| Message |
|
|
da, stiu oricum sapt asta o sa imi cumpar un aparat foto compact pt ca telefonul nu este excelent  )
|
 |
|
|
|
se vinde filtru intern tetratec in 800, cu reglarea a debitului, debit maxim 800l/h optional baga si bule, a fost folosit o luna de zile cutie si garantie, l-am cumparat acum 3 luni pret din magazin 150 ron se vinde cu 80 ron
|
 |
|
|
progres...  am schimbat filtrul cu unul extern sunsun hw 302 1000l/h fac aditie de easy carbo 5 ml pe zi am bagat 7 balls de la jbl urmeaza fertilizarea de cu feropol si feropol 24. dar inca mai trebuie lumina, am decat 3 t8 56w in total
|
 |
|
|
salut, sedere placuta, m-ai convins. cand vrei poti veni sa-ti dau pestii si daca ai ciclide si discusi de mult te-as scoate la o bere sa stam de vb..  ) sa fur informatii si tipsuri pt ca urmeaza in viitorul apropiat sa ma dau pe ciclide sau discusi, 
|
 |
|
|
donez 2 ternetzi maturi, 2 skalari koi si 2 gourami
filmulet facut acum 2 luni, acum sunt mai mari https://www.youtube.com/watch?v=aD9X7gktFBE
|
 |
|
|
|
donez 2 skalari koi 2 gourami si 2 ternetzi. cei care ii vrea il rog frumos sa imi ofere niste informatii despre viitorul domiciliu,sa stiu macar ca au parte de conditii.
|
 |
|
|
|
....
|
 |
|
|
|
....
|
 |
|
|
|
.....
|
 |
|
|
|
...
|
 |
|
|
|
..
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
|
Salut, vreau sa va prezit stadiul actual al unui semiplantat, drumul e lung catre plantat. astept pareri si sugestii din partea voastra.
|
 |
|
|
|
donez niste pestisori 2 gourami pearl gourami mascul si blue gourami femela si 2 ternezi maturi. daca aveti niste plante la schimb bine, daca nu, aia e. ridicare de la Obor.
|
 |
|
|
este posibil, probabil se muta din tara fara gand de a se mai intoarce, anuntul este din jud constanta, comuna baneasa, am cunoscut o familie care a procedat la fel, au donat si dacia pe care o aveau ca nu au avut timp sa o vanda 
|
 |
|
|
acvarist wrote:
Am un petshop in zona la mine care are propria crescatorie de guppy romanesti care sunt mai mici ca cm ca aia din alte petshopuri care sunt adusi din strainatate.
De exemplu cum sunt leopard si blue moscow.
Gupi cresc in functie de mediul lor inconjurator si hrana, gupi crescuti in acvariu de 50l o sa fie mici, iar cei crescuti intr-un acvariu mare 300-400l o sa creasca mai mari.
|
 |
|
|
Salutari, mi-au aparut o satra de hydre in acvariu, pe net am vazut ca nu sunt periculoase pestilor..... dar CUM SCAP DE ELE? simpla lor prezenta ma enerveaza maxim.
Multumesc 
|
 |
|
|
|
problema este ca vreau sa pun 4 tuburi nu 2, sa pun 2 day light si 2 865?
|
 |
|
|
narcis wrote:Salut. Poti sa pui unul osram day light si unul tot osram 865. Asta in completare. O zi buna, Narcis.
multumesc pt sfat. ai raspuns exact in ziua de salariu  )
|
 |
|
|
|
Deci! Nimeni nu m.a ajutat cu nimic...... poate din cauza topicului stupid. Eram putin baut atunci....
Totusi intrebarea ramane valabila....
|
 |
|
|