[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kazaku
Forum Index » Profile for kazaku » Messages posted by kazaku
De curiozitate. A dat cineva sms inainte sa sune?
Poate au vorbit un pic cam urat si devreme la adresa lui. Dar cum poti sa scoti asemenea aberatii? Cum poti sa zici ca ofera ceva? Oricine poate deschide un tread si sa zica ca doneaza. Asta inseamna ca o si fac? Normal ca e catalogat asa in momentul in care nu raspunde nici la telefon. Eu sunt de parere ca daca ai treaba nu pui ceva la vanzare sau la donat. Sau raspunzi la telefon si programezi intalnirea intr-o zi cand ai timp. Iar in cazul in care nu poti ajunge la un pc, rogi pe cel cu care ai sa posteze pt tine ca sunt rezervati. Eu zic ca te hazardezi cand ii judeci. Au dreptate.
Eu am facut la fel ca tine. Pune temperatura la 25 de grade. Pai iti trebuie test sa vezi exact cand e gata. Poate sa dureze ciclarea si peste 3 saptamani.
Nu am, am pus filtru in ala de 300 impreuna cu pompele. Nu am o pompa de aer, ca o piatra am si gasesc eu niste burete. Ma oftic ca ii pierd, dar asta e viata.
Temperatura sa o setezi la 25 de grade. Mancare incearca sa le dai odata sa de doua ori pe zi, fara sa faci abuz. Se cacacesc aia destul, produc o gramada de nitriti.
Pacat de ei. . Nu am unde sa ii mut. Astia au nevoie de filtrare in
apa? Am un bol si i-as muta in bol dupa ce eclozeaza, dar numai daca rezista fara filtru, ca nu am.
Maestre Radu! Ai vreo idee daca ii papa pui de ciclide pe pui de melc?
Eu la ciclare am folosit easy start. E foarte bun. Schimba zilnic apa, lasa intr-o galeata zilnic apa sa iasa clorul din ea, daca e acvariu de 22l, schimba zilnic 4litri de apa, iar odata pe saptamana schimba 7-8litri si bagi si easy start. Reduci fatalitatile.
Pai din ce am inteles de la prietena, sunt acolo de vreo 10 zile. Zile in care nu le-a udat nimeni. In acvariu respectiv am pui de ciclide. Nu ii papa pe bieti melcisori ?
Sa nu bagi beta cu guppy. Tii face praf.
De ce sa le umezesc?
alber: grosimea sticlei e de 1cm.

Dragos: inca nu am pietre, am pe spate backgrownd si nu prea am ideei cum sa fac sa fac niste ascunzatori pt ciclide.

Eu as vrea sa fac un fel de stanci din polistiren. Dar nu stiu cu ce sa il vopsesc sa nu fie toxic pt pesti. Am asa niste idei, doar ca nu stiu cu ce sa le colorez, sa le aduc la culoarea unor pietre.
Am acvariu de 300l si am impresia ca nu are fund dublu. Nu sunt sigur, dar nici nu observ ceva care sa arate a fund dublu. Intrebarea e urmatoarea: Cam cate kg de pietre as putea baga in acvariu fara sa stau cu teama?
Ok. Multumesc.
Nu le fac nimic, din intamplare am observat. Eu nici macar nu ridic capacul la acvariul respectiv.
As mai avea o intrebare si nu as vrea sa mai deschid un topic.
Eu am acvariu de 300l, si am impresia ca nu are fund dublu. Cam cate kg de piatra as putea baga in el fara riscul de a se sparge?
Sunt vreo 9-10 gramezi din alea. Eu am fotografiat doar una. In acvariu
sunt pui de ciclide, sper sa supravietuiasca melci. Cam cat dureaza pana ies?
Salut. Am descoperit pe capacul acvariului vechi unde sunt pui, astea (vezi foto). Ce sunt?
Omul de la care am luat acvariu zicea ca sunt niste bani aruncati degeaba. Am luat unu de 300l fara cantuiere si el isi facuse altu de 750l tot fara cantuire. Sincer eu sunt putin in ceata, nu mai stiu exact pt ce e cantuirea.
Din ce am auzit eu, cantuirea era pt a nu te taia in marginile sticlei, nu pt aderenta. Dar poate am inteles eu gresit.
Schimb pachet pesti cu pietre.

5 hoplo 7-12cm
3 gurami 7-10cm
2 terneti 5-7cm
1 labeo bicolor 6-7cm
1 xipho 7-9cm
O molie neagra

Forum Index » Profile for kazaku » Messages posted by kazaku
Go to: