| Message |
|
|
|
capacul juwel sa dat.
au mai ramas doar acvariile de 100l si cel de 200l ambele fara capac.
|
 |
|
|
|
capacul de pe acvariul de 100L sa dat.
Au mai ramas doar acvariul de 100L+substrat+filtru interior si acvariul de 200L+decor roca+capac juwel
Se vinde si separat daca sunt doritori
Transport asigurat
|
 |
|
|
|
Acvariul de 72L si cel de 130L sau dat.Au mai ramas cel de 100L si cel de 200L
|
 |
|
|
|
se modifica putin pretul in jos:
acvariu 72L ( 60*30*40 din sticla de 6mm+capac de firma+substrat nisip+filtru intern aquael fan mini-150ron
acvariu 100L ( 60*30*50 din sticla de 6mm )+capac de firma+substrat nisip+filtru intern aquael fan 1-175ron
acvariu 130L ( 80*35*45 din sticla de 6mm )+capac de firma-300ron
se mai adauga un acvariu de 200L ( 100*40*50 sticla de 8mm )+capac de firma ( juwel )+fundal tip roca (facut din material doar pentru acvarii din ungaria )-600ron
Se asigura transportul
|
 |
|
|
|
Pentru cine este interesat sticla float de ungaria 10 mm-60ron cu TVA inclus/metru patrat in localitatea carei judetul satu mare,firma union glas tel 0261861230.pentru doritori o sa pot da o mana de ajutor la transport daca nu fac ei transportul. ( transport prin curier rapid cu plata la destinatie )
Daca am postat gresit rog sa fie mutat postul unde trebuia postat.
|
 |
|
|
|
chiar si pana in bucuresti
|
 |
|
|
|
Salut,
Pentru un acvariu cu dimensiunile 150*60*55 care banuiesc ca o sa aiba undeva pe la 650-700 kg cand va fi plin din ce material ar trebui construit suportul?Eu ma gandeam sa il fac din teava rectangulara si acoperit cu pal ca sa arate ca o mobila si sa mascheze filtrul si alte chesti pentru acvariu.Daca aveti alte sugesti sau eventual niste schite sunt foarte bine venite.
Multumesc anticipat
|
 |
|
|
|
cu sau fara capac?
100L-100ron fara,250ron cu capac
130L-130ron fara,330ron cu capac
|
 |
|
|
|
Dupa ce afli da un sms cu datele.Dimensiunile pentru sticla daca am calculat bine ar fi:
150*55-2buc
60*55-2buc
150*63-1buc
Daca am gresit rog pe cineva sa imi trimita dimensiunile corecte.
|
 |
|
|
|
asigur si transportul
|
 |
|
|
|
Mersi mult si abia astept.Pe cand sa promis sticla ca pana atunci tre sa scap de cei trei pitici de pe langa casa daca sti pe cineva ca vrea ce am pus eu la vanzari anunta-ma.
|
 |
|
|
|
Am scris e-mail la delta glass,swiss glass si saint gobain dar acestia nu vor sa imi raspunda.Stie cineva cam cat ar fi pretul sticlei de 12 mm/m2,ca tare ma arde sa imi vad acvariul cat mai repede gata si mai ales plin cu plante si cativa pesti.(MA abia asteapta sa se apuce de lipit.)
|
 |
|
|
|
Se vand urmatoarele acvarii:
130L din sticla de 6 mm 80*35*45 cu capac profesional
100L din sticla de 6 mm 60*30*50 cu capac profesiona+substrat din nisip+filtru inrern Aquael fan1
72L din sticla de 6 mm 60*30*40 cu capac profesional+substrat din nisip+filtru intern Aquael fan mini.
Astept oferte pe mail:arnold_glodean@yahoo.com sau pe PM.
|
 |
|
|
|
Pentru un acvariu de dimensiunile 150cm L,60cm l,55cm H ce grosime trebuie sa fie sticla?Ajunge de 10 mm sau trebuie sticla de 12 mm?Eventual trebuie cu fund dublu?Intariturile sa fie in forma de H sau ajung cele longitudinale?
Astept raspunsuri.
Multumesc mult
|
 |
|
|
|
Daca cumva mai dati de acest peste nu intrebati si de pret va rog?
Multumesc mult
|
 |
|
|
|
LA ce dimensiuni creste am vazut si eu pe net.Referitor la pret omul zicea ca este la un pret cu discusii.Pe net am vazut insa unul de 10-12cm la vreo 9.5euro.
|
 |
|
|
|
As vrea sa stiu daca are cineva acest peste si ati putea sa imi dati niste informati referitor la el.Am vazut recent intr-un petshop 2 bucati de vreo 10 cm lungime si omul de acolo zicea ca ar fi la 200RON bucata.Este pretul real?
Se pot tine intr-un acvariu de 200L inpreuna cu niste scalari de vreo 4-5 luni+o pereche de scalari maturi+4ancistrusi de vreo 8-10cm?
Pe net am gasit foarte putine informati referitor la ei si as vrea sa stiu mai multe despre ei.
Multumesc anticipat
|
 |
|
|
|
Sper sa fie cu iertare da nu prea am avut timp sa ma duc im BAia Mare dar saptamana viitoare am treaba in zona asa ca poti sa pregatesti scalarii si lerii ca vin dupa ei.
|
 |
|
|
|
Poti sa dai detatii despre dimensiuni.
Mersi
|
 |
|
|
|
Cum zicea cineva mai demult pe forum ca nu acvariul se face dupa capac ci capacul dupa acvariu.
Eu te sfatuiesc sa iti faci acvariul la dimensiunile dorite de tine si dupa aia sa iti faci capacul.Un capac de firma poate sa ajunga la cateva milioane si nu se gasesc numai pe anumite dimensiuni pe cand daca gasesti in Iasi lambriuri PCV negre ( daca nu sunt nege poti sa le acoperi cu autocolant negru )si cred ca se gasesc,niste super glue poti sa til faci si tu cu bani marunti si fata de cel de firma in care numai poti pune alte neoane aci poti sa iti pozitionezi neoanele in asa fel ca ulterior sa mai poti adauga altele.Si mai si ramai cu niste bani pentru alte echipamente.Decizia iti apartine faci cum crezi tu dar gandeste bine inainte de a lua o hotarare.
|
 |
|
|