| Message |
|
|
|
Multumesc mult pentru plante si pt sfaturi. O persoana de nota 20
|
 |
|
|
|
Pai nu e mult.
|
 |
|
|
Din cate am citit eu prin alte topicuri, nu ar trebui sa ai nici o problema.E chiar mai groasa decat ceea recomandata. Ca silicon poti folosi Bison transparent. Citeste aici, mai afli ce ai nevoie:
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/27912.page
Poti sa iti calculezi grosimea aici:
http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium
|
 |
|
|
|
Catfish, cory... ceva de genu asta vrei tu.
|
 |
|
|
|
Din ce stiu eu, iar eu stiu mai nimic. Iti trebuie de la 160L in sus. Tu ai de 112 brut, si probabil in jur de 100 net. Daca bagi 2 sau 4, probabil e de ajuns.
|
 |
|
|
|
Man ai acvariu mic, eu cred ca te legi la cap fara sa te doara. Din punctul meu de vedere, merita sa il iei doar daca ai de gand in viitorul sa iti schimbi acvariul cu ceva mai mare.
|
 |
|
|
|
Eu am un filtru putin mai puternic, pt acvariu mai mare si nu sunt deloc multumit de el. Sfatul meu e sa iti iei unu care e recomandat pt volumul acvariului tau. Nu te hazarda sa cumperi un super filtru pt capacitate mare.
|
 |
|
|
|
La mine e putin mai complicat. Comenturi din astea mici imi e mai usor sa le citesc, nu mereu le inteleg nici pe astea. Problemele mele sunt putin mai complicate, imi afecteaza si memoria si concentrarea. Am devenit cam inutil si e foarte chinuitor pt mine, si daca am o discutie cu cineva fata in fata, am sanse sa constat dupa discutie ca nici macar nu stiu ce am vb cu persoana respectiva. La topicuri scurte am sanse sa inteleg, nu de alta, dar le recitesc. In schimb daca este mult scris imi pierd concentrarea si ma trezesc la sfarsit ca nu am asimilat nimic, am citit degeaba. Viata mea de cativa ani a devenit foarte complicata, uneori par foarte prost, iar alteori zici ca sunt un copil mic.
|
 |
|
|
|
ascultal pe scorpionul, omul e artist, stie ce zice.
|
 |
|
|
|
Multumesc mult de tot, raman dator. Am tot citit la articole, dar mai mari sanse ai sa inveti o maimuta sa citeasca, decat sa imi ramana mie ceva in cap acolo. Am probleme neurologice, imi e greu sa ma concentrez, iar cand citesc ceva am slabe sanse sa si imi ramana ceva in cap. Cu cat scrie mai mult cu atat nu mai inteleg nimic. De exemplu, ce am vb cu tine, am inteles. Daca era sa imi scrii un roman, nu intelegeam nimic.
|
 |
|
|
|
Salut. Daca ii bagi sub geaca, rezista fara probleme. Cand ajungi cu ei la destinatie, ii lasi cu tot cu punga in acvariu vreo 15 min., dupa 15 min ii lasi in acvariu.
|
 |
|
|
Nu am nici un fel de test  . Filtrul este exact cum ai zis tu pus, il aveam deja pus. Pesti continua sa moara. Ai zis de cateva "lucruri" care nici macar nu stiu ce sunt si la ce folosesc. In afara de filtru, pietris, substrat... nu recunosc nimic. Nu am nici cea mai vaga idee ce e: [perlon, power-headul, sun-sun, eheim substrate pro, skimmer saun biofilm, De teste nici nu iti zic, nu stiu nici macar cat costa o trusa de teste si unde gasesc. Nu am nici o idee care sunt testele cu batul de urechi.
|
 |
|
|
|
Se vede lumina mai puternica in acvariu?
|
 |
|
|
|
Nu am borcane deloc. Am pus piatra in loc de perdea, aveam una si m-am gandit ca poate e mai utila, se pare ca nu m-am inselat. Filtru nu il opresc niciodata, doar ca aseara nu a mai functionat. Nu stiu din ce cauza.
|
 |
|
|
|
Pai problema e ca nu se misca deloc, nu stiu daca mai sunt vii sau nu. Gupy stau numai la suprafata, beta parca e turbat, iar un koi trage sa moara. Aseara mi s-a oprit si filtrul, iar perdeaua pe timp de noapte o opresc.
|
 |
|
|
|
Pai si daca tot schimb zilnic cate 10%, (mai nou 20%) din apa tot nu se schimba nimic? Pana acum 2 zile nu se vedea nici un melc de substrat, acum sunt toti afara.
|
 |
|
|
|
Ce ma sperie si nu mai inteleg, este ca melci de substrat stau afara, nu mai stau in pietris. Sa fie probleme cu substratul si din cauza asta sa imi moara si pesti?
|
 |
|
|
|
Astept sa se topeasca zapada. Am vazut unde fac astia metroul o gramada de nisip, dar acum e acoperit de zapada. Cum se topeste imi iau jumatate de sac. Multumesc pt sfat.
|
 |
|
|
|
Te referi la din ala de santier?
|
 |
|
|
|
Avansatule, am citit intr-un topic ca a dat 28 de lei pe nu stiu cate kg de substrat si am dat raspuns la alt topic. Am gresit eu.
|
 |
|
|