[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cichlidfan
Forum Index » Profile for cichlidfan » Messages posted by cichlidfan
Sa imi dau si eu cu parerea
Becul e conomic de 11W e mai mult decat suficient pentru ce ai tu, ce zic colegii de 05-1W/l se refera la tuburi de neon, si nici in cazul ala nu este o regula stricta.
Am vazut ca ai scris 15-20 pesti curcubeu, daca te referi la neoni, acestia nu sunt curcubeu. Pestii curcubeu sunt cei din familia Melanotaenidae.
De asemenea, cineva ti-a recomndat cory deoarece neonii cresc mari. Cory cresc mult mai mari decat neonii.
Acvariul tau e cam mic pentru molly si xipho, dar ok pentru neoni.
Buna rocssana, azi am dat de acest topic si am vazut ca ti-ai cumparat acvariu cu dimensiunile L=80, l=55, h=70 si ai 4 tuburi t8 de 36w. Esti sigura ca este corect? Neoanele t8 de 36w au 120cm.
Sau poate nu am inteles bine, sunt multe posturi si am mai citit pe sarite

LE: ma mir cum de nu ai gasit jbl manado decat la 1.5l
Buna si bine ai venit Catalin. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa scapi de sae si mai ales de aymonieri.
Superb. Imi place la nebunie. FELICITARI!!!
2 intrebari am, daca ai putea sa ma ajuti:
-pietrisul este de la Flamingo?
-de unde ai luat calvus?

PS: eu personal nu as baga cioate, ciclidele de Tanganyika au nevoie de pH mai ridicat decat cele de Malawi.
Da, mi se pare mai tentanta varianta cu jbl, cred ca asa o sa fac, imi iau intai un day marin sa vad cum e, si daca o sa imi placa o sa il iau si pe al doilea. Am gasit un petshop aici in Constanta care aduce la comanda orice de la jbl la preturi foarte bune, chiar azi cred ca ma duc sa intreb cat costa.
Multumesc pentru ajutor, daca e ceva te contactez
Juwel foloseste numai pompe Juwel, inseamna ca i-a schimbat pompa, daca ai Resun la al tau. Eu una nu mai iau demult nimic de la Claudiu, de cand incerca sa imi vanda pomaceea la 10 lei bucata
Multumesc pentru raspunsuri. Cred ca o sa merg si eu pe neoanele de la hagen (daca gasesc in Constanta )
Stiu ce scrie, dar le-am trimis un e-mail si uite ce mi-au raspuns:
Thank you for your email.

We dont sheap so far as are your cowtry.
Slabe sanse sa fi vazut de unde este, chiar daca aveam completata locatia Mi-a scapat asta la inscriere, am completat-o acum
Cei de pe acel site nu trimit in Romania.
Spuneti-mi va rog ce combinatie de neoane imi rcomandati pentru un acvariu cu ciclide africane? Pot pune 2 tuburi. Eu m-am gandit sa pun unul JBL solar natur http://www.hobbyfish.net/index.php?prodID=4014162616340 ,scrie ca este special pentru lacurile Malawi si Tanganiyka si unul albastru, din ce am inteles cele mai bune sunt cele de la Sera, asa ca m-am gandit la Sera blue sky royal.
Ce parere aveti?
Este 100% vina celor de la pet-shop. Nu este obligat clientul sa stie toate speciile de pesti si compatibilitatea dintre acestea, pentru care este doar un hobby, insa este de datoria celui care se ocupa cu asa ceva sa indrume corect clientul. Caz concret: am fost sa cumpar placute de frana pentru masina (am specificat modelul, anul) si mi-a dat pentru alt model. M-am dus inapoi cu ele a doua zi si mi-a dat banii inpoi. E acelasi lucru, i-a dat ceva ce nu se potriveste, ar trebui sa ii dea banii inapoi
Sunt violenti cu pestii mici si masculii intre ei, ca majoritatea ciclidelor de altfel. Eu aveam si aici un topic unde cautam venustusi http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/10683.page
In sfarsit am ajuns azi la petshop si pot sa zic ca am fost impresionata de speciile pe care le aveau, unele din ele n-am mai vazut niciodata
Am gasit ce caut de mult timp si nu credeam ca o sa gasesc in Constanta, venustusi .
De tropheusi ce sa mai zic, e prima data cand ii vad pe viu, sunt superbi, aveau moori bemba pe la 3 cm si duboisi mai marisori, pe la 4-5 cm.
Multumesc, nu stiam de el, poate ajung chiar azi. Sper sa vad tropheusii, daca sunt asa mici
marian75 wrote:p.s la tomis 2 in spate (in constanta ) are trofeusi 40 ron/buc

E un petshop nou? Poti sa-mi zici mai exact pe unde este? Nu-mi vine sa cred ca sunt tropheusi in Constanta, abia astept sa-i vad
Presupun ca la petshopul de pe strada rascoala 1907 a bagat,nu? Stiu ca acolo aveau de obicei pesti mai deosebiti (si preturile pe masura )
Multumesc Marian. Acum spune-mi te rog un lucru, m-ai facut foarte curioasa, tropheusii de care zici i-ai vazut intr-un pet-shop sau la baiatul respectiv acasa?
Vad ca ti-ai mai luat caeruleus si cyrtocara moori. Imi place, dupa ce o sa apara cateva alge pe fundal cred ca o sa arate si mai bine, mai natural. Zi-mi te rog buturuga ai gasit-o pe undeva sau ai cumparat-o?
Ceva noutati Marian la proiectul tau? Ai luat pestii pe care ii vroiai? A trecut o luna de la ultimul post si chiar urmaream topicul

Forum Index » Profile for cichlidfan » Messages posted by cichlidfan
Go to: