[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: psihoactiv
Forum Index » Profile for psihoactiv » Messages posted by psihoactiv
Donez 7 pui discus mentionez ca sunt.... "handicapati" adica au defecte la aripa dorsala sunt perfecti sanatosi si mancaciosi, hraniti cu tetra discus, mixtura, si artemie. I-al luat pt a ma initia in a creste discusi (sa-mi fac mana) am prins experienta si urmeaza sa fac o investitie serioasa,
Recomandati celor care nu vor sa de-a multi bani din prima pe niste discusi, pe care e posibil sa ii piarda din lipsa experientei. pestii se ridica din Obor, sunati la orice ora au cam 4-5 cm
de ce ai o furculita in acvariu?)))
app. sper ca te-a si batut putin nevasta )
Cum sa vinzi asa frumusete?
Andpop se referea la "face pl mare prin acvariu"...... nu la cardul meu;)
card, banc, grup, aceeasi chestie, ehh ce vrei sunt mai de la tara, bine ca n-am zis stol, gang sau mai stiu eu ce) ati inteles voi ideea
urmareste calistusi, sunt pesti de card, cel putin 6 in acvariu, altfel manifesta agrasivitate, e un peste energic si cand sunt mai multi se "joaca" intre ei, se alearga. Nu spun ca sigur asta e dar poate fi o alternativa.
pata aia alba de la baza cozi?
am dat pm
La multi ani! asteptam niste poze cand ai cu ce, sa ne bucuram si noi de pasiunea ta
bun venit, sedere placuta. baga si niste poze daca se poate, sa.ti vedem jungla)
nu uita sa cresti temperatura
s-au dat se poate inchide, scuze pt intarziere
e poate inchide, Multumesc!
urat......
in prima poza se vede filtrul intern, am un tetratec in 800, folosit decat o luna, si acum chiar o sa il pun pt ca mi-am eliberat acvariul, am donat pestii si am rearanjat acvariul, plantele, tot. e nevoie de filtrara mecanica puternica acum.. clar o sa bag filtrul macar cateva zile. Am luat niste pui de discusi, handicapati ce-i drept sunt pt inceput, sa invat discusii, sa nu plang dupa cateva milioane daca dau fail si imi mor.
Stiu ca sunt offtopic DAR, am citit postu asta cu asa patos....... nici la cele mai mondene emisiuni de divertisment din Romania nu am vazut asa scandal ca asta intre stefanp si kazaku, foarte amuzant. oricum frumos topic si pe mine ma batea gandul sa fac un nano cu chrimpi si unul cu beta, succes cu acvariul si betanul
o sa le schimb la salariu..
da, sunt bile de plastic cu o suprafata mare de depozitare a bacteriilor spun astia de la tetra........ am fost si inca sunt sceptic in privinta lor. ce sa pun in locul lor? eu vroiam o filtrare bio cat mai buna si mai multa
filtrul extern e deja ciclat, este pus in functiune de o luna, a functionat pana acum am avut si buretii din filtrul intern pusi in cel extern pt a grabi ciclarea lui, are un compartiment cu bureti plus perlon unul plin cu siporax si unul cu bioballs, nu as vrea filtru intern pt ca nu imi place sa imi ia din "screenul" acvariului, nu imi place sa vad plastice in acvariu sau alte chestii artificiale, tema mea este acvariu wild... cat mai natural.
Oricum acvariul are 112l iar filtrul are un debit de 1000l/h si e pt acvarii de 250l ar face filtrul intern o diferenta? oricum filtrul acela intern are niste medii filtrante de m.a bufnit rasu..... 2 buretei... e bun mai mult pentru curentul de apa...) sa am corectezi daca gresesc

Forum Index » Profile for psihoactiv » Messages posted by psihoactiv
Go to: