Message |
|
Dim 80x40x40 (acvariul a fost facut de Ytron - si cu asta zic ca am spus totul despre calitatea lui). Capacul este facut de mine din parchet laminat (nu este bricolat foarte frumos dar este functional).
Ce primiti puteti vedea in poza urmatoare : http://img475.imageshack.us/img475/5673/dscf1298rf4.jpg
Adica:
-masa cumparata din comert (model - masa suport televizor)
-2 buturugi
-pietre aduse de pe litoralul Marii Negre
-plante
-cativa pestisori (2 ancistrusi,2 zebre,1 meeki,1 neon)
-una bucata filtru intern (o ieftinatura - dar e functional)
-ceva mancare
Pret: 400 RON
|
 |
|
S-a scufundat acvaristica? Se misca greu greu greu lucrurile pe aici in ultima vreme...
|
 |
|
Schimb 1 pui echinodorus Ozelot (nu sunt foarte sigur de specie) pe o tufa mica de micranthemum sau alta planta tip "covor".
|
 |
|
Rezolvat
|
 |
|
Schimb buturuga (lemn mopani aprox. 20cm lungime) pe 1-2 pui de echinodorus...Am rearanjat acvariul si am ramas cu buturuga pe afara...
|
 |
|
Donez catziva gupy(cred ca vreo 7 - masculi shi femele) shi un meeki. Nu ii dau separat - toti odata pt ca nu am timp pt mai multe plimbari cu pungutza.
|
 |
|
Pe niste marsilea si/sau micranthemum. Daca nu vreti criptocorine ofer bani la skimb... :-)
|
 |
|
Ajutatzi-ma cu adresa exacta a magazinului sa ma duc sa imi cumpar(daca mai au pe stoc)...
|
 |
|
Ash dori shi eu cateva bucati - sunt fan al crevetzilor...Poate cineva sa imi dea nishte puiutzi?
|
 |
|
Pai nu shtiu - tu va trebui sa cautzi pe vreo balta din apropiere...
|
 |
|
Crevetzi autohtoni...
|
 |
|
Era un topic mai demult despre garizi...am fost astazi pe balta shi am luat catziva. Asha ca cine vrea dati fuga pe balta ca acum se gasesc shi se prind ushor.
|
 |
|
Tu de unde esti? M-ar interesa pe mine. Pot sa iti dau la skimb doar valisneria...
|
 |
|
Mai este - fa o oferta...
|
 |
|
Il dau complet doar - adica cu masa cu tot - cu pesti, cu creveti, cu buturugi, cu pietre (mai putin piatra cu cochilia din centru - are valoare sentimentala). Cat despre pret - nu prea stiu cat sa cer - Masa este noua si am dat cam 1 milion pe ea, acvariul m-a costat vreo 800 000 lei + plante cumparate(nu prea am fost pe la intruniri - decat de cateva ori),buturugi,etc...In orice caz sub 300 RON nu il dau...
|
 |
|
Poze cu acvariul gasiti la mine in galerie. Dimensiuni 80x40x40 - cu intarituri. Capac facut de mine (destul de nereushit) cu 2 neoane oarecare. Il dau cu masa cu tot - care este de fapt o masa de televizor (aproape noua)+cateva pietre interesante+2 buturugi...
Doresc sa imi fac un acvariu mai mare(aprox 200l) cu un capac performant etc...
Astept oferte...
|
 |
|
s-a dat...
|
 |
|
Este un pui de fo 10 cm cu doar 3 frunze dar daca ii oferiti gazduire buna se va dezvolta bine. Vreau la skimb ceva mai mic - astept propuneri...
|
 |
|
Vad ca ai facut un aranjament "sauvage" ... hi hi hi
Vad ca lumea iti recomanda sa renunti la echinodorushii mari - eu ash zice sa nu - pune-i in "background" - tu din poza vad ca i-ai pus in fatza - la betzele de bambus iar puteai sa nu renunti - le acopereai cu mushki java si cred ca ar fi aratat interesant - intradevar lipsesc buturugi si/sau pietre interesante - in rest gusturile nu se discuta... Aporpos daca dai cu coasa pe viitor prin rotala sa-ti aduci aminte de mine plz... 
|
 |
|
O sa incerc zilele astea - o sa vedeti daca am reusit sau nu daca postez anuntz umanitar pt donatie de acvariu...  Multumesc de sfaturi!
|
 |
|