[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Tomk
Forum Index » Profile for Tomk » Messages posted by Tomk
Pozele din telefon cum se pun?am incercat si nu merge
severum777 wrote:Posibil sa fie din cauza stresului , femela cand naste sta speriata si o fugaresc restul pe?tilor, cand apar cate un alevin în acvariu , femela trebuie luata si pusa intr-un vas mic acoperit cu un tricou negru sau b?gat intr-o cutie , trebuie s? fie bezna in vas ca femela sa nu-si manance puii

Ea e in maternitate,nu ajunge niciun peste la ea,mai nou salta de acolo din maternitate.Intuneric are decat seara cand sting neonul de la capac.
???????
Am si eu o femela de guppy pusa in maternitate si nu mai naste de loc si nu se imbolnavesc de la asta.
Buna,si eu am guppy gurami si carasi fara sa uit de molly ,xifo si niste sanitari.Sa se urmareasca e o obisnuinta,daca vezi ca sunt prea agresivi cu ea ,cumpara un separator(un geam care se monteaza unde vrei tu si lasi la uni pesti spatiu mai mare si la alti mai mic,cum vrei,e special pt. asta.Daca nu separi femela cu masculul intr-o cutiuta numita si maternitate dar poti sa o folosesti si la altele chiar daca e maternitate(costul pt geamul acela separator e 40-50lei iar la materniate11-15 lei.Eu am zis geam dar poate fi si o plasa .
O fugaresc deoarece o vad gestanta,pata aceea o vad si ceilalti pesti,si o ciupesc de partea din spate a ei deoarece pe acolo ies pui si vad si ei pata aceea .Presupun!
Am o femela de guppy cu coada neagra gestanta,tatal guppy este unul frumos galben dar s-a cocosat.Nu asta e problema.Problema e ca femela numai naste, a stat 2 sapt. în acvariu si alte 2-3 in maternitate.Temperatura in apa e 26°C constant si apa e foarte curata,aerisita,mai pe scurt tot cei trebuie.
Nu vreau raspunsuri de genu:-(Apa cum e),chestii enervante.Acvariul e super sanatos.

Forum Index » Profile for Tomk » Messages posted by Tomk
Go to: