Message |
|
stefanp wrote:Cand am inceput sa dau scroll si am vazut frunzele echinodorusului ma pregateam sa-ti spun ca-mi place...
Dupa care am ajuns la pietrisul albastru :
|
 |
|
salut m-ar interesa pe mine micutii, poti da un ochi pe la ultimul topic al meu cu acvariul si ciclidusele mele americane,
|
 |
|
a inceput sa apara o alga verde cu aspect de mazga zici ca e ciano.......nu stiu exact ce e si cum sa scap de ea am o poza poate va dati voi seama si ma ajutati  am cautat pe net dar nu-s sigur din ce am vazut acolo seamana cu BGA (blue green algae)am o singura poza pe tel ca acum sunt la munca si nu am cum sa fac alta poza mai de aproape si ami clara.
|
 |
|
si am vazut ca ai nsite pietre, ai verificat sa nu fie calcaroase?.... mai ales ca ziceai ca ai avut o problema cu duritatea pana sa folosesti ozmoza
|
 |
|
salut, e frumusel acvariul, personal mi se pare cam ingramadit si puse random  si pietrisul e putin cam mare, ai sansa sa se stringa mizerie printre pietris ceea ce o sa iti creasca amoniacul. in rest totul e ok plantele par sanatoase, dar cum ziceam este doar parerea mea legata de acvariu.succes in continuare
|
 |
|
coincidenta face ca acum putin timp m-am uitet la postul lui si am vazut una singura care se apropia de ce caut eu, maine cred ca il sun poate vad pe viu radacinile si imi dau cu parerea 
|
 |
|
ocean wrote:Pai radacina(una sau mai multe) pune-o in acvariu asa vor avea si ascunzatori
sunt in cautari de ceva timp dp o radacina care sa imi placa..... fix pt mijlocul acvariului, numai ca nu am gasit nimic calumea, vreau una cu o forma "triungiulara" nu foarte groasa, nu foarte suvbire si sa fie destul de lunga...  ) si de culoarea decorului 
|
 |
|
koala wrote:Mie-mi place backgroundul ala!
si mie imi place maxim, serios, numai ca mi-as fi dorit ceva si cu o radacina in el. amazonian,
Dar calul de dar nu se cauta la dinti  )
|
 |
|
Astept sugestiile voastre, mie mi se pare ca nu au pe unde sa se ascunda.. sa le pun si pietre?
Pozele sunt facute cu telefonul si nu sunt extraordinare.
Mereu am facut poze dupa ce am facut cate ceva in acvariu de aia sunt suspensii si e mai jegoasa apa...
|
 |
|
.
|
 |
|
.
|
 |
|
.
|
 |
|
.
|
 |
|
.
|
 |
|
decorul l-am primit de ziua mea  nu il criticati va rog... ( stiu ca e de africani) 
|
 |
|
nu mi-a placut cum a iesit autocolantu ala....
|
 |
|
2 ore de curatat
|
 |
|
Salutare, am revenit!!!!  era in plan un acvariu de 115 lungime, nu mai stiu restul cotelor dar nu a fost vanzatorul om de cuvant, am mai asteptat si am achizitionat la super ptret un acvariu de 100x40x50 200l, capac cu 2 tuburi drosere electronice, un fel de suport pe care nu am avut cum sa il folosesc o pompa de aer si vre-o 2 filtre interne, totul la 200 ron plus multa munca pt ca fusese tinut afara si era foarte murdar.
Cam asa a evoluat treaba...
|
 |
|
poate o sa mahuiduie oamenii de pe forum, eu ti-as recomanda sun sun hw 302 (ca varianta ieftina) avand in vedere ca are debit de 1000L/h sertarele izoleaza foarte bine, garniturile izoleaza bine, astia se lauda ca ar avea aproape 8 l volum pt medii filtrante, dar mint, are mai putin... e foarte silentios,ca sa auzi ca functioneaza trebuie sa stai cu urechea la 20 de cm. colegul meu de apartament are un e901 care a costat de 2 ori mi mult decat filtrul meu si a ajuns la concluzia ca nu e cu nimic mai bun, la un filtru extern te intereseaza volumul, pt filtrare biologica app costa 240 ron nou!!!!!!!!!
daca nu sunteti de aceeasi parere, va rog sa va spuneti parerea, shair sunt curios de diferenta dintre un filtru sun sun si unul jbl care e construit pe acelasi principiu (sensul circularii apei etc) pana si plasticul este cam de aceeasi calitate (medie) dupa parerea mea sunt exagerate preturile la firmele "de top". Astept noroiul sa fie aruncat in mine  ) cius!
|
 |
|
Vand acvariu EHEIM 112l sticla de 6, 80x35x40 cu capac diy din parchet laminat cu 3 neoane 100 ron
Pachet:
Acvariu, capac, filtru tetratec in800, pompa aer nou nouta tetra, nisip, pietris, termometru, plante, mopane 200 ron, doar pentru bucuresti,
cine ia pachetul ofer transport
|
 |
|