[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bitanu
Forum Index » Profile for bitanu » Messages posted by bitanu
image

image

image
Bitanu Daniel, Navodari
Bronzat

Incantat de cunostinta! Aaa, si bun venit!
Cumpar lampa suspendata 4x54w T5 120cm Hailea, Dupla, etc.

Astept posibilele oferte pe PM sau tel. 0740217673
donpisote wrote:Cam greu cu el sa il procuri . Singurul acvariu in care am remarcat acest tip de moss este cel al lui @bitanu.

Cam intr-o luna voi scoate la vanzare o cantitate maricica din acest moss (sanatos si foarte curat). Il voi trimite doar la cei care merita!
Toate ca toate, dar tot mai frumos m-i se pare Phoenix moss Fissidens fontanus
,,parca scificuss spunea ca ai ceva lemne culese de la balta din singura ta iesire pe an pe care ti-o permiti,,

Stai putin ca m-ai bagat in ceata! Cine are asemenea lemne? Ti-a scris tie pe PM ca am lemne culese de la balta?
Stai fara griji. Se descurca ei din firmiturile altora. Eu unul imi dau seama daca le-am dat prea multa mancare dupa numarul melcilor parazit din acvariu. Daca numarul lor creste prea mult, pestii mei nu mai apuca si ,,desertul,, . Intr-adevar, exista si mancare speciala pentru sanitari, dar eu o consider benefica atunci cand numarul sanitarilor este mare sau in cazul in care am un acvariu gen biotop, populat numai cu aceste specii (in Romanica nu prea am vazut asa ceva , deoarece toti vor acvarii cu Discusi ).
Atunci, sa-ti vedem suferinta! Bine ai venit!
Da? Eu de cand am descoperit internetul parca nu sunt pe deplin multumit de starea acvariului meu. Ce este mai interesant, este faptul ca inainte ma lungeam cu un setup doi sau chiar trei ani, si acum cand ,,am deschis ochii,, si portofelul, doua setup-uri pe an au devenit normalitate. Off, forumurile astea!!!
Am incercat eu acest experiment si am dat gres. S-au destramat de tot jumatatile de bile. Cel mai greu mi-a fost cu scosul resturilor de printre tulpinile pogostemon-ului.
Da chiar, hai domnule odata cu pozele alea! Bun venit!
Hopa, a inviat Cipri!!! Frumos, frumos, dar trebuie sa-l vad live neaparat!
Multumesc!
Azi prin amabilitatea unui prieten de pe forum ,m-am lipit dem cateva fire de Ammania bonsai si Pogostenom erectus. Saru-mana! Daca tot trece vara, sper sa-si dea drumu verdeturile.
Bun venit, din partea mea! Hai cu pozeleeeeee!
La fel iti zic si eu, bun venit! Ceva despre tine? Inainte de a cere sfaturi, pune-te ,,taica,, pe citit! Succes!
Bun venit! Mai intai de a ,,deschide gura,, ) si de a deschide topicuri inutile pe viitor, te rog sa citesti paginile forumului. Incearca sa te inspiri de la cei mai avansati, ci nu de la cei care sunt la acelasi nivel cu tine, caci numai asa poti avansa. Iti urez sa ai parte de ape limpezi si sanatoase!

Poze, se poate domnu?

Dupa caldurile indurate de plante, dar si dupa o tunsoare, cam asa arata bazinul meu:

Bun venit, am ametit!

Forum Index » Profile for bitanu » Messages posted by bitanu
Go to: