| Message |
|
|
|
Vand nano acvariu - nursery creveti. Pachetul cuprinde:
-acvariu 25x25x30 (una din laturi are geamul de 40cm cu o anexa de care se poate prinde lampa) - acvariul are gaura de prea plin
-lampa + priza programabila mecanica
-termometru
-filtru intern Resun
-substrat Dupla
Plante - un perete si o buturuga mica acoperite de moss(sunt 2 tipuri de moss), o buturuga cu un anubias,niste pogostemoni, niste riccia...
Fauna: Peste o duzina de creveti (adulti,pui,pui foarte mici...) + multi pui foarte mici de melci asasini...
Pret 250 RON.
P.S.
Atasez o poza mai tarziu
|
 |
|
|
|
Se poate inchide - il mut la vanzari...
|
 |
|
|
Este offtopic dar nu pot sa ma abtin.  Woahahahahah! Cat de haios poate sa fie titlul - Donez peste galben cu gura mare. Cred ca stim cu totii acum de ce il dai, are o gura un pic cam mare....
|
 |
|
|
|
Mi se pare normal ... nu este nici o problema. Multumesc.
|
 |
|
|
|
Ma inscriu si eu pt niste blyxa cand mai tunzi...multumesc.
|
 |
|
|
Ofer acest nano acvariu ( http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/9237.page ) pe un acvariu cu capac de 40-50 litri.
Ce dau:
-acvariul+substrat+lampi+jumatate din populatia de creveti+ foarte multi pui de melci ucigasi (acvariul are gaura de prea plin) - pt cei ce doresc un nursery de creveti
Ce doresc:
-un acvariu mai maricel (40-50 litri) cu capac de preferinta de plastic.
|
 |
|
|
|
Rezolvat
|
 |
|
|
|
Multumesc pt raspunsuri...nu exista in stoc la magazin...poate cineva de pe forum are un puiut...
|
 |
|
|
|
Doresc sa cumpar un pogostemon helferi...si poate 2 melci mancatori de alge...
|
 |
|
|
|
Rezolvat.
|
 |
|
|
|
Cumpar mini acvariu cu cateva plantute si cateva familii de creveti (care sa poata trai fericite in acest setup).
Va multumesc.
|
 |
|
|
|
REZOLVAT
|
 |
|
|
|
100 RON sau planta...
|
 |
|
|
|
7mm cu intarituri...
|
 |
|
|
|
Com. Pantelimon este in Ilfov - la 2 pasi de Bucuresti...de altfel cred ca o sa fie inghitita de Bucuresti in curand...
|
 |
|
|
|
Da...ciudat, dar nu s-a inghesuit nimeni sa imi ofere o planta pe acvariu...
|
 |
|
|
|
Cum spuneam mai sus - daca nu obtin pretul mai bine il fac cadou...Pt ca nu ma mai pot ocupa de acvariu il voi da la schimb pe o planta (doresc o planta de apartament cu care sa pot umple golul ramas). Ofer tot ce este scris mai sus mai putin masa - daca imi oferiti o planta suficient de mare va dau si masa...daca nici oferta asta nu va gasi raspuns il voi oferi gratis unui pasionat...
|
 |
|
|
|
Ultimul pret - 300 RON...sub pretul asta mai bine il fac cado...
|
 |
|
|
|
Nu pot sa il dau pe bucati - decat daca va gasiti cativa care se luati pe bucati totul...
Am uitat sa mentionez ca in pret intra si un incalzitor si o priza programabila...
|
 |
|
|
|
Da nu sariti toti odata!!!
Nici un doritor...nu imi vine sa cred! Pretul nu este fix...poftiti la masa negocierilor va rog!!! Ne targuim, vorbim, ne intzelegem...uite - ca un semn de buna credinta mai scad 50 lei din pretul initial...adica 350 lei - da cineva mai mult?
|
 |
|
|