[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bitanu
Forum Index » Profile for bitanu » Messages posted by bitanu
Bun venit! Ne impartasesti si noua din experienta ta? Suntem tare nerabdatori, mai ales eu; vanez cu placere topicurile care au atasate poze si ceva video daca se poate.
Stiu, draga Dolly, de fapt stiam ce trebuia facut, dar graba asta.... Cat despre substanta aceea, am scapat atat cu ajutorul melcilor neritine, cat si cu puii de Sae.
Bun venit Sandule! Doar de un an cu acvaristica?! Bravo!! Ai bagat ceva banuti de inceput, dar se pare ca totul e spre bine.
Bun venit Catalin! Iti place chiar asa mult acest stil, aquascape (pe care eu o consider arta curata)? Daca da, i-a priveste aici .Succes!!!
Asa este , Marea Neagra este frumoasa doar in extrasezon. Cat despre lemne, le-am luat de la mag. lui Dan(de la cel mentionat de Ciprian) din piata Brick, m-au costat vreo 150 ron -2 bucati. Au un dezavantaj, la inceput fiind foarte uscate (la achizitionarea din magazin) trebuiesc tinute cam o saptamana in mai multe ape pentru a fi mai grele si pentru a nu face "muci" pe ele, dupa cum a scris si Cip . Eu m-am grabit si am patit-o rau cand le-am bagat in acvariu si anume: a doua zi dupa aranjament m-i s-au ridicat la suprafata rascolind substratul si plantele . Asta mi-a trebuit, daca m-am grabit! smilie
Consider ca acest setup ar fi un inceput bunicel in aquascape, si ca, in viitorul apropiat de maxim un an, sa schimb bazinul catre unul ceva mai lung. Fi-rar mama ei de criza!!
Vorba cantecului: "Desteapta-te romane..." Curaj si tot-inainte !!!
Bine ai venit? Cum se zice in italiana? AAA?
Da-ne peste ochi, cu niste poze!!!
Coooorect!
Inca unul de unde la ciolofanul albastru) Bun venit mai Iulica! Ai un acvariu frumusel! Ce vrei de la acvariul tau pe viitor? Tare ciudat programul de iluminat! Cine ti la bagat in cap? Parerea mea: este o prostie. Cei mai multi dintre noi(ma refer la cei care adopta siluri ca aquascape sau olandez) nu facem pauze la iluminat. Te poti inspira si de aici .Eu, de exemplu am urmatorul program: 10:00-18:00 neoanele spate Jbl Tropic, 11:00-19:00 neonele fata Jbl Natur si Osram 865, acesta fiind un program de iluminat combinat intre cel recomandat de JBL si cel folosit de cei din subiectul de inspiratie AquaScapingWorld. Succes!!!
Bun venit Coco! De ce te chinui, cand de acum ai atatea solutii :noi prieteni si comenzile online?! Daca ii asculti pe batranei, o sa-ti iasa ceva frumos... Bafta, si tinem legatura!
Apropo: ai cam putina lumina.
Bine ai venit Gabi ! Cate milioane de locuitori are Bucurestiul?! Faceam si eu o comparatie, caci in Constanta nu sunt multi acvaristi pe cap de locuitor. Cel putin in Navodari, orasul in care locuiesc, nu cred ca sunt mai mult de 20 la un nr. de aproximativ 40.000 de locuitori. Dintre acestia, 3 sunt comercianti de suflete acvatice in Constanta.
Bine ai venit! Sa vedem cum te prezinti in stilul (chiar moda) aquascape. Sunt curios...
Mersi Cipi, daca ar avea periuta de dinti gura?! "Moale si pufos!" Pieptanat in fiecate saptamana! L-am mai oxigenat si putin, pe la varfurile algelor (binenteles, cu apa oxigenata). Paaaarerea mea: nu exista acvariu fara alge!
***Iata cateva, filmulete facute cu noua mea achizitie. Nu prea le am eu cu fotografiatul, dar sper ca macar acestea sa va placa...

Set-up la 75 de zile, cu plante taiate cu trei zile in urma:

Salut, si bine ai venit Vali! Imi plac colturile tale de natura, desi primul acvariu este cam suprapopulat. Bravo, tine-o tot asa!
Frumusel acvariul, si mai ales efectul cu lumina din fundal. Nu ti-au aparut alge unde lumineaza cu albastru?

Forum Index » Profile for bitanu » Messages posted by bitanu
Go to: