[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kazaku
Forum Index » Profile for kazaku » Messages posted by kazaku
Da-mi si mie o idee din ce sa fac sump. Acvariu min cu am, plus ca nu ma pricep la lipituri. Ma tot gandesc din ce sa fac si nu am nici o idee.
Am gasit. Nu imi ajunge un tub pt capac si sump . Nu am avut de lucru si m-am apucat sa fac capac din polistiren exudat.
Pe siliconul Bison trebuie sa scrie ca e special pt acvarii?
Am si eu niste mici nelamuriri si sper sa ma ajutati voi.
Vreau sa fac urmatoarele: stump, sistem co2 homemade si capac pt acvariu.
Problema mea e legata de siliconul pe care il voi folosi la lipituri.
Trebuie unu special, sa nu fie toxic pentru pesti, sau merge orice silicon?
Pepenetz wrote:e rezervata pt mine

I-am dat pm dupa ce a pus anuntul si nu mi-a raspuns. Dar e liber sa aleaga pe cine vrea. Sa o stapanesti sanatos.
Daca imi lasi nr de tel sa vb, poate ti-o iau pt prietena.
Si functioneaza staniolul?
Nu ma mai grabesc, asa cum am facut cu acvariul pe care il am acum. Pe asta vreau sa il dezmembrez si sa ii schimb fata. Pe o parte e zgariat si pe spate e plin de piatra si zgarieturi. Ma grabesc incet acum.
Mai rentabil e unde a zis scorpionul, vine 86 cu totul pe metru, la mine intra vreo 4 metri. Sunt in dilema, as incerca sa il lipesc eu acasa , dar nu prea am ce imi trebuie, nu am cu ce sa il fixez la 90 de grade. Plus ca e si spatiu mic la mine, mai am si doi draci de pisici.
Nu depresie, doar putin cam toxic acvariu.
Mie toti gupy mi-au murit in acelas mod. Nici in ziua de azi nu stiu din ce cauza. Cum vedeam cate unu pe fun, stiam ca urmeaza sa moara in urmatoarele 48 de ore.
Intrebare. Care e faza cu cantul? Nu am mai facut acvarii pana acum si nu stiu mai nimic despre ce e nevoie. Apropo. Multumesc mult Scorpion pt info.
opincarul wrote:EfoIn topicul lui Luciano am scris ce pre?uri au cei de la Afloriceli pentru sticla de 6mm si cea de 8mm.
acum am intrat de pe telefon si cum am o janghina de telefon nu pot sa pun linkul.

Cand ajungi si tu acasa, te rog frumos sa pui link-ul.
scorpionul wrote:sticla de 10 la dimensiunile tale te costa 250-300 ron, asta fara cantuire. Cu cantuire undeva la 500 ron. Eu ma duc azi la cristal brad, ma interesez exact si iti spun. La asta se adauga siliconul si mana de lucru

Multumesc mult. Iti raman dator. Dar intreaba te rog si de sticla de 8mm, eventual ii reduc din latime si il fac de 110x50x50 sau 120.
Porcu wrote:
kazaku wrote:sticla de 8mm pt un acvariu 100x60x50?

Daca inaltimea e de 60 cm eu iti sugerez calduros sa-l faci din geam de 10 mm ....... argumentu' ca la altii tin diverse acvarii cu geamuri de diverse grosimi nu l-as aduce ....... uneori se intimpla sa tina pina intr-o zi in care se intimpla sa nu mai tina, zi in care se intimpla sa nu fie nimeni acasa.

Lungime 100, latime 60, inaltime 50. Daca imi inund vecini, dau vina pe calorifer, si asa nu merge.
Chiar deloc. Ii adaug 2 bucati sus pe lungime si 3 atasate de ele pe latime. Daca lui Luciano i-a tinut unu de 160x40x40 cu sticla de 6mm, nu vad de ce nu ar tine si al mei. E adevarat ca e putin mai lat, dar cu fund dublu si intarituri nu ar trebui sa fie nici o problema.
Zsido wrote:Sa sti ca cam pe acolo bate pre?ul,pe mine la dimensiunile 110/60/50 ma costat 670 de lei din sticla de 10mm

Pai tinand cont ca e 74lei metru de sticla de 8, e exagerat de mult. Nu m-am uitat cat e cea de 10. Uite de exemplu cu sticla de 6mm ma costa 100lei, dar aia nu ma tine.
Mersi koala. Eu am gasit niste ciudati ce imi cereau 500lei doar pe sticla.
Unde gasesc si eu sticla de 8mm pt un acvariu 100x60x50? Si cam cat ar costa?
Foloseste lem de salcie, se imbiba mai rapid si dupa fierbere nu mai ai probleme cu ingalbenitul apei sau cu plutitul.

Forum Index » Profile for kazaku » Messages posted by kazaku
Go to: