| Message |
|
|
|
Eu am ajuns la alta dilema. Cu ce lipesc polistirenul?
|
 |
|
|
|
Bazinul este gol, sper sa imi zice-ti si mie daca sunt multi sau putini. Nu vreau sa il suprapopulez, iau eu am tendinta sa uit cand sa ma opresc.
|
 |
|
|
|
3.5lei. Ii gasesti la materiale de constructii.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide.
|
 |
|
|
|
Atentionat in legatura cu ce? Trebuie sa ma prezint de fiecare data cand vreau sa pun un anunt?
|
 |
|
|
|
Donez urmatori pesti:
5 hoplo 7-12cm
3 gurami 8-10cm
2 terneti 5-7cm
2 cory
1 neon
1 xipho
1 molie
Se dau doar pachet.
|
 |
|
|
|
Salut. Ce iti construiesti tu, am eu. Sticla de 1, doua intaritoare orizontale si doua verticale (din fata in spate). In rest nu am cu ce sa te ajut. Mai multe nu stiu.
|
 |
|
|
|
Salut. Am un acvariu de 300l, 120x50x50, cu background malawi de 3cm si inca un acvariu de 130l care este pe post de maternitate
Ma intereseaza sa stiu cam cate ciclide africane pot baga in cel de 300 si ce idei imi dati pt a crea niste scoruburi, pesteri in acvariu.
Momentan detin in cel de 300 vechi locatari din cel de 130, si anume niste hoplo, gurami, terneti...:etc. Astia vor intra la donatii zilele astea. Ca ciclide detin numai pui, cei mai mari au in jur de 4cm. Puietul sunt urmatori: 6 caeruleus, 5 firefish, 5 acei msuli, 7-8 msobo magunga, 4 cyrtocara moory, 4 elongatus si o pereche matura de lifalili. Lifalili sunt cu vechi locatari in acvariul de 300l si femela face instructie cu ceilalti colocatari.
|
 |
|
|
|
Un mic sfat. Urmareste la "jurnal ciclide" primul post de acolo. Vezi cum a construit acvariul. Inveti foarte multe de acolo.
|
 |
|
|
|
Pai ti-am scris mai sus cat si cand.
|
 |
|
|
Avansatul wrote:
kazaku wrote:Daca nu ma insel, e ternet. Se zice ca ar fi agresiv, dar eu nu am avut probleme cu ei, s-au inteles bine cu guppy. Am si eu vreo doi.
In caz ca nu stiai acesti pesti sunt de banc, minim 6 bucati.
Poate ii confund eu, dar mie imi par la fel. Iar aia pe care i-am cumparat eu, cand i-am cumparat, se numeau terneti. Sunt asemanatori, ai mei nu se suportau de nici o culoare si erau doar doi. La cat de bine ii cunosc eu, e posibil sa ma insel. Asa ca nu ma contrazic cu tine.
|
 |
|
|
|
Si sa fiu putin stresant. Merge orice gen de ciment? Prefer sa pun 100 de intrebari decat sa fac vreo boacana.
|
 |
|
|
|
Asta cu cimentul am citit-o la Luciano, dar tot nu stiu ce pigmenti as putea folosi. Daca intreb pe la magazine, toti sunt buni, nimic toxic.
|
 |
|
|
|
Cu ce vopsesc si eu niste polistiren, fara sa fie toxic pentru pesti. Vreau sa fac un background si am tot auzit ca unele persoane au facut, dar nu stiu cu ce l-au vopsit.
Imi dati si mie niste sfaturi? Pls.
|
 |
|
|
|
Cu Faye sa vorbesti.
|
 |
|
|
|
Se formeaza condens in capac cand il tin inchis. Iar de cand am aflat ce sunt, numai inchis il tin. Sa nu raceasca de la atata umezeala :p
|
 |
|
|
|
Nu ma pricep la carasi. Dar iti pot zice ca ai mai mult decat au ei nevoie. Temperatura sa o tii pe la 18-20 daca tii numai carasi. La
alalimentatie nu iti face griji, din cate stiu eu nu sunt pretentiosi. Cauta la sectiunea 'despre noi', e o fata acolo care se ocupa cu carasi, te poate ajuta cu tot ce ai nevoie in materie de sfaturi.
|
 |
|
|
|
Daca nu ma insel, e ternet. Se zice ca ar fi agresiv, dar eu nu am avut probleme cu ei, s-au inteles bine cu guppy. Am si eu vreo doi.
|
 |
|
|
|
E de ajuns si doar sa cureti filtrul in apa.
|
 |
|
|
|
Lasa ca s-a apucat cap patrat sa ii ude. Si am udat absolut totul pe langa acvariu. Ii las asa pana ies, sper sa gasesc o varianta pentru ei, sa nu ii las prada ciclidelor.
|
 |
|
|