| Message |
|
|
|
Cumpar Eusteralis Stelata.Cine poate sa ma ajute cu cateva fire.
Va multumesc anticipat.
|
 |
|
|
|
Crezi ca ar rezista pana la SM.Mar interesa ludwigia repens rubin,limnophila aromatica si microsorum din ambele.
Da te rog un PM.
Mersi mult
Arnold
|
 |
|
|
|
Salut,
Se poate monta on instalatie de osmoza inversa pe reteau de schimbat apa la picatura?
Rog lamuriti-ma si pe mine ca ma bate gandul la un osmozor si as vrea sa il pun pe reteaua de picatura.
Mersi mult
|
 |
|
|
|
Acvariul de 200L sa vandut.
La acvariul de 350L se modifica pretul la 1350RON
|
 |
|
|
|
Nu te taxeaza in plus pentru obiecte fragile.
Incearca cu Curiero,Ro Courier sau Roexpres
Astia de la Fan Courier sunt destul de loviti la cap si nu prea au grija de colete.
Neaparat sa treci pe el ca e fragil cu litere cat mai mari sa le scoata ochii.
|
 |
|
|
|
Pretul la acvariul de 350L se modifica la 1450 RON.
Vreau sa il dau cat mai repede sa ma apuc de ala mare.
|
 |
|
|
|
Se mai vinde un acvariu de 200L
acvariu 130*40*50 ( L*l*H ) din sticla de 10mm
capac de firma cu doua neaone de 30W
canistra tetratec ex700
incalzitor 200W
acvariul este al unui amic de-al meu.
Pretul este de 600RON
|
 |
|
|
|
Acvariul+capac cu neoane+mobila la 1000Ron.In pretul asta intra si substratul deoarece contine substrat fertil pe termen lung.Substratul a fost pus acu o luna.
|
 |
|
|
|
Am uitat sa specific ca se vinde din motive de upgrade.Am loc de unul de vreo 600L.
|
 |
|
|
|
Vand acvariu 350L 130*55*50 ( L*l*H ) din sticla de 10mm
Masa din Pal negru de 18mm
Capac din Pal negru de 18mm cu 6 neoane de 36W ( Sylvania grolux,Sylvania aquastar,2*TLD 830,2*Osram Floura )
Canistra tetratec ex1200
Incalzitor 300W
Substrat:Tropica substrate+pietris granulatie 4-5mm
Plante:Althernantera green,althernantera purpurea,althernatera lilacina,ludwigia repens,didiplis,lilaeopsis brasiliensis,cabomba caroliniana,cryptocorine,riccia,amania senegalensis.
Pesti:35 neoni clasici,4 ancistrusi mari ( 8-12 cm ),4 ancistrusi mici de vreo 2 cm
Poze puteti vedea la galerie
Modalitatea de transport o rezolv eu,plata transportului o impartim in jumatate cu destinatarul
Pret tot ansamblul:1500 RON usor negocialbil.
As prefera sa vand tot ansamblul impreuna.
Daca nu il pot da impreuna atunci sa scap de pesti si plante si dupa aia restul se da pe bucata.
Alte detalii pe PM
|
 |
|
|
|
Floredepot este doar pentru a starta plantele,in cateva saptamani isi pierde efectul.
Eu am folosit sera floredepot amestecat cu Tropica substrate.
Sper sa te ajute
|
 |
|
|
|
Eu am in canistra Sera super peat si inafara de faptul ca a mai redus un pic din PH si la stabilizat a redus si KH-ul de la 7 la 4 si GH-ul de la 8 la 5.Din cunostintele mele umile si din cate miau spus cei de la Zooplus cand am vrut sa comand sera si miau recomandat JBL Tormec.Din cate stiu e sub forma de granule.
Eu la 350L am pus 500g de Sera super peat ( adica o cutie )
La acvariul tau nu stiu cam cat ar trebui sa pui.Sper ca team ajutat.
|
 |
|
|
|
Referitor la plante inca sunt in partea de a vedea ce imi place si ce nu si ce cum pot aranja pe acolo.Criptocorinele care sunt in fata sunt pe cale sa plece din acvariul meu in alta parte.
Piatra aia mare am primit-o de la Porcu'
Mersi pentru sfaturi
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Sper sa va placa.
Acvariul are 350L ( 130L*55l*50h )
Lumina 6*36W dupa cum urmeaza:2*TLD830,2*Floura,1*Sylvania Grolux si 1*Sylvania Aquastar
Iluminare 12-13H/zi
Substrat de la Tropica ( Tropica plant substrate ) peste care am pus pietris granulatie 4-5 mm.
CO2-sistem presurizat
Filtrare Tetratec EX 1200
Locatari deocamdata 3 scalari si vreo cativa ancistrusi
Valorile apei fiind  H-7,KH-4,GH-5 alte masuratori nu pot face din lipsa de teste.
Astept pareri si eventuale sugesti ce ar mai trebui sa modific si in ce sens.
Multumesc mult
|
 |
|
|
|
la dimensiunile ce are acvariul si grosimea sticlei nu tre sa iti faci probleme ca va crapa.
Eu am avut acvariu de 80L*35l*45H tot din sticla de 6 mm si nu a crapat nici una.
|
 |
|
|
|
Butelie de aia mica cum ai si tu am vazut la atelire de reparat frigidere si aer conditionat,sunt ok dar sunt foarte imprevizibile dincauza reductorului care trebuie adaptat pe el.Si eu am tot un tub de O in casa de 25 L dar cand lam dus la centrul de incarcare automat au schimbat baietii de acolo robinetul pentru unul de CO2 cu supapa de siguranta ( e foarte important sa aiba robinetul asa ceva deoarece in caz de suprapresiune nu expodeaza butelia ci doar sare supapa si lasa gazul in casa).Reductorul de presiune la achizitionat de nou siu este pentru CO2 cu reglaj fin.Cum spunea MA in legatura cu presiunea,chiar nu o poti regla la asa o presiune mica din regulator chiar daca are reglaj fin cat sa mearga constant.Aici iti trebuie regulatorul de presiune de la butelia de aragaz si un strungar care sa iti faca un stut de adaptare dupa care reglezi debitul dintrun robinet de aer de la bolborositor.
Daca crezi ca esti interesat de o butelie de CO2 pot sa vb la centrul de incarcare in SM sa vad pe unde te duce unul verificat si cu robinetul cu supapa de siguranta nou.
O chestie foarte importanta este sa nu pui butelia langa o sursa de caldura,tine-o doar la temperatura camerei.
|
 |
|
|
|
Cu parere de rau aud ca ai avut probleme cu Tetratec ex 700 si cu ex1200.
Eu am ambele modele de mai bine de 1 an si ceva si pana in ziua de azi nu am avut probleme cu ele.
Am avut fluval ( nu FX ) inainte de tetratec-uri si sincer nu am fost multumit de ele( trebuiau spalate mult mai des decat tetratecul,erau mai zgomotoase,tuburile gofrate erau destul de inestetice,sistemul de amorsare era destul de nasol si dispersorul de apa era destul de banal statea cum vroia el si a trebuit sa fac o mica modificare sa stea cum vreau eu)O alta chestie negativa la fluval este ca nu este folosit toata suprafata filtranta ci doar o parte si mai costa o groaza de bani.De banii aceia mai bine iti luai un Eheim.
|
 |
|
|
Salut,
Vand aparat foto digital Sony de 4.1megapixeli,lentile Carl Zeiss Vario Tesar,afisaj de 2.1inch cu card de memorie 512MB Sony,CD instalare soft si cablu de date pentru descarcare poze pe PC
Aparatul a fost achizitionat anul trecut in primavara.Abia a fost folosit ( de vreo 5-6 ori )
Pret 700 Ron
Astept oferte
Arnold
Sandu: Nu te supara dar chiar nu aveam cum sa-ti las postul la "Alte vietati" asa ca l-am mutat aici unde poti continua linistit.
|
 |
|
|
|
salut,
dai si separat sau doar tot ansamblul.
Daca dai si separat mar interesa buturugile din acvariu.Da-mi un PM cu pretul lor si ne intelegem.
Mersi mult
|
 |
|
|