[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: arnoldx
Forum Index » Profile for arnoldx » Messages posted by arnoldx

tuburi neon T5 de 54W lungime 115cm aquamedic ( 3 buc plant grow si un reef white ) tuburile au fost folosite in jur de 3 luni la pretul de 45 ron bucata

2 buc drosere duble ( 2x54W ) pentru neoane T5 productie italiana si cablajele aferente la 130 ron bucata ( droserele au fost folosite si ele in jur de 3 luni )

1 buc butelie CO2 de 24 kg 130 cm lungime si vreo 30 cm in diametru ( diametrul nu este masurat doar la apreciere ) la 150 ron

1 buc cablu de incalzit substratul Dupla Flex 750 ( nu mai retin bine tipul exact doar producatorul ) cu ventuzele aferente ( necesita un alimentator de 24 V si 200W ) la pretul de 75 ron

in functie de locatia doritorului pot rezolva si transportul

cei interesati sunt rugati sa lase PM sau pe mess la id:arnold_g25
acvariul nu mai este de vanzare,doar urmatoarele:

instalatia de T5
butelia de CO2
cablul de incalzire substrat Dupla
testele de NO3,fe si PO4
revine la actualitate topicul

din cele enumerate mai sus se mai vand urmatoarele:

instalatia de T5
butelia de CO2
cablul de substrat de la Dupla
testele de FE,NO3 si PO4

cei interesati ma pot contacta pe PM sau mess:arnold_g25
Din cauza ca nevasta mea nu ma lasa sa imi vand acvariu declar acest topic inchis.

A dus ceva munca de lamurire pana ma convins dar intrun sfarsit a reusit.
Ma va ajuta si ea cat voi fi eu plecat

Deci nu ma retrag din acvaristica.
vad ca tot sistemul nu il vrea nimeni asa ca acvariul se vinde pe bucati

sistemul de CO2 cu 450 ron
instalatia de T5 cu 650 ron
osmozorul cu 200 ron
canistra cu uv montat pe el cu 300 ron
acvariul cu masa si capac cu 600 ron
acvariul mic cu tot ce contine 100 ron
substratul dupla cu tot ce contine vreo 40L de ground cu 250 ron
plantele cine le vrea se vand toate cu 200 ron
pesti cu 80 ron
cteste de PH,KH,GH,FE,NO3 si PO4 cu 100 ron

astept doritori pe mess sau PM
Din pacate gandul te bate bine.Ma las de acest hobby o perioada de timp.Din pacate sunt foarte mult pe drumuri din cauza servicului si cand sunt acasa sunt asa de obosit ca nu mai am timp si de acvariu.
De vanzare acvariu 350L complet utilat

Contine urmatoarele:

masa din PAL,acvariu 130x55x50 din sticla de 10mm,capac din PAL cu instalatie de iluminat T5 de 58 W si un T8 de 36 W ( 4 neoane aquamedic si un tld 830 )
osmozor jbl easy line 90
canistra tetratec ex 1200
tub CO2 de 24L cu regulator de presiune Dupla
reactor cu numarator de bule home made
substrat Dupla complet
incalzitor de substrat Dupla ( doar cabluri )
plante ( didiplis,lilaeopsis brasiliensis,proserpinaca palustris cuba,amania senegalensis,althernatera lilacina,blyxa japonica,glossostigma,myriophillum tuberculatum red,acicularis,rotala rotundifolia )
cateva zeci de neoni clasici
melci pomacea,
SAE,ancistrusi,

tot cu acest acvariu se mai vinde si un acvariu de 36 L ( 40x30x35 ) din sticla de 6mm
cascada Hailea 160 L/H cu substrat Dupla instalatie de iluminat T8 2x15W sera plant color
plante ( glossostigma si acicularis )

teste de NO3,PO4,KH,GH,PH si FE si multe alte accesorii

Nu se vinde nimic separat

Pret informativ 2700 ROn usor negociabil

Transportul se achita jumi-juma

Pentru cei interesati lasati PM aici sau pe mess:arnold_g25
ridica treptat temperatura pa na 30 grade si tineo asa cateva zile.
si da niste detalii despre acvariul tau:pesti,volum,filtrare,parametri apei,etc
Scuze ca ma bag si eu dar poti izola capacul din PAL cu autocolant si vei avea probleme.Eu asa am rezolvat problema asta si nu am avut nici cele mai mici probleme.

Oricum e foarte tare acvariul.Felicitari pentru ea
Acvariul meu de 350L are tot o masa de PAL 18mm cu laterale dublate si in spate am tot PAL prins intre partea de sus si partea de jos.Pe langa asta iam mai pus 8 picioare ( rezista la 100 Kg fiecare picior )
Tamplarul mi la facut cu 200 RON ( material si manopera )
Nu se justifica diferenta mare dintre unul Juwel si unul facut la tamplar.
Cu diferenta de bani iti iei o instalatie presurizata de CO2
Sandu,Leam scos din ghiveci inca ieri si lam curatat de vata.Din cauza transportului sunt unele frunzulite mai deschise la culoare.
Normal ca nu team uitat Nu imi permit asemenea lux sa imi uit prieteni
De iluminat nu duc lipsa.Tot cu planta asta miau sosit si tuburile de T5 de la Aqua Medic.Planta este de la Tropica adusa de la magazinul de unde am luat si substratul Tropica anul trecut.Pretul este foarte infim.
Ginel te trec si pe tine pe lista de asteptari alaturi de Sandu si Porcu
Salut,

Aseara am ajuns in posesia acestei plante.Am astept mai mult de o luna sa o primesc.Sper ca voi reusi so cresc fara probleme.
Astept parerile voastre referitor la ea.

http://i219.photobucket.com/albums/cc142/arnold_g25/DSC00420.jpg
http://i219.photobucket.com/albums/cc142/arnold_g25/DSC00419.jpg
http://i219.photobucket.com/albums/cc142/arnold_g25/DSC00418.jpg
http://i219.photobucket.com/albums/cc142/arnold_g25/DSC00417.jpg
Bine ai venit Mircea.Eu sunt din Satu Mare si daca ai chef putem discuta si pe mess.ID-ul til trimit pe PM
Ca sa nu fie un acvariu al lu unchiu Knott mai uitate la linkul acesta.Gazonul este realizat din Utricularia graminifolia.

O planta dupa care tanjesc si eu pentru viitorul meu setup.

http://showcase.aquatic-gardeners.org/2007.cgi?&op=showcase&category=0&vol=1&id=154
Daca vrei un acvariu demn de AGA chiar din prima zii pregatestete sa scoti din buzunar enorm de multi bani.
Cum spunea si lazarginel inaintea mea poti sa o iei cu incetinitorul si le vei lua toate pe rand.
Si eu am incercat cu bani putini sa imi fac un acvariu plantat acus cativa ani dar u a mers.Incet miam luat de toate si pe langa asta am rasfoit si re-rasfoit acest forum si tot netul pentru informati.Mau ajutat si amici mai experimentati si intru final am reusit sa imi fac un acvariu plantat decent.
Oricum nu scapa pana nu pune niste poze cu acvariul ala
Si el ma batut destul la cap sa pun poze
mai asteptam mult pozele la acvariul cu Dupla? :hammer:

ai zis ca le pui zilele astea :anunt:
Eu din martie si pana acum am reusit sa obtin numai 7 fire.In comparatie cu ludwigia repens rubin din care am dat deja vreo 50-60 de fire in ultimele de 3 luni.
Sandu,mersi de sfaturi.
Macropodusi erau ascunsi cand am facut pozele dar deja sunt promise si dispar cat de repede posibil.( Mia transmis Porcu' mesajul tau )
Substratul din pacate nu il vezi ca am un cant negru la baza care acopera acea zona.
Lilaeopsisu este brasiliensis.
Referitor la proserpinaca palustis " cuba " in cateva luni am ajuns la tufa pe care o vedeti in poze.
Ca sa am liniste din partea lui nevasta-mea tre sa o tin in acvariu.asta e
Pe aspectul acvariului se lucreaza non stop.
Referitor la poze ar trebui sa mut peretele din fata acvariului ca sa pot face poze mai de calitate.
Din pacate se afla in antreu si nu e mare locul intre el si perete.

Forum Index » Profile for arnoldx » Messages posted by arnoldx
Go to: