[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bitanu
Forum Index » Profile for bitanu » Messages posted by bitanu
Sunt de-acord, ca sa storci totul din substrat ar trebui montat un incalzitor de substrat. In rest substrat Tropica mi-am luat si eu (1punga de 5 l, doua de 2,5 l si fertilizantul lichid cu macro la 500 ml), cu mare chin deoarece importatorul pe Romanica nu mai are nimic pe stoc. Am dat ceva mai mult pe el deoarece l-am cumparat dintr-un magazin din CT, dar cred cu tarie ca va da rezultate mult mai bune si mai rapide decat JBL-ul. Alegerea iti apartine, amigo.

PS: Incalzitorul de substrat (ProTemp Basis 250 JBL) l-am castigat la un concurs de acvaristica, ca doar nu stau doar sa cetuiesc pe forumuri, nu?!
ULTIMA STRIGARE:

-Bacopa carolina - 2 ron -4 fire;
-Didiplis diadra - 8 ron -15 fire;
-Hedyotis salzmanii - 5 ron - 8 fire;
-Pogosemon helferi - 1 ron/firul - 40 fire frumoase;
-Staurogyne repens - 4 ron/buchetul de 15 fire - 15 buchete.

Pret pe toate plantele: 60ron + transport posta
Comanda minima 30 ron.

Plantele sunt productie proprie din ultimul acvariu din semnatura..

Trimit si in tara prin posta. Contact doar la Tel. 0740217673 Daniel Bitanu
Oua nefecundate de Neritine.
Au mai ramas:

-Bacopa carolina - 1 ron/firul -4 fire;
-Didiplis diadra - 1 ron/firul -15 fire;
-1 pot Fissidens fontanus (Pheonix moss) - 15 ron/potul de aprox. 5x5 cm (atat a mai ramas din 25 de poturi);
-Hedyotis salzmanii - 1 ron/firul - 8 fire;
-Pogosemon helferi - 1,5 ron/firul - 40-50 fire frumoase;
-Staurogyne repens - 8 ron/buchetul de 15 fire - 15 buchete.

Plantele sunt productie proprie din ultimul acvariu din semnatura..

Comanda minima 30 ron. Trimit si in tara prin posta sau curierat. Tel. 0740217673 Daniel Bitanu
Succes, sa vedem si noi, cat mai curand ceva frumos! Tot-inainte!
Sa te bucuri de acest frumos moss, Dragos.

Reactualizare ora 13:05

Au mai ramas:

-Bacopa carolina - 1 ron/firul -4 fire;
-Didiplis diadra - 1 ron/firul -15 fire;
-1 pot Fissidens fontanus (Pheonix moss) - 15 ron/potul de aprox. 5x5 cm (atat a mai ramas din 25 de poturi);
-Hedyotis salzmanii - 1 ron/firul - 8 fire;
-Pogosemon helferi - 1,5 ron/firul - 40- 50 fire;
-Staurogyne repens - 8 ron/buchetul de 15 fire - 15 buchete.

Plantele sunt sunt sanatoase tun si nu au alge.

Comanda minima 30 ron. Trimit si in tara prin posta. Tel. 0740217673 Daniel Bitanu

Plantele sunt productie proprie.

Comanda minima 30 ron. Trimit si in tara prin posta. Tel. 0740217673 Daniel Bitanu
Se putea, sa nu mi-o tragi???
Deoarece merge foarte greu postatul anunturilor la sectiunea vanzari (nu stiu de ce se intampla chestia asta) si plantele mele nu pot astepta scot la vanzare:

-Bacopa carolina - 1 ron/firul;
-Didiplis diadra - 1 ron/firul;
-Fissidens fontanus (Pheonix moss) - 15 ron/potul de 5x5 cm (la trei poturi, inca unul gratuit);
-Hedyotis salzmanii - 1 ron/firul;
-Pogosemon helferi - 2 ron/firul;
-Staurogyne repens - 8 ron/buchetul de 15 fire.

PS: Rog un administrator sa verifice anunturile care stau in asteptare la sectiunea ,,vanzari,, .
Oferta:

-Bacopa carolina - 1 ron/firul;
-Didiplis diadra - 1 ron/firul;
-Fissidens fontanus (Pheonix moss) - 15 ron/potul de 5x5 cm
-Hedyotis salzmanii - 1 ron/firul;
-Pogosemon helferi - 2 ron/firul;
-Staurogyne repens - 10 ron/buchetul de 15 fire.

Alceva? Tot Aquabasis plus. Este un substrat bun, care a facut minuni in multe din bazinele noastre. Toate substraturile fertile murdaresc apa.

Dar, nu inteleg o treaba de ce sa scormoneasca? In toate acvariile cu substrat fertil se recomanda a se taia planta de la baza, nu a se dezradacina.
Multumesc!
Daca esti incepator, foloseste Manado. Poti calcula foarte usor in functie de cat de gros il vrei in bazin. Aceste substraturi sunt calculate (specificatie pe ambalaj) in litrim, si faci calculul exact ca la masurarea volumului unui acvariu.
Ce sa-i fac, daca stau greu cu exprimarea ? La serviciu, in timpul unei testari psihologice, mi-a fost tare greu sa raspund la intrebarea: ,,Cine sunt eu? ,,
Multumesc pentru felicitari! Cu urmatorul acvariu (sper cat mai curand) o sa defilez pe alta ,,scena,,
Nu stiu daca o sa va plictisesc sau nu, dar tinand cont ca aceasta este ultima sesiune foto a acestui acvariu, o sa ma iertati.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Sper sa revin cat mai curand cu altceva...
Bun venit! Ai un acvariu frumusel. Tot-inainte cu progresul!
Sa stii ca nu nu pierd mult timp umbland prin el , ci doar ii dau in fiecare zi, sau ma rog, aproape zilnic ce-i trebuie si ce imi permit . Acum imi stric ochii privind-ul, mai ales cand, de saptamana viitoare v-a avea un nou stapan.

Zilele acestea voi reveni cu ultimele continuturi media cu acest setup si acvariu.
Multumesc pentru gazduire. Se poate inchide.
Nu are nici o legatura cu tine. Am deschis topicul acesta pentru a ne fi mai usor sa ne inspiram si din alte parti, nu numai din acvariile noastre, ale acvaristilor de pe forum. Este bine ca avem de unde sa tragem macar cu ochiul, daca unii dintre noi nu au posibilitati materiale, vizionale si in unele cazuri lipsa de vointa.
Asa este, avem acvarii, nu doar frumoase, ci foarte frumoase. Dar, i-a pune un incepator, ba chiar si unul de nivel mediu sa caute prin paginile forumului, sa vezi ce-ti raspunde. ,, M-am informat destul de mult, si am vazut destule! ,, Sii, iar o luati de la capat cu lamurirea.

Forum Index » Profile for bitanu » Messages posted by bitanu
Go to: