| Message |
|
|
Domnu doctor felicitari pentru realizare.
Nas fi crezut ca pe cand ma intorc din constanta sa vad poze de la tine pe forum.
L3n3a sa sti heteranthera nu e pentru acest acvariu.La mine in 350L cateva fire imi ocupau 25%din acvariu si al lui Calin este doar de 30L
Porcu'nu iti place tie blyxa ai din cauza ca nici a ta nu arata asa de bine ca al lui Calin
Calin tineo tot asa si daca ai grija nu mai vine al 3-lea val de alge.
Da baga odata vreo cativa neoni acolo
Parca asa am vb ultima data
|
 |
|
|
|
nu mai enervat destul
da stai linistit ca deja e in planu de pe anu asta
poate te trezesti cu o surpriza prin toamna-iarna
numa sa imi termin marinu
|
 |
|
|
intrebarea e daca rezisti tu atat domnu doctor?inca 6 sapt sa nu vezi pestii in acvariu 
|
 |
|
|
Domnu faraon,ai noroc ca am marin si nu plantat.Altfel aveai o concurenta serioasa.
Da daca ma enervez imi trag unu plantat si te sparg cu el 
|
 |
|
|
|
parca incepe sa prinda forma domnu doctor.
da pe cand o poza cu el in acvariu?
|
 |
|
|
|
Eu am fost foarte multumit de tuburile de la aqua-medic.
Sunt curios daca proserpinaca a facut flori?
La mine a facut flori cand aveam plantat si era chiar sub plant-grow.
|
 |
|
|
Felicitari pentru acvariu.
Poate ai putea sa pui mai multi neoni acolo.
Niste poze in detaliu despre proserpinaca,uticularia si blyxa ai putea pune si tu.

|
 |
|
|
Si eu sunt de acord cu restu si colturile alea de 90 grade nu au ce cauta acolo.
Domnu Porc,cum zise si Calin noi nu complotam impotriva ta ci incercam sa te convingem ca in dreapta prea maritului sarcofag ar merge unu mai mic cu niste Ikole in el.Asta doar asa de dragu formei.
Si sa nu zica lumea ca nu esti umblat in toate cele trei tipuri de acvaristica,ca plantat ai,marin ai mai urmeaza asta cu ikole si gata 
|
 |
|
|
|
vand acvariu nefolosit ( umplut cu apa doar )180L brut cu dimensiunile 80x45x50 ( LxlxH )din sticla de 8mm cu intarituri longitudinale lipit cu silicon negru Dow corning 881.acvariul este lipit din noiembrie 2008
acvariul are stand din PAL negru 18mm cu doua usi.masa contine un acvariu pentru filtru Sump din sticla de 6mm cu dimensiunile 60x35x40 ( LxlxH ) si o pompa de recirculare Hailea hx-6520 cu debitul de 1000L/h nou nefolosit ( doar incercat )
pret pentru tot ansamblul este de 500 Ron.pot asigura si transport pe ruta Satu mare-bucuresti
Se mai vinde si o lampa Metal Halide de 1x150W.Lampa nu are carcasa de acvaristica,este adusa din Germania,trebuie doar becul special de acvaristica si sticla din fata becului schimbat.pret 450 usor negociabil.
doritori pe PM sau aici
|
 |
|
|
|
Si eu am folosit Dupla Ground si granulele care plutesc cu timpul se scufunda.
Poti pune 2/3 dupla gorund pe urma pui dupla root si peste el pui restul de 1/3 din dupla ground
fertilizarea in masa apei o incepi ulterior si treptat ( doar cu jumate din cantitatea necesar si pe masura ce creste masa de plante maresti doza pana ajungi la cantitatea necesara acvariului tau
|
 |
|
|
|
salut
daca o vroiai in vara am avut niste tufe superbe exact din firele ce le-ai dat tu lui Porcu cu mult timp in urma
am sa ma interesez la cine le-am dat eu daca si-a rezolvat problema cu algele si poate reusesc sa te ajut
gratis bineinteles
|
 |
|
|
|
La fiecare articol in parte scade pretul cu 30 ron/articol in parte
|
 |
|
|
|
am uitat sa mentionez ca in anumite zone din tara ( bucuersti,si imprejurari ) transportul este gratuit
pana duminica nu voi fi prin preajma netului asa ca rog odritori sa ma contacteze prin telefon sau sms la nr.0743082907
|
 |
|
|
|
acvariul sa dat
au mai ramas urmatoarele:
canistra tetratec ex 1200 la 250 ron
capac din pal 16mm cu instalatie de iluminat si 2 ventilatoare cu dimensiunile interioare 130x55,5 culoare neagra la 150 ron
masa din pal 18mm culoare neagra cu dimensiunile 131x56x70 la 280 ron
capacul si masa au fost facute la atelier de tamplarie si nu sunt home made
|
 |
|
|
|
250 ron
|
 |
|
|
|
se dau si separat
|
 |
|
|
|
Vand acvariu 350L cu dimensiunile 130x55x50 ( LxlxH )din sticla de 10mm cu intarituri in forma de H cu capac din PAL 16mm cu instalatie de iluminat cu 2 neoane si masa facuta tot din PAL 18mm
La acvariu se mai da si un filtru tetratec ex 1200 si un resun intern cu debitul de 500L/h
tot pachetul al 1000 Ron
doritori sunt rugati sa lase PM sau mess:arnold_g25
|
 |
|
|
auzi domnu porc dar nu uita ca si eu voi vrea din utricularia aia.seamana cu aia primita de la mine 
|
 |
|
|
|
Ia vezi aci:http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=6554
e de incredere omul
succes
|
 |
|
|
|
cablul de incalzit substratul si butelia de Co2 sau dat.au mai ramas instalatia de Co2 cu neoane
|
 |
|
|