[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Jack
Forum Index » Profile for Jack » Messages posted by Jack
Vand nano acvariu - nursery creveti. Pachetul cuprinde:
-acvariu 25x25x30 (una din laturi are geamul de 40cm cu o anexa de care se poate prinde lampa) - acvariul are gaura de prea plin
-lampa + priza programabila mecanica
-termometru
-filtru intern Resun
-substrat Dupla
Plante - un perete si o buturuga mica acoperite de moss(sunt 2 tipuri de moss), o buturuga cu un anubias,niste pogostemoni, niste riccia...
Fauna: Peste o duzina de creveti (adulti,pui,pui foarte mici...) + multi pui foarte mici de melci asasini...
Pret 250 RON.
P.S.
Atasez o poza mai tarziu
Se poate inchide - il mut la vanzari...
Este offtopic dar nu pot sa ma abtin. Woahahahahah! Cat de haios poate sa fie titlul - Donez peste galben cu gura mare. Cred ca stim cu totii acum de ce il dai, are o gura un pic cam mare....
Mi se pare normal ... nu este nici o problema. Multumesc.
Ma inscriu si eu pt niste blyxa cand mai tunzi...multumesc.
Ofer acest nano acvariu ( http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/9237.page ) pe un acvariu cu capac de 40-50 litri.
Ce dau:
-acvariul+substrat+lampi+jumatate din populatia de creveti+ foarte multi pui de melci ucigasi (acvariul are gaura de prea plin) - pt cei ce doresc un nursery de creveti
Ce doresc:
-un acvariu mai maricel (40-50 litri) cu capac de preferinta de plastic.
Rezolvat
Multumesc pt raspunsuri...nu exista in stoc la magazin...poate cineva de pe forum are un puiut...
Doresc sa cumpar un pogostemon helferi...si poate 2 melci mancatori de alge...
Rezolvat.
Cumpar mini acvariu cu cateva plantute si cateva familii de creveti (care sa poata trai fericite in acest setup).
Va multumesc.
REZOLVAT
100 RON sau planta...
7mm cu intarituri...
Com. Pantelimon este in Ilfov - la 2 pasi de Bucuresti...de altfel cred ca o sa fie inghitita de Bucuresti in curand...
Da...ciudat, dar nu s-a inghesuit nimeni sa imi ofere o planta pe acvariu...
Cum spuneam mai sus - daca nu obtin pretul mai bine il fac cadou...Pt ca nu ma mai pot ocupa de acvariu il voi da la schimb pe o planta (doresc o planta de apartament cu care sa pot umple golul ramas). Ofer tot ce este scris mai sus mai putin masa - daca imi oferiti o planta suficient de mare va dau si masa...daca nici oferta asta nu va gasi raspuns il voi oferi gratis unui pasionat...
Ultimul pret - 300 RON...sub pretul asta mai bine il fac cado...
Nu pot sa il dau pe bucati - decat daca va gasiti cativa care se luati pe bucati totul...
Am uitat sa mentionez ca in pret intra si un incalzitor si o priza programabila...
Da nu sariti toti odata!!!

Nici un doritor...nu imi vine sa cred! Pretul nu este fix...poftiti la masa negocierilor va rog!!! Ne targuim, vorbim, ne intzelegem...uite - ca un semn de buna credinta mai scad 50 lei din pretul initial...adica 350 lei - da cineva mai mult?

Forum Index » Profile for Jack » Messages posted by Jack
Go to: