[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
inmultirea plantelor((urgenta start noul acvariu))  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut tuturor!
intrebarea nr 1.837.653: :-) ce a-si fi facut fara internet??!!si acum intrebarea:am doua plante pe care le cheama asa(am navigat mari si tari sa aflu) :Telanthera Osiris (Alternanthera Reineckii) si
Hygrophila salicifolia. Am inteles ca amindoua se inmultesc prin butasi. Poate cineva sa-mi explice m-ai in detaliu cum?? deja am vazut ca m-ai multe tulpini au la imbinarea segmentelor , la citiva cm deasupra substratului mici firisoare de radacini, ceea ce ma duce cu gindul ca pot fi inmultite .please help urgent ca maine vreau sa pun la ciclat noul acvariu

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

Butasirea inseamna o taiere a plantelor (sa tai bucati cam de 20 cm) si sa le replantezi. Deci, daca plantele tale au 30-40 cm inaltime, poti sa le rupi de la jumatate si sa le plantezi (le infigi in nisip).

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: