca una care au mai ramas in viata din randul trecut de pui.Una este grasuta iar cealalta este slaba pe langa ea.Nu pot sa-i fac poza deocamdata dar are pata din spate(pata genitala daca nu ma insel) mai mare comparabila cu femela cealalta si cred ca e gestanta.Credeti ca ar putea sa fie gestanta la 3-3:50 cm cati are ea?Mentionez ca era slaba cum este cealalta femela.
Multumesc!
Si eu iti recomand tot Petshopul din Drumul Taberei ,si eu cumpar pesti de acolo.
Buna ziua,oare as putea sa cuplez 2 femele de black molly si un mascul yellow molly?Pana acum masculul nu prea le-a dat asa mult interes.Daca pot puteti da detalii,pana acuma am cuplat decat black molly cu black molly nu am incercat si cu yellow molly.
Ori a fost foarte murdara apa de acolo ori nu stiu daca tu pui sare,daca pui ai pus prea multa si a afectat rinichi chestii de a le pestelui care il umfla si moare, pestele trebuie pus la carantina pt a nu risca sa dea boala si la alti pesti,foarte putin probabil sa o raspandeasca,dar o iei ca masura de siguranta.
Nu e gestanta scuze de emotiile date,are boala dropsy dupa cum a zis si :rari;
Boala dropsy
Simptome

Simptomele variaza de la un peste la altul, unii putand fi mai afectati decat altii. Se pot insa sublinia o serie de simptome mai des intalnite, dupa cum urmeaza:

pierderea poftei de mancare, pestele fiind letargic
inotatoarele sunt lipite de corp
pestele sta mult timp la suprafata, cautand aer
cel mai usor observabil si impresionant simptom este abdomenul foarte umflat
solzii sunt „zbarliti”, ridicati
ochii pot fi umflati
anusul capata o culoare rosie, in timp ce pestele isi pierde culoarea naturala
branhiile se decoloreaza
fecalele pot capata un aspect de ata si sunt decolorate
O sa nasca zilele astea.E bolnava daca are solzi zbarliti dupa nastere nu cred ca o sa supravietuiasca atat de mult timp maxim o saptamana.Banuiesc eu!
Dap
Sus e masculul iar jos femela.A ta e femela.
Asa vad eu ca e gestanta,poate ma insel si daca e asa o sa zica alti daca e obeza sau gestanta.
E gestanta si are burta foarte mare,a mea avea un sfert pe cat o are a ta.O sa nasca zilele astea banuiesc,daca are solzi zbarliti sau alt cumva e bolnava.Coada si-o mai tine stransa din cand in cand,si pesti mei guppy inoata pe sus mai mult,uni mai coboara din cand in cand.
Probabil a murit(era bolnav dar nu s-a observat) si ceilalti pesti l-au consumat,asa se intampla si in natura,unora pesti de geam nu le place habitatul si din stres mor.
Ar avea pui,dar daca ai avea chef sa-i faci poza si la spate ,daca nu se vede pata gestatiile ar cam fi obeza,la o femela de a mea nu prea era observabila pata si a nascut pui fara sa stiu.Asa ca nu prea stiu ce sa zic.fa o poza din spate la pestoaica.Trebuie sa se vada pata gestatie care e ori maro/alba daca ai masculi galbeni,albi,portocalii ori neagra daca ai masculi mov,negri,maro sau colorati in multe culori.
Femela guppy.
Guppy mascul

Forum Index » Profile for Tomk » Messages posted by Tomk
Go to: